18-09-2013، 2:14
فرهادپليس ميشه...خخخخخ
فك كن%1
فك كن%1
|
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ |
||||||||
فرهادپليس ميشه...خخخخخ
فك كن%1
هیچی رهام
18-09-2013، 2:16
مَهسآ دُخدَرَم نَبینَم بآ غَریبه حَرف بِزَنی هآ .. میدونی بآبآت چِجوریه سَره هَر دوتآمونو میکَنه .. :|
حآلآ هَم بُرو بِخوآب ... :| مَنَم میرَم پیشه اَنجُمَن بَعد میرَم .. خُدآفِض .. (:
18-09-2013، 2:17
متن اهنگ شاهين نجفي...ايستاده مردن
[rtl][font=.Helvetica NeueUI]«سری میان دست تو بریده[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]نگاه من به ساعت پُکیده[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]و شعرهای غمگین و عاصی[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]و گرگ خسته کز تفنگ نترسیده[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]به شبهههای من به اصل هستی[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]به بغض بیکسیت وقت مستی[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]و حسرت تو را و بو کشیدن[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]و عمق فاجعه: تو را ندیدن[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]رگی که سرنوشتش انسداد است[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]و جرم تو که داد پیش باد است[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]همیشه انتهای قصه تلخ است[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]و شاعری که حکمش ارتداد است[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]خدای خوب خوابِ تو کتابم[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]منی خشک روی تخت خوابم[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]خدای خوبِ خشم و قتل و فتوا[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]و گریههای من به شعر یغما(*)[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]مرا بخوان به کاکتوس ماندن[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]بمان کنار من که شعر خواندن[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]کنار تو به عهد با کویری[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]که رمز ماست ایستاده مردن[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]بگو حدیث ما حدیث خون بود[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]شرارتی که ناشی از جنون بود[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]بگو چگونه ما وا ندادیم[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]بگو که مردیم و ایستادیم[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]خدای خوب خوابِ تو کتابم[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]منی خشک روی تخت خوابم[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]خدای خوب خشم و قتل و فتوا[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]و گریههای من به شعر یغما[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]مرا بخوان به کاکتوس ماندن[/font][/rtl] [rtl][font=.Helvetica NeueUI]بمان کنار من که شعر خواندن[/font][/rtl] [font=.Helvetica NeueUI]كنارتوبه عهدباكويري[/font]
[font=.Helvetica NeueUI]كه رمزماست ايستاده مردن>>[/font]
18-09-2013، 2:18
مهسا راستی اون کی بود؟
18-09-2013، 2:19
(آخرین ویرایش در این ارسال: 18-09-2013، 2:20، توسط ★BlAcK EvIl★.)
مهلا
خواهرم خووووو ساعت 4 هنو نخوابیدم شب خوش
18-09-2013، 2:21
منم برم چشام ریز شدن
بدرود
18-09-2013، 2:27
كسي نيس؟؟؟
![]()
18-09-2013، 2:29
من هستم
18-09-2013، 2:31
فرهادميترسم برم بخورم..ولشكن..من بدشانس ترين ادم روي زمينم
خيلي شانسم بده راستي تودرس خوني؟؟؟
| ||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|