امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \

نقل قول: ای اواتارم خوبه ؟

ندا این معلوله؟Big GrinBig GrinBig Grin

تارا تو میری میای اون نگاررو بده ببینم Dodgy

صفه یعدی بیاد بالا / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 124
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
آگهی
(17-09-2013، 21:36)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 21:34)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 21:29)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داداش کوچولئه Big Grin

(17-09-2013، 21:29)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Smile
(17-09-2013، 21:27)rayan20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

کاربر تازه 0_o
داداشمه
عایا کسی از شما نظر یا پاسخ خواست

دلم نمیخواد کسی نگا چپ بش بکنه
DodgyDodgy

اگه نگاه کنه چی میشه
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: erfan troll، happy girl، MAKAN، rayan20، مهسا......، پروشات، 1 مهمان

عیزم منتظری من برم؟Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، PROOSHAT
برم شب زنده داری !!
باوی Rolleyes
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(17-09-2013، 21:39)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 21:36)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 21:34)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 21:29)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 21:29)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Smile

کاربر تازه 0_o
داداشمه

DodgyDodgy

اگه نگاه کنه چی میشه

دیگه خودش میدونه تیکه بزرگش گوششه

انقد باهات بحث کردم
دیه حوصلتو ندارم
گفتم که از زندگیم رفتی بیرون
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 124
سلامHeartHeart
عکس من و دوستم
مردم خیلی نامردین من نبودم تموم اخبارها رو لو دادینcryingcrying
شیواجان باتو بودیم
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ ، Mïņ̃†êR
(17-09-2013، 21:43)♥ܜܔ✘ ✘ ❤✿ گلنـــــاز❤✿✘ ✘ ܜܔ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامHeartHeart

که چی؟Huh
Channel
(17-09-2013، 21:42)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 21:39)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداشمه

DodgyDodgy

اگه نگاه کنه چی میشه

دیگه خودش میدونه تیکه بزرگش گوششه

انقد باهات بحث کردم
دیه حوصلتو ندارم
گفتم که از زندگیم رفتی بیرون

اخه آدم من از اولش هم با تو کاری نداشتم چه برسه تو زندگیت باشم بورو بابا دلت خوشه
(17-09-2013، 21:43)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مردم خیلی نامردین من نبودم تموم اخبارها رو لو دادینcryingcrying
شیواجان باتو بودیم

چیو با من بوودی؟چی شده؟Sleepy
Channel
 سپاس شده توسط PROOSHAT

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان