امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \

(17-09-2013، 21:08)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 21:07)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 21:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2 من برم فلش گردی
تو میری فلش گردی =)

ما میریم فلش گردی =)

تو کجا؟Dodgy
بشین سرِ جاتDodgy
هنوز کبودیام خوب نشده داره میره دور دورDodgy
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mason
آگهی
حیونا Angry
خداحافظ Angry
خدافظ فریــد خوروس!دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 118
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، M.K.N
نقل قول: خخخخ
آخ لبمو گاز گرفتم داره خون میا
باشه باشه
مهریه و شیر بها و خونه و ماشین داری ؟
کار داری ؟
سپاس بده
همرو دارم بیا بریم با هم فقط یه چیزی من یه زنه مشترک دارم با مرمر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط pink devil ، Mason
(17-09-2013، 21:08)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 21:07)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 21:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2 من برم فلش گردی
تو میری فلش گردی =)

ما میریم فلش گردی =)
آن ها میرن فلش گردی =)
او میرود فلش گردی =)
شما می روید فلش گردی (=
عاقا جلد کتابای منم تموم شد به سلامت !!
حالا چون کتابامو جلد گرفتم جمیعا صلوات بلند بفرستین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صداتونو نمی شنوم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(17-09-2013، 21:08)ELMIRA :@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 21:07)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتیDodgy
تا تو باشی از این غلطا نکنی.
خفه شو بابا من ارمینا نیستم ویدام........

نگا آدم نمیشیSleepy
بازم حرفِ اضافه بزنی اینم محروم میشهSleepy
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط pink devil ، Mïņ̃†êR
(17-09-2013، 21:09)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 21:04)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 21:03)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر همه و درود ففراوان
مخصوصا ماکان و فرید شومپت

منو مرمرو رزیو بقیه هم بوق بودیم؟!!!!!!!!!!!!!1Dodgy

شرمنده من اجازه شوخی با فرید و ماکان را دارم ولی به گمانم اگه به شما میگفتم شومپت ویا به بقیه احتمالا ناراحت،،،،،،
درسته؟؟؟

من درجم بالاتر از فریده من شومپت فضاییم مگه نمیدونی؟Dodgy:cool:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(17-09-2013، 21:08)ELMIRA :@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 21:07)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتیDodgy
تا تو باشی از این غلطا نکنی.
خفه شو بابا من ارمینا نیستم ویدام........

ساحره............شیطون1؟Exclamation
من سپاس میدم یعنی هستم 
شما سپاس میدهید یعنی هستید 
سپاس دادن شما نشان شخصیت شماست بعلهSleepy

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
نقل قول: تو کجا؟
بشین سرِ جات
هنوز کبودیام خوب نشده داره میره دور دور

همه با هم میریم فلش گردی برید تو پروفابله شومپت زمینی ببینیم کجاس همرو گ^آ کنیم Big GrinBig Grin
Channel
 سپاس شده توسط pink devil

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 95 مهمان