امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \

(17-09-2013، 18:35)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 18:33)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 18:33)paria/1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 18:32)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 18:30)paria/1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـآز این رز تشنج کردUndecided
اواتارو بده بیاد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 68

به تــآرا بگو بفرسته...)

من صندوقمـو خالی کردمـ.../
تارا رد کن بیاد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآشه بَعدا میفِرِستشم بَرآت .. Confused

تــآرا بعدنـ نه همینـ الآنـAngel

فوش ندهRolleyes
 سپاس شده توسط Mason ، T A R A
آگهی
(17-09-2013، 18:34)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تــــــآرآآآآآآآ ! ♥
ووششش ! ^_^
شیوایم ؟! Dodgy
نگــآرم! ♥
خروس ؟! -_-
خروسسس ؟! -_-
چیه چرا منو اینطوری نگاه میکنی خب مهمون داشتیمConfused

(17-09-2013، 18:35)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 18:33)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 18:32)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شيواHeart

اجی فاطمه جونمHeart

من بايد برم بايHeart

گلم مزاحم بودم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، pink devil
شیوآیی قَرآر بود بِم زَنگ بِزَنی کیصآفَت .. >_<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ღSηow Princessღ
(17-09-2013، 18:35)paria/1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2013، 18:34)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تــــــآرآآآآآآآ ! ♥
ووششش ! ^_^
شیوایم ؟! Dodgy
نگــآرم! ♥
خروس ؟! -_-
خروسسس ؟! -_-

بقیه خروسنـ؟+___+

نه خــو فرید خروسه ! (:
پــریــــــــآآآ ! ♥
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ƝeGaЯ ، ღSηow Princessღ
(17-09-2013، 18:36)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوآیی قَرآر بود بِم زَنگ بِزَنی کیصآفَت .. >_<

ببخشید عزیزم مهمون داشتیم
Channel
 سپاس شده توسط T A R A
خدافث
رفتم که رفتم اه رفتم که رفتم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ ، Mïņ̃†êR ، pink devil ، T A R A ، FARID.SHOMPET
تــآرا میشناختیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تــآرا من 1300با زنگ زدمـ پاسخ ندادیSleepy

الانمـ شارژ ندارمـ؟Rolleyes
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، T A R A
(17-09-2013، 18:32)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی خل شدی؟؟؟

خب دیگه جدی خدافظ >_<

رزی خُل شدعConfused

منم ک سالهاست خُلَمBig Grin

به قول فری:"چه میشه گفت"

خخخخخخخخخ

خدافس

اون تست اعتیاد به اینترنتو دیدی.میگه:چقدر بیشتر از زمانی که میخواهید تو اینترنت بمونید بیشتر میمونی؟

که تو همیشه اینجوری ای.
اکنون گور او را بس است

آنکه جهان اورا کافی نبود
(17-09-2013، 18:38)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافث
رفتم که رفتم اه رفتم که رفتم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر زشته اینو نزار پسر رد میشهBig GrinBig Grin
Channel
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=58884
اينوO_O
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
 سپاس شده توسط pink devil

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 80 مهمان