(17-09-2013، 14:10)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: حالا بگو اگه گفتی جد اولیه ت کی بووده؟
اونو نمیشه دونست![Big Grin Big Grin](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/biggrin.gif)
ولی یه قرآنایی توی خانواده هست که پشتشون نوشتن کیا چه سالی متولد شدن.
جد اولیه هممون آدم و حوا بوده
(:
I L♥vE me !
you shOUld too !
♥ ســتـــآره ♥ بهترین دوستـم و خواهـریمه !
♥ شیـوآ ♥ آبجـی مهربونمه ..
* فریــــد * بهتـرین آدمِ سایت ، واسه منه! (:
* مـآکــآن * خیلی جاها هـوامــو داره .. دَمِش گرم داداشِ گلــمه !
خیلــ گُلَن این سـه تا ..
بعضیــآم خوبن !
ولی اینــــآ با بقیه فرق دارن .. !
اسمم مرضیــه اس !
همنیــو بدونی کافیــته!
هر کی دوستــم باشه ، ســتــآره ، جاش رو سَــرَمه ! (:
*" مــــا فقط در پروفـ ــایل هایـ ــمان آدم های خوبـ ـــی هستیم !! (:
....
درود
نخست یه نکته بگم که شناخت من اسون نیست پس اندیشه نکنید که با خوندن نوشته های زیر و چند ماه گفتگو با من می تونید من رو بشناسید.
از آدم های با شخصیت و فهیمده خوشم میاد پس اگه شخصیت مزخرفی داری و یا آدمی نیستی اهل دونستن نزدیک من نشو !
اگه مغرورم ، اگه گاهی زیاد مهربونم و گاهی خیلی عصبانی ، اگه از پارتی بازی در هر حدی متنفرم ، اگه زیاد قانون قانون میکنم ، اگه به قول بعضی ها تنها کاری که میکنم خوردن کتاب هست ، اگه ادم خود بزرگ بینی هستم ، اگه توی مدیریت سخت گیرم ، اگه فله ای محروم میکنم ، اگه... می تونی نزدیک نشی!!!
میشه گفت از همون زمانی که فلش خور شکل گرفت من این جا بودم و زمان زیادی رو هم همراه با اقا صابر و پویا در تیم مدیریت در خدمت شما دوستان گذراندم.
هدف من از این همه تلاش و بودن در فلشخور:
کسب تجربه واسه اینده و کمک به پیشرفت فلشخور و آدم شناسی و افزایش دانسته هام
دخترها رو دوست ساده خودم می دونم
متولد ۶ اسفند هستم.
درسم خوبه
دست چپ هستم.
رشتم علوم انسانی هست(عاشق این رشته ام)
علایق: دنبال کردن اخبار جهانی ، بازی های استراتژیکی رایانه و اشپزی و کتاب خوانی و گوش کردن موسیقی و اینترنت
اندیشمندان مورد علاقه: جان لاک و افلاطون و ژان ژاک روسو و آلوین تافلر و مارکس و شریعتی و حسینعلی منتظری و...
ورزش مورد علاقه: پینت بال و فوتبال و راگبی
موسیقی مورد علاقه: راک ، پاپ ، سنتی
خوانندګان مورد علاقه: سلنا گومز، بابک جهانبخش، بهنام صفوی ، سیامک عباسی ، شریل کول، استاد شجریان، داریوش و ابی
ګروه های موسیقی مورد علاقه: ګروه ایرانی7(seven) و ګروه maroon5
بازیګران مورد علاقه: تام هنکس ، رآبرت دنیرو ، پرویز پرستویی
شخصیت های تاریخی مورد علاقه: اروین رومل ، دکتر مصدق و امیر کبیر و کورش بزرگ و میرزا ابوالقاسم قائم مقام
تیم فوتبال: المان و بایرن مونیخ و اینتر و ذوب اهن و سپاهان
حیوان مورد علاقه: گربه و روباه
رنگ مورد علاقه: ابی و مشکی و قرمز و توسی
اعتیاد ها: چایی و اینترنت و گیم نت
انتقاد پذیرم(به شرط این که درست انتقاد کردن رو بلد باشید)
اهل ګفت و ګو.
صفت هایی که بهم میدن:
توی اینترنت فری مو فر فری(مو هام فر فری نیست ها) و شومپت(گاهی هم شومپت بزرگ و سرور شومپتا! :دی) و روباه صحرا و رومل و اشنایدر و...
سربلند و کامیاب باشید دوستان
...