امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦

(16-09-2013، 23:29)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2 این روزا کاربرای زیادی بهم پیام میدن و میگن از شما باید ترسید و حساب برد !
روش خوبی ارم انگار

آره باید ازت ترسیـــد:p319:
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321
 سپاس شده توسط PROOSHAT ، FARID.SHOMPET ، M.K.N
آگهی
(16-09-2013، 23:29)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2 این روزا کاربرای زیادی بهم پیام میدن و میگن از شما باید ترسید و حساب برد !
روش خوبی ارم انگار

مَردُم حَق دآرَن بِخُدآ .. :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~
نقل قول: دادا 3 نکن♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321
حالا بزار فکرامو بکنم اگه 100% شد میگم♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321

ما تو دنده 1 هستیم دادا هنوز Dodgy
باشهSleepy

نقل قول: میذآرَم .. ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321

تو به ژِسته پیشرَفتِیه مَن چیزی گُفتی؟؟♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321

هآ بِگو دیگه چِرآ سآکِتی ..؟؟؟
راستشو بخوای من نگاره های خندون و شوخ و رنگی رو به نگاره های بی روح و جدی ترجیه میدم.

فقط همین!

من ساکتم!؟ تاکنون تو زندگیم ساکت نبودم!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط M.K.N ، T A R A ، ~JaSmIn~
لآAngel

:p319:

خُدآفِس :cool:
 ,ιт'ѕ a paper тown

سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET
(16-09-2013، 23:29)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاراتونی
فرید فون
ماکان

فقط اسمِ منو درست نوشتBig Grin
بدم میاد اونجوری حرف میزنن دختراDodgy
آی بدم میاد...آی بدم میادDodgy
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~
شما هنوز حرف میزنین:229::229::229::229:
Heartارمین2afmHeart
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: مَردُم حَق دآرَن بِخُدآ .. :|

نباید این جوری باشه؟! باید با جذبه و بی رحمی یه انجمن رو گردوند. Sleepy

نقل قول: خلوته♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321
محروم!؟Sleepy

نقل قول: آی بدم میاد...آی بدم میاد♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321

من نسبت به این جوری بودن گفتار صبا خنثی هستم ولی کلا از لوس بودن دخترا بدم نمیادBig Grin دخترا موجودات لوسی ان.

نقل قول: شما هنوز حرف میزنین♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321
ها بلیSleepy

سپاس شده توسط ~JaSmIn~ ، M.K.N
(16-09-2013، 23:32)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 23:29)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاراتونی
فرید فون
ماکان

فقط اسمِ منو درست نوشتBig Grin
بدم میاد اونجوری حرف میزنن دختراDodgy
آی بدم میاد...آی بدم میادDodgy

اِ خب تو نگفتی چی صدا کنم:p319:

ماکان مون خوبه؟؟؟

(16-09-2013، 23:32)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مَردُم حَق دآرَن بِخُدآ .. :|

نباید این جوری باشه؟! باید با جذبه و بی رحمی یه انجمن رو گردوند. Sleepy

نقل قول: خلوته♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321
محروم!؟Sleepy

نقل قول: آی بدم میاد...آی بدم میاد♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321

من نسبت به این جوری بودن گفتار صبا خنثی هستم ولی کلا از لوس بودن دخترا بدم نمیادBig Grin دخترا موجودات لوسی ان.

نقل قول: شما هنوز حرف میزنین♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 321
ها بلیSleepy

اَه چی صدات کنم؟؟؟
آقآی فرید؟؟؟

هــآ؟؟؟
 ,ιт'ѕ a paper тown

نقل قول: اَه چی صدات کنم؟؟؟
آقآی فرید؟؟؟

هــآ؟؟؟

فرید - فری - فرBig Grin

سپاس شده توسط ~JaSmIn~
من در مقابل شما هیچم:ggr::ggr:بابا رکورد زدینBig Grin
Heartارمین2afmHeart

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 86 مهمان