امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦

تسلیت چرا داداش؟
آدامـسـبـآ اونـ هَـمٍـهشـیـک بـودَ نٍشـ بَــــو دهــدقــ  زیـرهـ ***پــام لــــهـ مــیکنــــم تــــو کــــه***(نـــدونیــ بــهــترهـ {خـوابـ بَـــــــدمـــیـبیـنیــــــ
 سپاس شده توسط sjmmc
آگهی
صآدخ سلآم :|

هنـوزم فکر دخدر عموتی نـع ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط ♥سارا♥ ، Mïņ̃†êR ، sjmmc
(16-09-2013، 11:50)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 11:49)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام صادق خوبی؟

تسلیت میگم داداشیSleepy
مرسی شیوا!!Undecided

خواهش میکنم

دلمون برات تنگ شده بود
خوبی Sad
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ♥سارا♥ ، sjmmc
خَتمٍش کیه؟
آدامـسـبـآ اونـ هَـمٍـهشـیـک بـودَ نٍشـ بَــــو دهــدقــ  زیـرهـ ***پــام لــــهـ مــیکنــــم تــــو کــــه***(نـــدونیــ بــهــترهـ {خـوابـ بَـــــــدمـــیـبیـنیــــــ
 سپاس شده توسط sjmmc
(16-09-2013، 11:52)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صآدخ سلآم :|

هنـوزم فکر دخدر عموتی نـع ..
crying
(16-09-2013، 11:53)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 11:50)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 11:49)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام صادق خوبی؟

تسلیت میگم داداشیSleepy
مرسی شیوا!!Undecided

خواهش میکنم

دلمون برات تنگ شده بود
خوبی Sad
بدSad
(16-09-2013، 11:56)♥سارا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خَتمٍش کیه؟
واسه بچه ی دو ساله ختم میگیرن؟؟crying
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR
چی؟حالت خوبه؟بله حتما ....من در جریان نیستم اگه مایلی برام توضیح بده....
 سپاس شده توسط sjmmc
(16-09-2013، 12:02)♥سارا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی؟حالت خوبه؟بله حتما ....من در جریان نیستم اگه مایلی برام توضیح بده....
Undecided
یکی دیگه بگه...Sad
من حالم بده!!Sad
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط ♥سارا♥ ، FARID.SHOMPET
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=58466

صادق؟! کیسته!؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط sjmmc
بایـ...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
فرید....crying
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان