امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦

نقل قول: الکساندر دومشم بگو
فرید اگه می تونی تو هم جواب بده

هههههه♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 179♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 179
من به تاریخ روسیه علاقه ای ندارم. خوندن تاریخ یه مشت نامرد خنجر به دست و نامرد و خوش شانس جز احساس حرص و خشم در من چیزی به وجود نمیاره.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Łost Đλtλ ، PROOSHAT
آگهی
(16-09-2013، 0:56)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ببخشید اینو میگم Big Grinولی خوندن رمان چندان افتخاری نداره چون چیز سختی نیست و چندان فایده ای نداره(البته رمان هایی هم هستن که خیلی ویژه هستن و پر فایده). حتی رمان های ایتالو کالوینو از دید من با همه پیچیدگی و تشفیشی که در ذهن ایجاد میکنه به پای کتاب های دانش های گوناگون نمیرسه(به شرط این که اون کتاب های دانشی درست و حسابی باشنا!)
پس دلیل نمیشه که کسی که رمان و داستان زیاد بخونه از کسی که کتاب های دانشی بخونه بیشتر بدونه.

رمانا که همشون یه موضوع ندارن
.
.
.
.
.
.
.
.
من کلا گفتم زیاد کتاب می خونمممممممممSleepy
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ ، PROOSHAT
(16-09-2013، 0:56)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ببخشید اینو میگم Big Grinولی خوندن رمان چندان افتخاری نداره چون چیز سختی نیست و چندان فایده ای نداره(البته رمان هایی هم هستن که خیلی ویژه هستن و پر فایده). حتی رمان های ایتالو کالوینو از دید من با همه پیچیدگی و تشفیشی که در ذهن ایجاد میکنه به پای کتاب های دانش های گوناگون نمیرسه(به شرط این که اون کتاب های دانشی درست و حسابی باشنا!)
پس دلیل نمیشه که کسی که رمان و داستان زیاد بخونه از کسی که کتاب های دانشی بخونه بیشتر بدونه.
بلی بلی !
ولی خب رمان های خوب  قشنگن همین دنیای سوفی خوندیش ؟!خیلی قشنگ و خلاصه راجع به فلسفه توضیح میده به نظرم برای اگاه تر شدن و کتاب خون شدن اگه از رمان شروع کنیم خوبه !
رمانای سارترم که حرف نداره .

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 179
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ըoφsիīkα ، PROOSHAT
(16-09-2013، 0:59)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: الکساندر دومشم بگو
فرید اگه می تونی تو هم جواب بده

هههههه♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 179♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 179
من به تاریخ روسیه علاقه ای ندارم. خوندن تاریخ یه مشت نامرد خنجر به دست و نامرد و خوش شانس جز احساس حرص و خشم در من چیزی به وجود نمیاره.
خوشم اومد بابا
کف مرتب...
.
.
.
.
.
.
.
ولی من عاشق تاریخ عثمانی و روسیم
پر از آدمای جالب بودن
بعد از کارتون آنازتازیا عاشق روسیه شدم.Sleepy
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، PROOSHAT
(16-09-2013، 0:59)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 0:56)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 0:49)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 0:40)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پروشات در نرو عزیزمBig Grin
من اینجامBig GrinBig GrinBig Grinهیچوقت عقب نمیکشمSleepy

این رو اثبات کن عزیزم
این استدلال را از راه برهان خلف اثبات نمایید
هر الف ب است-هیچ ج ب نیست=پس هیچ الف ج نیست
خو باشه بابا Big Grin
حالا چی شد ؟!
نظر خودتو بگو نه نظر فرید رو چیز اضافه تری بلدیSleepy

قربون سقراط برم Big Grinمن هیچ نمی دانمAngelتو اون استدلال رو اثبات کنBig Grin
حالا از پروفایل من کپی میکنی نامرد Dodgy
نمیخوام اثبات کنم تو یاد بگیری !Sleepy

سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، PROOSHAT ، FARID.SHOMPET
سلام به همگي.......
خوبيددوستان؟؟؟Tongue
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ
ستاره بحثو عوض نکن5
اثباتش کن
این استدلال را از راه برهان خلف اثبات نمایید
هر الف ب است-هیچ ج ب نیست=پس هیچ الف ج نیست
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، FARID.SHOMPET
به نظرم رمان فقط رمان تاریخیSleepy
.
.
.
.
.
.
.
رمانای علمی تخیلی هم خوبن
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
علی تورو چه ب گفتگوی آزاد
نقل قول: ولی من عاشق تاریخ عثمانی و روسیم
پر از آدمای جالب بودن
بعد از کارتون آنازتازیا عاشق روسیه شدم.♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 179
ولی من از تاریخ عثمانی هم خوشم نمیاد Big Grin

نقل قول: رمانا که همشون یه موضوع ندارن
بله ولی من کلی گفتم.

نقل قول: ولی خب رمان های خوب  قشنگن همین دنیای سوفی خوندیش ؟!خیلی قشنگ و خلاصه راجع به فلسفه توضیح میده به نظرم برای اگاه تر شدن و کتاب خون شدن اگه از رمان شروع کنیم خوبه !
رمانای سارترم که حرف نداره .
نه نخوندم ولی علاقه ی چندانی هم به رمان ندارم به ویژه اگه طولانی باشه. با کتاب های علوم سیاسی و جامعه شناسی و تاریخ بیشتر حال میکنمBig Grin

دنیای صوفی(سوفی) که رمان نیست! رمانه!؟ بیشتر شبیه کتاب تاریخی هست که داستان وار هست.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Łost Đλtλ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان