امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦

(15-09-2013، 15:15)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تف تو شرف هر چی ناظم ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 105
اگه موافقی لایک بدع ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 105
البته ناظم دبیرستان ما مهربونه من دیدمش فداش پس ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 105
معمولا ناظم ها کلشون خرابه و بی خود گیر میدن و گاتی ماتی هستن و اونم دلیل داره! دقیقا کسایی رو ناظم می کنن توی کشور ما که خشن و بی رحم و بی ادب باشن(این یکی از اصول اموزش و پرورش ایران هست)
یه نگته ناظم ها رو یادت رفت !! Angel
دست به زن دارن Big Grin
و اینکه همیشه با شلنگ و چوب اون ها رو می بینینBig Grin
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Aiden Pearce ، ღSηow Princessღ ، šhεïdα ، ~JaSmIn~
آگهی
سلام.......
یه چند مدت از خدا یه دوچرخه میخواستم

بعدش دیدم خدا به دعا های دیگه توجه میکنه
تصمیم گرفتم یه دوچرخه بدزدم

واز خدا طلب ببخشش کنمBig Grin
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، šhεïdα
نقل قول: آقـا مـنـ مگـه به شمـا نگفتمـ به من نگـو خـانمـ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خـبـ الانـ متنشو مینویسمـ.../کـآر دستی منو دوستمـ نگـاره این عکسـآ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 105

رزی نتـِ تِهرانـ گنده کلنـ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 105

آره عمـه همـ دارنـ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 105
اخ ببخشید:4fv:بانو پریا

این چیزا به درد آواتار نمی خوره مدیر ازمایشی گرامی!

اره اره

خو عمشونو به من نشون بدیدAngel
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Aiden Pearce ، dj amir 1992 ، ღSηow Princessღ ، šhεïdα ، ~JaSmIn~
(15-09-2013، 15:15)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تف تو شرف هر چی ناظم ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 105
اگه موافقی لایک بدع ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 105
البته ناظم دبیرستان ما مهربونه من دیدمش فداش پس ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 105
معمولا ناظم ها کلشون خرابه و بی خود گیر میدن و گاتی ماتی هستن و اونم دلیل داره! دقیقا کسایی رو ناظم می کنن توی کشور ما که خشن و بی رحم و بی ادب باشن(این یکی از اصول اموزش و پرورش ایران هست)

ولی ناظم ما بی ادب نبود صداش بلند بود
اکنون گور او را بس است

آنکه جهان اورا کافی نبود
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، FARID.SHOMPET ، šhεïdα ، ~JaSmIn~
نقل قول: یه نگته ناظم ها رو یادت رفت !! ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 105
دست به زن دارن ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 105
و اینکه همیشه با شلنگ و چوب اون ها رو می بینین♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 105
توی دخترونه که خیلی کم تر نسبت به پسرونه میزنن!!!
ناظم ما با شلنگ و چوب نیست! با همون دستش ما رو هدایت میکنهBig GrinAngel
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mason ، Aiden Pearce ، ~JaSmIn~ ، šhεïdα ، dj amir 1992
آقـآ فرید:هنگـامـی که کسی را میبخشید،این کار شما را به زبان حال برمیگرداند،جایی که ممکن است رویداد های خوبی برایتان رخ دهد وجایی که میتوانید برای آفرینش اهداف اینده ی خود دست به کار شوید
جک کانفیلد

فازش سنگینه باید این کاره باشینـ

صباصونـBig Grin
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~ ، šhεïdα
(15-09-2013، 15:16)حسن 79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه می شه کمکم کنید من تقریبا 83 تا پست توی وبلاگم گذاشتم ولی بازدید نداره
باید وبتو تو گوگل ثبت کنی Sleepy
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، FARID.SHOMPET ، šhεïdα
ما که تو مدرسه پاتوقیم اولش که نا ظم میاد جوگیر وسطای سال که دو هزاریش میفته رامش میکنیم ...
آدامـسـبـآ اونـ هَـمٍـهشـیـک بـودَ نٍشـ بَــــو دهــدقــ  زیـرهـ ***پــام لــــهـ مــیکنــــم تــــو کــــه***(نـــدونیــ بــهــترهـ {خـوابـ بَـــــــدمـــیـبیـنیــــــ
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، šhεïdα ، FARID.SHOMPET
(15-09-2013، 15:19)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2013، 15:16)حسن 79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه می شه کمکم کنید من تقریبا 83 تا پست توی وبلاگم گذاشتم ولی بازدید نداره
باید وبتو تو گوگل ثبت کنی Sleepy
چه جوری ؟
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 105
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط šhεïdα
(15-09-2013، 15:13)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تف تو شرف هر چی ناظم Rolleyes
اگه موافقی لایک بدع Big Grin
البته ناظم دبیرستان ما مهربونه من دیدمش فداش پس Shy

ببخشیـــد من چجوری میتونم 10 بار بت لایک بدم؟؟؟؟

(15-09-2013، 15:13)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2013، 15:04)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــآزی دوبــآره تغییر دادی نــآم کــآر بریتو من قآط زدمSad

(:

بوخشید ^__^

-_- دوباره نشناختمت اول -_-
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 105
 سپاس شده توسط Mason ، šhεïdα ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان