امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦

(15-09-2013، 14:09)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرصم میگیره یه دفعه میرین غیب میشین Dodgy

مَن 100 صال هس اینو میگمBig Grin

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​

(15-09-2013، 14:15)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: حرصم میگیره یه دفعه میرین غیب میشین ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 94
:4chs: هههههه. خوب شد گفتی

نقل قول: اَه اَه اَه ..

اینجا نه! Angry کار بد اینجا نه! تو دستشویی!

خخخخخخـ داری بآ بَچِه 2 ساله حرف میزنی فَری؟؟؟

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​

(15-09-2013، 14:20)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز کتابامو گرفتم :hlp:

آره مَنَم گِرِفتَم...!

میــبیــنَمشون حــآلَم بهم میخورعـ اَهDodgy

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـ

خخخخخ اِوآ رآسی سَ لآم

AngelAngel
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 94
 سپاس شده توسط Mason ، FARID.SHOMPET
آگهی
(15-09-2013، 14:26)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه چقد دیر ندا من یه هفته ای میشه گرفتم جلدشونم گرفتم اماده امادهBig Grin
خعـــــــــــــــــــــــــــــلی از شروع مدرسه خوشحالم *^ــــ^*
تف تو مدرسه :|
تف تو شرف مدرسه :|
تف تو س مدرسه :|
خاک عالم من دیه نمیتونم صبحا بخوابم :hlp:

(15-09-2013، 14:27)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اینا رو از کجا اوردی ؟ ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 94
سیستم امار قدیمی. همه می تونن ببیننش. زیر برگ نخست انجمن کنار تیم مدیریت نوشته امار انجمن.

نقل قول: میخوای با مسخره کردن من خوش بای هان ؟ ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 94
این که مسخره کردن نبود! شوخی بود!

نقل قول: امروز کتابامو گرفتم ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 94
راستی تو هم سوم دبیرستانی؟! چه رشته ای؟!(خیلی باحاله که هنوز نمی دونم!!!!)

من هنوز نگرفتم!Tongue
باشه بابا شوخی بود /:

اوهوم سومم /:
تجربی Heart
تازه الان میپرسی ؟ Dodgy
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~
فرید اخه این چه محتوایی داره خدایی؟؟؟؟؟Huh
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=55269&pid=1050086#pid1050086
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
عــآقــآ بوی خوبی میدن خدایی این کتابای لامصب !! Big Grin
سلام صبا صون Big Grin
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~ ، FARID.SHOMPET
(15-09-2013، 14:26)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی؟؟؟Confused

بچه هآ کی خوشحاله؟
 ,ιт'ѕ a paper тown

نقل قول: اوهوم سومم /:

تجربی ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 94
تازه الان میپرسی ؟ ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 94
ها خوبه رییس جمهور که شدم وزیر بهداشتت میکنم :cool: ( خخخخ Tongue )
ببخشید من کلا معمولا خیلی کم از کسی چیزی می پرسمBig Grin

نقل قول: خخخخخخـ داری بآ بَچِه 2 ساله حرف میزنی فَری؟؟؟
هر چیه از تو یکی بهترهBig Grin

منم مردسه و چلاس درسو دوس می دالمAngel (یاد دبستان افتادیه!). دلم واسه رفیقا و بچه ها و مدرسه دخترونه های دوره ور تنگیده!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mason ، ~JaSmIn~
(15-09-2013، 14:33)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عــآقــآ بوی خوبی میدن خدایی این کتابای لامصب !! Big Grin
سلام صبا صون Big Grin

خخخخ سَ لآم

آره خوشبو هسن خُدآییBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin(بچه شدیما نگا به چی فک میکنیم:cool: )

خب آره دیگه راس میگی خشبو هسنBlushBlushBlush
 ,ιт'ѕ a paper тown

(15-09-2013، 14:33)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی؟؟؟Confused

بچه هآ کی خوشحاله؟
عمــه مَـن :|
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~ ، FARID.SHOMPET
نقل قول: فرید اخه این چه محتوایی داره خدایی؟؟؟؟؟♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 94
به من چرا میگی!؟ گزینه ی گزارش رو بزن. این مدیرام این روزا کم فعالیت شدن
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

(15-09-2013، 14:35)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اوهوم سومم /:

تجربی ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 94
تازه الان میپرسی ؟ ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 94
ها خوبه رییس جمهور که شدم وزیر بهداشتت میکنم :cool: ( خخخخ Tongue )
ببخشید من کلا معمولا خیلی کم از کسی چیزی می پرسمBig Grin
اعتماد به سقفت تو حلقم =) Shy
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان