امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47

!*!سلام!*!

(12-09-2013، 1:03)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من داشتم از این جا می رفتن می خواستم برم یه انجمن دیگه اما با دیدن یه تایپیک به کلی نظرم عوض شد
با دیدن این تاپیک؟Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=57224
 سپاس شده توسط "SoLmAz RaD" ، M.K.N
آگهی
(12-09-2013، 1:06)raha0000000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2013، 1:03)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید من کی دعوا راه انداختم فقط سوال پرسیدمcrying
(12-09-2013، 1:01)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کی ناراحت شدم اصن  ؟ فرید قهر میکنع

نه آبجی فرید داره با من تو خصوصی حرف میزنه که مزاحم دوستانِ اینجا نباشه
رها الان تو چرا ناراحتی اشک میریزی Huh
دعوا؟ تو؟
برو بابا.
البته کم میشناسمت ولی خب دوست دارم.
بی خیال دعوا هم باش.
فکر کنم دعوا سر یه موضوع بود کسی چیزی به تو نگفته.
اصلا من میرم بایSad:493:
فرید فقد با نگاه عدالت ب همه چی مینگره  .. گاه باس بی عدالت باشی تا زندگیت بچرخه  ..بای
خوب، ولی اشتباه...
خب ماکان که رفت فرید هم قهریده دیگه ما هم کم کم بریم...

(12-09-2013، 1:14)solmaz rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینجام شایعه پراکنی نکنیدSleepy

مهرزاد داداش تو توی پروفایلِ دوست دخترِ من چیکار میکردی؟Dodgy
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
(12-09-2013، 1:18)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2013، 1:14)solmaz rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووووووووووووووووه انگار چی گفتم؟؟ شایعه؟؟؟ آخه جزء افرادی که داشتند پست رو میدیدند نبودی خو!!p343

سپاس شده توسط M.K.N
(12-09-2013، 1:18)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد داداش تو توی پروفایلِ دوست دخترِ من چیکار میکردی؟Dodgy
ذوست دخترت کی هس اصن؟
(12-09-2013، 1:13)raha0000000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا من میرم بایSad:493:
نه نه
حالا اگه خسته ای هم برو ممنون که اومدی:491:
(12-09-2013، 1:20)solmaz rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووووووووووووووووه انگار چی گفتم؟؟ شایعه؟؟؟ آخه جزء افرادی که داشتند پست رو میدیدند نبودی خو!!p343

خوب حالا که هستمBig Grin
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان