06-09-2013، 11:34
اسپم ها پاک شد
|
♥همه ی پیامک های سرکاری و خنده دار در اینجا♥ |
|||||||||||||||||
06-09-2013، 11:34
اسپم ها پاک شد
06-09-2013، 21:00
اسپم ها پاک شدند
08-09-2013، 10:14
اسپم ها پاک شدند
09-09-2013، 11:56
بیشترشون تکراری وقدیمی شده
جدیدشو بزارید
09-09-2013، 16:03
(09-09-2013، 11:56)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما بذار ما هم شروع می کنیم
09-09-2013، 19:33
خوب بودن ممنون
............................................................................................ زندگی من به دو بخش تقسیم میشه بخش اولش مهم نیست بخش دومش هم به کسی مربوط نیست ............................................................................................. ایا میدونستید از روی سایز پا میشه سن رو تشخیص داد؟؟؟ سایز کفشتو ضربدر۵ به علاوه ۵۰ ضربدر ۲۰ به علاوه ۱۰۱۳ سال میلادی تولد رو ازش کم کن یه عدد ۴ رقمی میشه که ۲ دقم اول سایزپات و ۲ رقم دوم سن!! ............................................................................................. روزى تو را زمستى تشبيه به ماه کردم. . . . . . لامپ 100 هم نبودى من اشتباه کردم...! .............................................................................................. شما با خوندن این اس ام اس . . . ۵ ثانیه از عمر خود را هدر دادید! به همین راحتی ............................................................................................... میدونی چیه ؟ نمی دونی ؟ بابا دوستت دارم! . . . . تو رو نه ! بابامو میگم ................................................................................................. میخوام یه جوک چیزدار تخیلی براتون بنویسم خودتونو اماده کنید: چیزی که زیاده شوهر این نشد یکی دیگه................. چیه بابا ؟ هم چیز داشت هم تخیلی بود برید حال کنید ....................................................................................................... مادر بزرگ : نوه گلم ببین تلویزیون چشه ؟ فکر کنم سوخته؟ نوه (مهندس برق) : چشم .....(تلویریون باز می کنه بعد 2 تا 3ساعت ور رفتن) مادر بزرگ : (یه لیوان شربت میدهه به نوه) درست می شه؟ نوه : نمی دونم دارم نگاه می کنم . عزیز چرا انقدر شربته گرمه؟ مادر بزرگ : نوه گلم یه هفته اس براقامون رفته ....................................................................................................... میدونی فرق تو با خوشگلا چیه؟ . . . . فقط اینه که تو زشتی!!!!!!!!! ......................................................................................................... میخوای یه دخترو بزاری سر کار ؟ نگاه کن تو چشاش بگو “عزیزم” بعد بگو “هیچی” تا آخر عمرش گیره اون چیزیه که میخواستی بگی ........................................................................................................ اگر دبير شيمی بودم از اشک چشمت محلول محبت می ساختم.اگر دبير زبان بودم با زبان بی زبانی ميگفتم عاشقتم.اگر دبير رياضی بودم انتهای سخت ترين فرمولها را به عشق تو ختم ميكردم و اگر دبير دينی بودم ثابت ميكردم بعد از خدا فقط تو را ميپرستم اگر دبير ورزش بودم ميبردمت تو حياط ١٠ دور تو زمين ميدواوندمت تا اينقدر الكي خوشحال نشي. ............................................................................................................ یه روز یه سوسک میره خواستگاری یه مرغه . . . . . . . . . ینی واقعا اومدی پایین ببینی چی میشه؟ آخه مگه سوسک میره خواستگاری؟اونم خواستگاری مرغ!!! اصن نکنه انتظار داشتی بگم بابای مرغه مخالفت میکنه ??? :| حتما دانشجو هم هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ............................................................................................................ سلام فاطمه جان خوبی؟ فردا نمی تونم بیام آخه یه کاری واسم پیش اومده. بعدا بهت زنگ می زنم. . . . {خیلی زشته sms که مال تو نیست میخونی،اونم تا آخر} ............................................................................................................... اگه بگم خرابتم... . . . . . قول ميدى تعميرم کنى...! .................................................................................................................. مشروبات چیست؟ . . . . به اولین روباتی که رفت مشهد مشروبات میگویند .................................................................................................................... از خدا می خوام موانع رو از جلو پات برداره....... . . . . . . . .آخه خر نمی تونه مثل اسب از رو موانع بپره ))))) ................................................................................................................... +16 . . . . . . . . . . . . . ﺑﻪ ﺍﻋﺪﺍﺩﯼ ﻣﯿﮕﻮﯾﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﺯ 16 ﺑﺰﺭﮔﺘﺮ ﺑﺎﺷﻨﺪ .ﺍﯾﻨﻘﺪﻡ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻓﮑﺮﺍﯼ ﺧﺎﮎ ﺗﻮ سري نكن ! .................................................................................................................... عاقا ی معما: توی هفت تا کشور که تو 7 تا شهرش 7 تا ساختمون داره، که هر ساختمونش7 طبقست و تو هر طبقه 7 تا واحده که هر واحد 7تا اتاق داره که تو هر اتاق 7 تا کتابخونست و هر کتاب خونه 7 قفسست، که تو هر قفسه 7 تا کتابه که هر کتابش 7 جلده که هر جلد 7 صفحه داره که هر صفحش 7 خط داره که هر خطش 7 تا جملست که هر جملش 7 تا کلمست که هر کلمش 7 تا نقطه داره...... من از شما میپرسم؟ واقعأ دوست داری إدامه داشته باشه؟! ................................................................................................................... این پیام جهت دیدن نام قشنگ من روی گوشی شماست و ارزش دیگری ندارد .................................................................................................................. اگه همونقدر که واسه خر کردن من تلاش کردی وقت میگذاشتی ... تا الان آدم شده بودی ................................................................................................................. یه سوال فنی: چرا “فوت” سرده و “ها” گرمه ؟ مگه جفتشون از دهن در نمیاد چرا “فوت” میکنی سرده و “ها” میکنی گرمه؟؟؟ عاخه چرا؟؟؟ واقعا چرا؟؟؟ :| ................................................................................................................. سپاس فراموش نشه
11-09-2013، 19:48
از مهمترین مزیتهای زندگی در کانون گرم خانواده نسبت به زندگی مجردی، تقسیم پشه ها بین اعضای خانوادست..
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻
به خدا سوگند اگر ماه را در دست راستم و خورشید را دست چپم قرار دهید .
.
.
.
.
حس درس نیستتتتت!
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻
یارو میره یخ بخره پول کم میاره به یخ دست میزنه میگه از این سردتر نداری؟
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻
فصل عینک دودی بر همه ی هیزان عزیز مبارک. با آسودگی همه جای طرف را دید بزنید در حالیکه سرتان در آن راستا نیست
انجمن هیزان مجرب و مجرد
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻
تابلو هلال احمر رو به غضنفر نشون میدن میگن معنی این تو جاده چیه؟ میگه به ماه مبارک رمضان نزدیک میشوی
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻
غضنفر میخواست بره مکه تو خونه قرآن نداشتن از زیر کتاب علوم ردش کردن
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻
غضنفر پسرش کور به دنیا میاد... اسمشو میزاره حیدر مریمزاده
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻
خدا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن
همه میگن خرابتم ولی من اوراقتم ، (غیر قابل تعمیر ) !!!
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
گاو اولی : ماااااااااااااااا
گاو دومی : مااااااااااااا؟؟؟؟؟ گاو اولی : پَ نــه پَ اونا ! $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
یک مرد موفق مردیست که درآمدش بیشتر از مبلغی باشد که زنش خرج می کند
یک زن موفق زنیست که بتواند چنین مردی را پیدا کند ! $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
دریای غم ساحل ندارد. حیف نون اینا همشو آســـــــفالت کردند !
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
یکی از مضرات خواب سنگین، امکان شکستن تخت میباشد !
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
این یه اس ام اسه. یونجه که نیست که مثل گوسفند می پری رو گوشی !
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
به یارو میگن فهمیدی زلزله اومد؟ میگه نه من روم اونور بود !
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
یارو چیست !؟ موجودی که به شدت در مقابل فهمیدن مقاومت میکند !
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
کاش اون قدرت جاذبه ای که بالش اول صبح داره ، بالش آخر شبم داشت !
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
به غضنفر میگن بابات چند سالشه ؟ میگه نمیدونم خیلی وقته داریمش!
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
از کنار هیچ پیرزنی بی تفاوت نگذر شاید زلیخای آینده تو باشد !
11-09-2013، 20:53
همیشه سکوت کردن نشونه ی تایید حرفای شما نیست شاید قطع امید کرده از سطح شعورت
[color][size][font]. . به جمجمه ی بعضی ها شلیک کنی تیر نیم ساعت دنبال مغزش میگرده . راسو خوبه ، خودشو درگیر بحث نمیکنه ، یه گازی از خودش خارج میکنه و میره ! [/font][/size][/color] ۹۹% از شماره های گوشیم بلا استفاده ست
[color][size][font]ولی کافیه یکیش رو پاک کنم، فرداش مرگ و زندگیم میفته دست همون یه نفر ! . [/font][/size][/color] . . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دقت کردین !؟ آدمایى که تو اتوبوس و مترو جاشونُ میدن به بقیه اصرار عجیبى دارن بعد از بلند شدن به دوردستها نگاه کنن ! . . . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اس ام اس خنده دار یه بنده خدایی تعریف میکرد: یه چند سال پیش باغ وحش زدیم تو شهرمون قیمت بلیط زدیم ۵۰۰ت کسی نیومد. کردیمش۳۰۰ت کسی نیومد. ۱۰۰ت بازم کسی نیومد. مجانی کردیم همه اومدن تو باغ وحش. در رو قفل کردیم قفس شیر و باز کردم. صدا زدم خروجی ۵۰۰۰تومن و اینگونه انتقام گرفتیم از مردم شهرمون ! . . [/font][/size][/color]
.
[color][size][font]میگن مستحب اذان که تموم شد افطار کنید والله اذان که تموم میشه ما داریم سفره رو جمع میکنیم ! . . . اگر کسی برات قمپوز در کرد براش لوغوز بخون تا تو انپاس نری و برات انغورت نیاد بگو خب . . . اگر غذا رو هم میشد دانلود کرد ما فــــوقِ فـــــــوقش یه املت رومی تونستیم دانلود کنیم سرعت نتمون به کوبیده نمی رسید ! . [/font][/size][/color]
.
. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جوک خنده دار داشتم فوتبالیستا میدیدم … لامصب سوباسا توو دلش میگه : ما بایدببریم میزوگی از توو تماشاگرا میگه : درسته سوباسا . . . یه جاهایی اگه به سمت دستشویی بدویی ۱۰۰۰ تومن میگیرن ولی اگه آروم آروم بری ۵۰۰ تومن ! . . . در ﺳﺮزﻣﯿﻨﯽ ﮐﻪ ﺳﺎﯾﻪ آدم ﻫﺎی ﮐﻮﭼﮏ ، ﺑﺰرگ ﺷﺪ ، در آن ﺳﺮزﻣﯿﻦ آﻓﺘﺎب در ﺣﺎل ﻏﺮوب اﺳﺖ ! . . . در زندگی زخم های هست که با یه چسب زخم ساده خوب میشه، زیاد بزرگش نکنید ! . . . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پیامک خنده دار پت به مت: اول من نگهبانی میدم توبخواب،،،بعد توبخواب من نگهبانی میدم!
12-09-2013، 0:07
تو نگرانم نشو !!
همه چیز را یاد گرفتم ! یاد گرفتم چجوری با تو باشم بی انکه تو باشی ! یاد گرفتم ....نفس بکشم بدون تو......و بی یاد تو ! یاد گرفتم که چگونه نبودنت را با رویای با تو بودن... و جای خالی ات را با خاطرات با تو بودن پر کنم ! تو نگرانم نشو ! همه چیز را یاد گرفتم ! یاد گرفتم که بی تو بخندم..... یاد گرفتم بی تو گریه کنم...و بدون شونه هات...
| |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|