امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●●

نقل قول: اواتارم خوبه؟ ://

خیلی ها اینو گذاشتن . خوب نی
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط M.K.N
آگهی
(11-09-2013، 11:06)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اصن فهمیدی گ.آ ب نسخه 46 رسید؟؟Dodgy
جـدنی اینم نفهمیدم .. ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 126

(11-09-2013، 11:06)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاکSleepy
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 126
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 126
علیک خواهر..
خوش اومدی
(11-09-2013، 11:07)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 11:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مگــه آلبـوم جـدید داده ؟ o__O

البوم اکسیژن دیگه! شهریور اومد.
حالا خوبه خودم بهش گفتمBig Grin
مرداد اومد داداشSleepy

(11-09-2013، 11:05)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 11:03)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 11:02)Armina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 11:00)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارمینا یادمه تو هم از بابک جهان بخش خوشت میومد. این البوم جدیدش رو گوش دادی؟! فقط دو تاش قشنگه. بقیش خیلی کار های ضعیفیه.
مگــه آلبـوم جـدید داده ؟ o__O

اُکسیژن دیگه

(11-09-2013، 11:02)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن من لفتم بايcrying

بای
تول خدااااااااا...ببخشيدcrying
تو که کاری نکردی داری عذر خواهی میکنی
من با تو مشکلی ندارم آبجیSleepy
پس حتمن مشکلت منم؟
نقل قول: حالا خوبه خودم بهش گفتم●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 126
مرداد اومد داداش●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 126

هان!؟ اقا من تیزر ابومش رو دیده بودم پیش از این که از تو بپرسم. می دونستم داده ولی نمی دونستم کی بیرون میادBig Grin
مرداد!؟ مرداد و شهریور فرقی نداره کهTongue
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط M.K.N
(11-09-2013، 11:07)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 11:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مگــه آلبـوم جـدید داده ؟ o__O

البوم اکسیژن دیگه! شهریور اومد.
حالا خوبه خودم بهش گفتمBig Grin
مرداد اومد داداشSleepy

(11-09-2013، 11:05)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 11:03)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 11:02)Armina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 11:00)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارمینا یادمه تو هم از بابک جهان بخش خوشت میومد. این البوم جدیدش رو گوش دادی؟! فقط دو تاش قشنگه. بقیش خیلی کار های ضعیفیه.
مگــه آلبـوم جـدید داده ؟ o__O

اُکسیژن دیگه

(11-09-2013، 11:02)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن من لفتم بايcrying

بای
تول خدااااااااا...ببخشيدcrying
تو که کاری نکردی داری عذر خواهی میکنی
من با تو مشکلی ندارم آبجیSleepy
آخ جونp332
خـــدایا پرسشی دارم .....
رها کن آســمان ها رآ، بیــآ اینجا قضاوت کن
بـــــبیـــنم در زمین یک مرد پیدا میکنی یا نـــــه؟
تو هم مثل همه امروز و فردآ میکنی یا نــــه؟
بندگـــآنت را از ننگ آدم بودن و بیهوده فرسودن
مٌبـــَرآ میکنی یا نـــــه؟
بـــــــرآی آخــــــرین پرســــش .....
قیـــــآمت را بـــــگو، مردآنـــــــه، برپا میــــــکنی یا نـــــه؟؟
 سپاس شده توسط M.K.N
(11-09-2013، 11:08)Armina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 11:06)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اصن فهمیدی گ.آ ب نسخه 46 رسید؟؟Dodgy
جـدنی اینم نفهمیدم .. ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 126

(11-09-2013، 11:06)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاکSleepy

تو میشه لیسته چیزایی ک میدونیو بگی؟
سلـــآم :|

ســـــــــــــــــلــــــــــــــــآم :|

صدآ میـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآد ؟
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط **MOHAMMAD** ، FARID.SHOMPET
اَه اون اواتار مد نظرمو نمیذاره :|
تف Angel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، **MOHAMMAD**
عمه بتول وارد میشود25r30
سلام25r30
از این به بعد پگول میشود عمه بتول25r30
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، **MOHAMMAD**

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان