امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●●

نقل قول: فرید من می خوام نویسنده بشم●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 99
ده هزار بار گفتی. خو برو همین کارا که همیشه میگم رو بکن. اکنونم به نازنین گفتم.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

آگهی
(11-09-2013، 0:09)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 0:08)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هم برو بخواب من صبح باید کارت پخش کنم...وگرنه من عادت دارم...تا ساعت 5 صبح چت کنم...شب بخیر ناراحت نباش ...برو بخواب اینجا باشی غیرتی میشماDodgyDodgySmileSmileSmileBig GrinBig GrinBig Grin بوش
نه توروخدا..عزیزم من بیکارم..خوابمم نمیاد..بذار بمونم دیگه!!
بمووووووووووون ولی لاس زذن نهDodgySmileSmileBig GrinBig GrinTongueTongueSadSadSadcryingcryingSadSadمن دارم از خواب می گریم..........شب بخیره همگیییییییییییییییییییییییSadcryingcrying
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(11-09-2013، 0:07)  نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تخصصت تو گنگ گفتنه اصن....
ولش کن یه چیزی می پرونه. با خودش درگیره. خودشو گم کرده.Big Grin
اخه من الان بهت چی بگم Dodgy
نه چی بگم واقعن !!!!  
پوففففففف:|

●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 99
(11-09-2013، 0:09)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فرید آخه تا حالا دیدی پسر به پسر بگه عشقم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4fvf آره

ولی منظوره ایمان من بودم....
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
نقل قول: ایمان رفت!!!!!!!!●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 99●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 99●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 99●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 99
خو من چی کاره بودم؟!Big Grin

سولماز کجا دررفتی 
بیا شفاف سازی کنDodgy

●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 99
(11-09-2013، 0:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 0:09)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 0:08)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هم برو بخواب من صبح باید کارت پخش کنم...وگرنه من عادت دارم...تا ساعت 5 صبح چت کنم...شب بخیر ناراحت نباش ...برو بخواب اینجا باشی غیرتی میشماDodgyDodgySmileSmileSmileBig GrinBig GrinBig Grin بوش
نه توروخدا..عزیزم من بیکارم..خوابمم نمیاد..بذار بمونم دیگه!!
بمووووووووووون ولی لاس زذن نهDodgySmileSmileBig GrinBig GrinTongueTongueSadSadSadcryingcryingSadSadمن دارم از خواب می گریم..........شب بخیره همگیییییییییییییییییییییییSadcryingcrying
شب بخیر..برو دیگه!!!
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
(11-09-2013، 0:11)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 0:09)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فرید آخه تا حالا دیدی پسر به پسر بگه عشقم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4fvf آره

ولی منظوره ایمان من بودم....
فرید من کجا تو کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شوخی کردم...ولی من به تو چیزی نگفتم!!!!
دارم از خواب می گریمcryingcryingcryingcryingcrying
نقل قول: ولی منظوره ایمان من بودم....

پ نه پBig Grin

نقل قول: اخه من الان بهت چی بگم ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 99
نه چی بگم واقعن !!!!  
هیچی نگو. فقط بشنو و فاز ببرBig Grin

سپاس شده توسط Łost Đλtλ
(11-09-2013، 0:12)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ولی منظوره ایمان من بودم....

پ نه پBig Grin

نقل قول: اخه من الان بهت چی بگم ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 99
نه چی بگم واقعن !!!!  
هیچی نگو. فقط بشنو و فاز ببرBig Grin
خوب که فهمیدی
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 38 مهمان