امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●●

(10-09-2013، 20:31)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از بالای همین تریبون اعلام مینمایم

من یه پرندم ارزو دارم کنارباشی
Big Grin
تو فقط همیینو بلدی؟
 سپاس شده توسط خانومي
آگهی
(10-09-2013، 20:30)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شعر به زبون فک نکنم  امریکایی نخونده باشه فارسی خونده ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 66
امریکایی نه انگلیسیBig Grin اره خو ولی به هرترتیب خواننده ی ایرانیه دیگه. تازه یه اذان هم خونده خیلی توپه. هم اذان هم ربنا. من برای نخستین بار سر افطار صداشو توی فارسی وان شنیدم که داشت اذان می گفت همین جوری موندم!
امریکاایaah
امریکا مریکا امرکیاaah
اصن هرچی. من درست گفتمaah
اره صدا واقعا قشنگه:ag54:
 سپاس شده توسط M.K.N ، FARID.SHOMPET
باشه ممنون فریدجان
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
 سپاس شده توسط M.K.N ، FARID.SHOMPET
توی باغچه ی نگاهم پره گریه پره آهم ............کاش که بودیه و میدیدی همه ی گلاشو چیدی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط M.K.N ، FARID.SHOMPET ، ★BlAcK EvIl★ ، KᏙ¥றᏙƝ
اواتارم باحاله اگه می شه چندتابفرستید
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
 سپاس شده توسط pegah-p ، FARID.SHOMPET
(10-09-2013، 20:33)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2013، 20:31)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از بالای همین تریبون اعلام مینمایم

من یه پرندم ارزو دارم کنارباشی
Big Grin
تو فقط همیینو بلدی؟

شاخ نشو بچه اعصاب مصاب ندارما Dodgy
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 66
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ
داداشيباي وهمين تورهمتون...باي باي...بوشTongue
خـــدایا پرسشی دارم .....
رها کن آســمان ها رآ، بیــآ اینجا قضاوت کن
بـــــبیـــنم در زمین یک مرد پیدا میکنی یا نـــــه؟
تو هم مثل همه امروز و فردآ میکنی یا نــــه؟
بندگـــآنت را از ننگ آدم بودن و بیهوده فرسودن
مٌبـــَرآ میکنی یا نـــــه؟
بـــــــرآی آخــــــرین پرســــش .....
قیـــــآمت را بـــــگو، مردآنـــــــه، برپا میــــــکنی یا نـــــه؟؟
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ ، M.K.N ، Mïņ̃†êR
(10-09-2013، 20:32)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2013، 20:30)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2013، 20:28)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2013، 20:25)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر ملیکا ، رز، فزید، ماکان، خانومی..............
سلام....قربون خانوميت...........Heart
نیسی آجی؟
خو الان كه هستمBig Grin
هار هار Big Grin
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ
(10-09-2013، 20:35)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توی باغچه ی نگاهم پره گریه پره آهم ............کاش که بودیه و میدیدی همه ی گلاشو چیدی

این بخاطرِ خودم که زنگ نمیزنه بهم
واسه آهنگ پیشوازمهBig Grin
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، KᏙ¥றᏙƝ ، ★BlAcK EvIl★ ، FARID.SHOMPET
(10-09-2013، 20:36)مهرداد* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتارم باحاله اگه می شه چندتابفرستید

اواتارت خوبهBig Grin
ستاد حمایت از اوتار های حیوانBig Grin
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان