13-05-2012، 19:11
زندگی مثل یه جاده است ، من و تو مسافراشیم ، قدر لحظه ها رو بدونیم ، ممکنه فردا نباشیم
|
یه جمله برای عشقت بنویس ... |
||||||||||||||||||||||||||||||||
13-05-2012، 19:11
زندگی مثل یه جاده است ، من و تو مسافراشیم ، قدر لحظه ها رو بدونیم ، ممکنه فردا نباشیم
13-05-2012، 19:16
شيشه عمر ادما اگه خيس بشه عمرشون کم ميشه ميدون که چشمات شيشه عمرمن پس هيچ وقت نذار خيس بشن
13-05-2012، 19:18
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نيست و دلم بس تنگ است بی خيالی سپر هر درد است باز هم می خندم آن قدر می خندم که غم از روی رود
14-05-2012، 13:19
ای یادگار لحظه های زیبا به احترام تمام زیبایی های دنیا فراموشت نخواهم کرد
14-05-2012، 14:28
به اندازه ی تمام بوسه های بی پاسخی که ماهی ها به اب میزنند دوست دارم
14-05-2012، 16:50
مهم نبود سوختنم دور از تو پرپر زدنم مهم تو بودی عشق من نه قصه ی شکستنم به افتخار عشق تو میگم که بازنده منم...
14-05-2012، 16:57
يادت در ذهنم و عشقت در قلبم و عطر مهربانيت در تمام وجودم است عزيزم محبت را در پاکي نگاهت و صداقت را در وجود مهربانت معني کردم وبدان که زيباترين لحظه هايم در کنار تو بودن است
14-05-2012، 17:02
در راه رسیدن به تو گیرم که بمیرم اصلا به تو افتاده مسیرم که بمیرم یا چشم بپوش از من و از خویش برانم یا تنگ در اغوش گیرم که بمیرم
15-05-2012، 8:06
گفتی از عشق بنویس... مینویسم از عشق...
میخواهم از تو بنویسم... تویی که عزیز دلمی... خون تو رگهای منی... آری... میخواهم از تو بنویسم از عشق و صداقتت... از شیطانی هایت... از خنده هایت... از صدای دلنشین و نازنینت از خودت... از وجودت ... از زیبایی های کلامت... گفتی از عشق بنویس... باز نوشتم... گفتی از غم ننویس... حرفی ندارم انقدر دوستت دارم... آنقدر عاشقتم... که زندگی بی تو محاله... عزیزم... ان قدر دوستت دارم... که زندگی بی تو برام یه جاده ی کویریه... یه قول بده پیش دلم یه وقت نری... تنها بشم... اسیر روزگار بشم بشم یه فرهاد تنها... تو اوج انتظار تو یه وقتایی گم و گور بشم... دلم میخواد تا میتونم... کنار تو... به ارامش دل برسم... اما میدونی عشق من... گاهی اوقات دلم شور میزنه... از تنهای های روزگار از حکمت های روزگار ... از دوری و درد انتظار... اما میدونی عشق من... میخوام تا زنده ام ... دوست بدارم... عاشقت باشم چون تو مقدسی برام... چون که عزیز دلمی.............. "تنها تو را دوست دارم نازنینم"
15-05-2012، 12:06
هوا پر شده از دوستت دارم هایی که به باد ها سپرده ام کاش پنجره ات باز باشد
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|