08-09-2013، 10:20
من باور دارم چنان چه دولتهای غربی خصوصن امریکای دلسوز و مدافع حقوق بشر!!که برای ما دم از دموکراسی و حقوق بشر میزنند چنان بر گرده ما بیگاری و استثمار و استعمار خواهند کشید که دیگر نای سخن گفتن هم نخواهیم داشت
جناب فرید نقدتان بر این مسئله بسیار تامل برانگیز بود سپاس از شما ((بلکه فشار به مردم و سپس تغییر سنگر و روش و کارکرد ایران هست.))ولی
من حرفتون رو در این راستا نمی پذیرم
شما نگاهی به تاریخ بندازین
لیبی منهدم شد
عراق منهدم شد
سوریه به این شکل در اومد
تنها گزینه ایی که باقی مونده ایران هستش !!
بنده اینها رو از روی فرضیه نگفتم.تنها علتی که تا به امروز امریکا با اتحاد هم پیمانانش از ایران عراق دوم نساخت دو چیز است
اول اینکه هزینه ی نابودی ایران با حمله ی نظامی بیشتر از عراق است
دوم اینکه خود نتانیاهو معتقد است که طبقه ی فعال شهری -طبقه ی متوسط در علم جامعه شناسی- همانطور که پهلوی را برانداخت ..این نظام را هم میتواند بر اندازد(این گفته من نیست و با درست و غلط بودنش هم کاری ندارم)
متن زیر برداشت از مقدمه ی کتاب امپریالیسم بشر دوستانه است.
امریکای "بشر دوست" دخالت در کشور عراق ثروتمند و نفت خیز را به دخالت در کشور روآندای فقر ترجیح میدهد
این است استثمار در لوای پرچم حقوق بشر و در لوای انسان دوستی
در حادثه 11 سپتامبر2976 نفر کشته شدند
پس از ان 2500000 هزار نفر به طور مستقیم در عراق و افغانستان به دست دولت امریکا
و 91500000 هزار نفر به خازر قحطی این جنگ ها کشته شدند
امریکا قلدر جهان جز از منافع خود ب چیزی دیگر نمی اندیشد،
جناب فرید نقدتان بر این مسئله بسیار تامل برانگیز بود سپاس از شما ((بلکه فشار به مردم و سپس تغییر سنگر و روش و کارکرد ایران هست.))ولی
من حرفتون رو در این راستا نمی پذیرم
شما نگاهی به تاریخ بندازین
لیبی منهدم شد
عراق منهدم شد
سوریه به این شکل در اومد
تنها گزینه ایی که باقی مونده ایران هستش !!
بنده اینها رو از روی فرضیه نگفتم.تنها علتی که تا به امروز امریکا با اتحاد هم پیمانانش از ایران عراق دوم نساخت دو چیز است
اول اینکه هزینه ی نابودی ایران با حمله ی نظامی بیشتر از عراق است
دوم اینکه خود نتانیاهو معتقد است که طبقه ی فعال شهری -طبقه ی متوسط در علم جامعه شناسی- همانطور که پهلوی را برانداخت ..این نظام را هم میتواند بر اندازد(این گفته من نیست و با درست و غلط بودنش هم کاری ندارم)
متن زیر برداشت از مقدمه ی کتاب امپریالیسم بشر دوستانه است.
امریکای "بشر دوست" دخالت در کشور عراق ثروتمند و نفت خیز را به دخالت در کشور روآندای فقر ترجیح میدهد
این است استثمار در لوای پرچم حقوق بشر و در لوای انسان دوستی
در حادثه 11 سپتامبر2976 نفر کشته شدند
پس از ان 2500000 هزار نفر به طور مستقیم در عراق و افغانستان به دست دولت امریکا
و 91500000 هزار نفر به خازر قحطی این جنگ ها کشته شدند
امریکا قلدر جهان جز از منافع خود ب چیزی دیگر نمی اندیشد،