05-09-2013، 17:15
تا یه حدی دارم
|
شما به عنوان یک نوجوان در زندگیتون چه مقدار ازادی دارید؟! |
||||||||||||||||||||||||||
05-09-2013، 17:15
تا یه حدی دارم
06-09-2013، 9:33
اول باید ازادی رو معنی کنیم.
که از نظر هر کسی یه معنی متفاوتی داره. من تا یه حدی ازادم هم از این ازادی نسبی خوشحالم هم ناراحت!!!!!!! خانوادم خیلی به لباس پوشیدنم گیر میدن (حتی رنگ و مدلش) و براشون مهمه مخصوصا پدرم!!!!!!!! تو انتخاب دوستام ازادم و جایی به مشکلی بر بخورم از خاله هام و مادرم کمک میگیریم. تجربه دوستی با جنس مخالف رو ندارم و اصلا علاقه هم ندارم داشته باشم!!! ولی با پسرای فامیل و دوستای خانوادگی(مخصوصا اگه پسر باشه)راحتم اما تا حدی که طرف مقابل پاشو از گلیمش دراز تر نکنه!!! کلاسایی هم که دارم به تازگی مجوز گرفتم که خودم برم و بیام!!!! ولی معتقدم ازادی چه محدود بشه چه خیلی ازادی داشته باشیم ضرر خودشو داره!. به نظرم ازادی بیش از حد باعث بی بند و باری میشه چون بعضیا رو جو میگیره که هر کاری که بخوان می تونن بکنن البته چه دختر و چه پسر فرقی باهم نمیکنن!!!!!!!
06-09-2013، 11:14
من60% آزادیت دارم
![]() ![]() ![]() ![]()
06-09-2013، 11:24
(06-09-2013، 11:14)lovein نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با چه دستگاهی اندازه میگیری؟؟؟؟؟
من با نظر رها جان موافقم منم تقریبا شرایطم و نظرم درباره ازادی اینطوریه
11-09-2013، 14:32
ازادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟بستگی به طرز فکرامون داره
من هم ازادم هم محدود محدود مقابل کارایی که از نظر جامعه ام اشتباهه مثلا دوس شدن با ادمای ناباب یا با جنس مخالف اما ازادم در مورد پوششم البته دیگه نه هر لباسی که عشقم بکشه بپوشم اما چیزی که منو محدود میکنه تو رفتارم تو بیرون این زنای شهرکمونن همچین منتظر نشستن شایعه بسازن که ادم خودش نمیفهمه از کجا خورده اینجوری زندگی کردن سخت تره اینکه همیشه مواظب باشی تا پاتو چپ نذاری خب بشر اشتباه میکنه اما با یه اشتباه زندگی اینقد سخت و غیر ممکن میشه که نگو از این جهت محدودم
13-09-2013، 14:15
من همه نوع ازادی دارم
![]()
15-09-2013، 18:16
60% ازادی دارم
![]()
15-09-2013، 18:42
60 درصد ازادم
![]() ![]() ![]()
15-09-2013، 18:53
آقا کسی دستگاه سنجشه آزادی داره؟ مضنش چنده؟ لامصب همه حساب کردن دقیقا چه قدر آزادی دارن. شایدم دستگاتون خراب شده که همتون 60 درصد آزادی دارین. به جای اینکه درصد بدید نظرتونو بگید و بگید که در چه مواردی آزادید
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
ازدواج نکنید اگر این نشانه ها را دارید |