06-02-2014، 16:27
موادلازم:کره=2قاشق سوپخوری.شکرقهوه ای=یک چهارم پیمانه:38گرم.نشاسته ذرت:الک شده=1قاشق سوپخوری.آب پرتقال=یک دوم پیمانه:80میلی لیتر.آناناس(خردشده)=1پیمانه.پرتقال(فیله وخردشده)=1قاشق سوپ خوری.(این موادهاموادلازم برای سس پرتقال وآناناس است)طرزتهیه:به تابه ای حاوی کره ذوبشده شکرقهوه ای رااضافه کنیدوباقاشق چوبی هم بزنیدتاشکرذوب شود.امانسوزد(درطی زمان ذوبشدن شکرحتماتابه رابه صورت دورانی حرکت دهیدتاشکردرتمام قسمتهای تابه به صورت یکنواخت ذوبشود.2-درظرفی نشاسته ذرتراباآب پرتقال مخلوطکنیدسپس به تابه حاوی شکربیفزاییدوروی حرارت ملایم باقاشق مرتباهم بزنیدتاسس کاملاغلیظ شود.3-آناناس وپرتقال رابه مخلوط بالااضافه کنیدوروی حرارت ملایم باقاشق هم بزنیدتاسس یکدستی حاصل شود.
4-سس راازروی حرارت برداریدوبگذاریدتابه مدت 2تا3دقیقه دردمای محیط کمی خنک شودسپس آنراباپن کیک سروکنید.سوال دارید؟اگه نه بزن سپاسو.
4-سس راازروی حرارت برداریدوبگذاریدتابه مدت 2تا3دقیقه دردمای محیط کمی خنک شودسپس آنراباپن کیک سروکنید.سوال دارید؟اگه نه بزن سپاسو.