نمیخوام خیلی حرفه ای باشند. فقط بتونن کار کنند برای تیم و توانایی داشته باشند و وفادار باشند...
فعلا هم برای پول درآوردن برنامه ندارم...
توانایی من : زبان انگلیسی بلدم ، نویسنده + ایده های زیاد و خلاقیت
هدف کوتاه مدت : ساختن بازی ماجرایی به زبان انگلیسی و ورود به عرصه و اسم در کردن. (عمدتا نیاز به طراح دیجیتال دارم و یک کد نویس برای کار دفتر هم میتونم جور کنم)
هدف میان مدت : راه اندازی یک برند و شروع کار به صورت جدی
هدف بلند مدت : تاسیس یک گروه بازی سازی خوب.
-------------------------------------
برنامه نویس باید:
اکشن اسکریپت3 رو بلد باشه... بدونه چطور هرچیزی رو بسازه و محدودیت اجرایی از لحاظ امکان نداشته باشه.
طراح باید :
قابلیت طراحی دیجیتال داشته باشه و محدودیت از لحاظ تصویر نداشته باشیم... چون بازی ماجرایی خواهد بود باید بتونیم شخصیت ها و احساس صورت ها رو القا کنیم...
تا رسیدن به هدف بلند مدت کار تیم مجانی خواهد بود و همه به اندازه ای که توافق میشه در کار سهم خواهند داشت.
--------------------------------------
اولین کار به 100 طرح احتیاج داریم. من طرح ها رو روی کاغذ میکشم و به طراح میدم تا پیادشون کنه... اکثر آیکون هامون رو هم به غنیمت میگیریم البته نه تابلو چون میخوایم بدیم به آرمر گیمز و کنگریگت و ... D:
کد نویس باید اینها رو فراهم کنه :
دمیج بار ها - لینک های روی عکس - وبسایتی که برای شروع خوب باشه - اگه بتونه برای آیتونز و استیم یا اندروید هم بازی رو امکان بده چه بهتر! - دیباگ کردن و تمیز بودن کار خیلی مهمه
چون بازی با موس کار میکنه و در نهایت کلیک میخوایم پس کد دادن خیلی سخت نیست. در
فعلا هم برای پول درآوردن برنامه ندارم...
توانایی من : زبان انگلیسی بلدم ، نویسنده + ایده های زیاد و خلاقیت
هدف کوتاه مدت : ساختن بازی ماجرایی به زبان انگلیسی و ورود به عرصه و اسم در کردن. (عمدتا نیاز به طراح دیجیتال دارم و یک کد نویس برای کار دفتر هم میتونم جور کنم)
هدف میان مدت : راه اندازی یک برند و شروع کار به صورت جدی
هدف بلند مدت : تاسیس یک گروه بازی سازی خوب.
-------------------------------------
برنامه نویس باید:
اکشن اسکریپت3 رو بلد باشه... بدونه چطور هرچیزی رو بسازه و محدودیت اجرایی از لحاظ امکان نداشته باشه.
طراح باید :
قابلیت طراحی دیجیتال داشته باشه و محدودیت از لحاظ تصویر نداشته باشیم... چون بازی ماجرایی خواهد بود باید بتونیم شخصیت ها و احساس صورت ها رو القا کنیم...
تا رسیدن به هدف بلند مدت کار تیم مجانی خواهد بود و همه به اندازه ای که توافق میشه در کار سهم خواهند داشت.
--------------------------------------
اولین کار به 100 طرح احتیاج داریم. من طرح ها رو روی کاغذ میکشم و به طراح میدم تا پیادشون کنه... اکثر آیکون هامون رو هم به غنیمت میگیریم البته نه تابلو چون میخوایم بدیم به آرمر گیمز و کنگریگت و ... D:
کد نویس باید اینها رو فراهم کنه :
دمیج بار ها - لینک های روی عکس - وبسایتی که برای شروع خوب باشه - اگه بتونه برای آیتونز و استیم یا اندروید هم بازی رو امکان بده چه بهتر! - دیباگ کردن و تمیز بودن کار خیلی مهمه
چون بازی با موس کار میکنه و در نهایت کلیک میخوایم پس کد دادن خیلی سخت نیست. در