10-03-2014، 16:03
دی ماريا : ترجيح می دهم مقابل مالاگا بازی نکنم
آنخل دي ماريا تأييد کرد که ترجيح مي دهد در هفته آينده مقابل مالاگا بازي نکند تا بتواند در الکلاسيکو بازي کند .
بازيکن آرژانتيني اخيرا چهار کارت زرد گرفته و معتقد است که اين شيوه بازي ممکن است باعث پنج کارته شدن او و در نتيجه محروم شدن از ديدار مقابل بارسلونا شود .
وي اظهار داشت : نميدانم ؛ انتخاب سخت است اما ترجيح مي دهم در بازي بعدي به ميدان نروم .
هميشه همه تلاشم را انجام مي دهم و ترجيح مي دهم ريسک نکنم . خطاي هند من عمدي نبود و داور در اين باره تصميم مي گيرد .
اگر مجبور شوم در مالاگا بازي کنم بايد کمي جلوي خودم را بگيرم .
دي ماريا ادامه داد : باک تيم ما پر است و واقعا عالي کار ميکند .
پس از صدرنشيني همه چيز بهتر پيش ميرود .
اميدوارم سه جام کسب کنيم .
همه چيز خوب پيش ميرود و بايد همين روند را در الکلاسيکو حفظ کنيم .
منبع : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخبار ورزشی و حواشی ورزشی
آنخل دي ماريا تأييد کرد که ترجيح مي دهد در هفته آينده مقابل مالاگا بازي نکند تا بتواند در الکلاسيکو بازي کند .
بازيکن آرژانتيني اخيرا چهار کارت زرد گرفته و معتقد است که اين شيوه بازي ممکن است باعث پنج کارته شدن او و در نتيجه محروم شدن از ديدار مقابل بارسلونا شود .
وي اظهار داشت : نميدانم ؛ انتخاب سخت است اما ترجيح مي دهم در بازي بعدي به ميدان نروم .
هميشه همه تلاشم را انجام مي دهم و ترجيح مي دهم ريسک نکنم . خطاي هند من عمدي نبود و داور در اين باره تصميم مي گيرد .
اگر مجبور شوم در مالاگا بازي کنم بايد کمي جلوي خودم را بگيرم .
دي ماريا ادامه داد : باک تيم ما پر است و واقعا عالي کار ميکند .
پس از صدرنشيني همه چيز بهتر پيش ميرود .
اميدوارم سه جام کسب کنيم .
همه چيز خوب پيش ميرود و بايد همين روند را در الکلاسيکو حفظ کنيم .
منبع : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخبار ورزشی و حواشی ورزشی