امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جنازه ای که درون هیچ قبری جا نگرفت

موضوع محو شدن جنازه ها از درون گور مبحثی است که بارها تکرار شده است و اینک به نکته ای اشاره خواهیم داشت که در سال ۱۹۳۶ میلادی، در ((اسپانیا)) روی داده است .

((فدریکو گارسیا لورکا)) _ شاعر و نویسنده ی پر آوازه ی اسپانیولی _ از آن معدود انسانهائی بود که در نوشته های خود به چگونگی مرگش نیز اشاره داشته بود . مثلاً در شعر ((تن حاضر)) که در سال ۱۹۳۵ _ یکسال قبل از مرگ _ سروده شده است، می گوید:

گور من کجاست؟ کفن را که می چروکاند؟ دروغ است، هر چه می گوید!

وی شاعری با احساس بود که در ۱۵ اوت ۱۹۳۶ _ در اوج نا آرامی ها و نابسامانی های اسپانیا _ توسط ((فالانژیسم))های تندرو دستگیر و به زندان منتقل گردید . ((فدریکو)) انسانی خونگرم و مخالف با تمامی سیاست بازیهای آن عصر بود . او حتی در جلسات انجمن شهر نیز شرکت نمی جست و بیشتر وقتهای خود را صرف اجرای نمایشنامه و یا نوشتن آن می کرد . تنها دلایلی که از بازداشت و اعدام او در دسترس می باشد، این است که فردی خود خاه و کج اندیش بنام ((آلونسو)) _ یکی از اعضای جنبش فالانژ _ بصورت خود سرانه و از روی کینه ای شخصی اقدام به توقیف او نمود و بدون هیچ محاکمه ای نیز وی را بقتل رساند . بعد ها یکی از هم سلولی های ((لورکا)) _ شخصی بنام ((مورلالینچ)) _ از طریق مطبوعات اعلام کرد که ((فدریکو)) یک روز قبل از مرگ به او گفته بود:

من از مرگ وحشت دارم، نه از عواقبش، بل از این حالت خوفناک که با خودم وداع می کنم… احساس مهیب اینکه در عزیمت و رفتنم!

همچنین او اعلام کرد که ((لورکا)) از ۵۴ ساعت قبل موضوع و چگونگی اعدام خویش را می دانست و سایر زندانیان از این پیشگوئی او در شگفت مانده بودند .

در سحرگاهان ۲۰ اوت ۱۹۳۶، دو نفر از نگهبانان فالانژ _ بهمراهی ((آلونسو)) _ ((لورکا)) را زندان ((ویزنار)) خارج نمودند و جهت کشتن به بیابانهای ((کولونیا)) انتقال دادند . طبق تعریف یکی از نگهبانانی که در حمل ((لورکا)) شرکت داشت و بعداً هم از طرف مردم به محاکمه کشیده شد، در طول را ((فدریکو)) مرتباً می پرسیده است که حداقل جرم وی را قبل از مرگش به او بگویند . ((آلونسو)) در آخرین دقایق به او گفته بود که بنا به داشتن اعتقادات ضد فالانژ و طرفداری از ((ناسیونالیسم))ها حکم اعدام او صادر شده است … ان نگهبان می گفت:

_ او بقدری شجاعانه بر خورد می کرد که ما در کشتن او به تردید افتاده بودیم . ((آلونسو)) که متوجه تأثیر گفته های او در ما شد، فوراً ((لورکا)) را بر روی تپه ای برد و ما صدای شلیک دو تیر پی در پی را شنیدیم … او فریاد زد(به هیچ چیز دیگر ایمان ندارم، جز خدا و مادرم…!))

آن سه دژخیم لورکا را در گوری بی نام و نشان دفن نمودند و برای رفع هرگونه شکی، اتومبیل سواری خود را بر روی قبر او نگاه داشته و پس از باز کردن هر چهار چرخ ماشین _ زمانیکه بدنه ی اتومبیل کاملاً بر روی گور ((فدریکو)) قرار گرفت _ آنرا آتش زدند.

مادر ((لورکا)) می گفت:

_ نزدیکی های صبح روز بیستم اوت، ناگهان از خواب بیدار شدم . حس عجیبی داشتم. فکر می کردم که کودکی از سینه ام شیر می خورد . این نحوه ی شیر خوردن را کاملاً می شناختمف تنها ((فدریکو))ی کوچولو چنین می توانست سینه هایم را بمکد …

صدایش در گوشم زنگ می زد(مادر، دوستت دارم!)). اشک گونه هایم را خیس و نمناک بود . با هزاران تقلا مجدداً خوابیدم .

موقعیکه بیدار شدم، بستر خود را از ((گریه)) و ((شیر)) خیس و نمناک یافتم…

پس از محاکمه ی ((آلونسو)) و همدوستانش، مردم بسوی بیابانهای ((کولونیا)) هجوم برده و اتومبیل به حریق کشیده شده را پیدا کردند . به هر زحمتی که بود، آنرا جابجا کرده و قبر ((لورکا)) را شکافتند … غیر از دو گلوله شلیک شده و مقداری خون گرم چیز دیگری درون گور وجود نداشت . خون بقدری چسبناک و گرم بود که گوئی چند دقیقه ای از ریختن آن نمی گذشت و هنوز هم بوی باروت از گلوله به مشام می رسید .

موقعی که مردم بهت زده پی با این معجزه بردند، بسراغ مادر ((فدریکو)) رفتند و موضوع را به او گفتند . مادر داغ دیده، با چهره ای اندوهگین و چشمانی گریان به مردم جواب داد:

مدتهاست که از این موضوع خبر دارم… خود ((فدریکو)) آمد و تمامی حقایق را بمن گفت… او الان در جای راحتی زندگی می کند . بهتر است که تا به ابد نیز همانجا بماند…
روزگاری شده است که شیطان فریاد میزند : آدم بیاورید سجده خواهم کرد!!!
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، SABER ، A * L * O * N * E b * o * y ، ps3000 ، cute flower ، white angel ، alone girl ، hossein. ، love 2012 ، a beautiful lie ، mohamad66 ، mr.destiny ، bieber fan
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  نیروی درون مولکول
  انگل های درون بدن از شما محافظت می کنند
  فیزیکدانان شرایط درون سیاهچاله را شبیه‌سازی کردند
  در درون سیاه چاله ها چه خواهید دید؟
  لباس های درون ویترین مغازه‌ها را نخرید!
  این مرد بیش از یک سال را با قلبی درون کوله پشتی اش سر کرده
  رعد‌ و برق درون جعبه پلاستیکی!
  تعمیر لپ‌تاپ با پختن درون فر!!
  ناخن ها نشانگر بیماریهای درون هستند
  عاقبت پریدن به درون تونلی در مرکز زمین چیست؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان