امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☹✯ღ تاتا مارتینو : اتفاقات اطراف نیمار طبیعی نیست ! ☹✯ღ

تاتا مارتینو : اتفاقات اطراف نیمار طبیعی نیست

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☹✯ღ تاتا مارتینو : اتفاقات اطراف نیمار طبیعی نیست ! ☹✯ღ 1

جراردو تاتا مارتینو در نشست خبری پیش از دیدار امشب تیمش در پاسخ به این سوال که آیا نیمار نگران است، اظهار داشت: اگر بخواهم در مورد چیزهایی که در بازی‌ها و تمرینات دیدم پاسخ بدهم، می‌گویم که او نگران نیست اما این حرف هم درست است که مردم گاهی مشکلاتشان را پیش خودشان نگه می‌دارند. من 24 ساعت روز را با بازیکنان نیستم که بدانم چه احساسی دارند. او از نظر من طبیعی است اما اتفاقاتی که اطراف او می‌افتد، طبیعی نیستند.

وی ادامه داد: درباره کمپینی که در مخالفت با نیمار تشکیل شده صحبت نمی‌کنم؛ صحبت من درباره شرایط عادی است. تحقیقات دادگاه درباره مسائل مالیات مسئله عجیبی برای من نیست و مسئله‌ای نیست که بخواهم درباره آن اظهار نظر کنم. تمرکز من روی فوتبال است و باید به این فکر کنم که چه چیزی بیش از همه ما را راضی می‌کند.

سرمربی بارسلونا خاطرنشان کرد: هر بار مسی و نیمار در کنار هم بازی کرده‌اند، عالی بوده‌اند. من می‌دانم که همیشه انتظارات زیادی از این دو بازیکن وجود دارد و می‌دانم که چه کارهایی می‌توانند انجام دهند اما همیشه باید به تیم فکر کنیم. چیزی که از همه مهم‌تر است، این است که به عنوان یک تیم دایم در حال پیشرفت باشیم. همیشه جا برای پیشرفت هست.

وی اضافه کرد: بایرن‌مونیخ مدافع عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا است. آنها کیفیت بازیکنانشان را بهبود داده‌اند و سرمربی جدیدی به کار گرفته‌اند و تیم را با به خدمت گرفتن بازیکنانی مثل گوتسه تقویت کردند. من فکر می‌کنم اگر بخواهیم نام مدعی قهرمانی مسابقات را بگوییم، باید از بایرن‌مونیخ نام ببریم.

سرمربی بارسلونا گفت: چیزی درباره اظهارات مورینیو درباره بدترین بارسلونا نخوانده‌ام و نظری در این باره ندارم. روی فوتبال و تیمم تمرکز می‌کنم. توجهی به مسائل خارج از باشگاه ندارم چه مثبت باشد یا منفی.

وی در خصوص تمدید قرارداد با بارسلونا تأکید کرد: باید ببینیم چه می‌شود. در حال حاضر روی اینجا و اکنون توجه می‌کنم که از همه مهم‌ تر است. اگر همه چیز عالی پیش برود، 21 بازی باقی مانده است و این هدف ما است. هیچ جلسه‌ای برای فصل آینده نداشته‌ایم و اگر هم چنین جلسه‌ای داشته باشیم، نمی‌توانم تا پایان فصل رسما چیزی درباره آن بگویم .

☹✯ღ تاتا مارتینو : اتفاقات اطراف نیمار طبیعی نیست ! ☹✯ღ 1

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/viewer.php?file=60839412463633169906.jpg

http://8pic.ir/viewer.php?file=28664599797465339421.png

http://8pic.ir/viewer.php?file=99612236840530535113.jpg
Goodbye Flashkhor...
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  نیمار هنوز یک بارسایی تمام‌ عیار است! (عکس)
  ژاوی هنوز آماده هدایت بارسلونا نیست!
  فوری: شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس تایید شد! شایعه نیست
  افشای مبلغ مورد نظر بارسلونا برای بازگرداندن نیمار
  گل‌محمدی: اینجا شرایط خوب نیست اما ما بردیم!
  پوچتینو: اعتماد به نفس بایرن طبیعی بود
  باورنکردنی؛ هت تریک نیمار در بدشانسی! (عکس)
  محرومیت دو جلسه ای نیمار از همراهی پاری سن ژرمن
  این رونالدو در یوونتوس ماندنی نیست (عکس)
  پدر ستاره یونایتد: پسرم در انگلیس خوشحال نیست

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان