20-02-2014، 17:13

موادلازم:
میگوی درشت ۴۵۰ گرم،پاک شده
ادویه ی ماهی یک قاشق سوپخوری
مایونز کم چرب یک چهارم پیمانه و ۲ قاشق سوپخوری
سس خردل ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو ترش ۲ قاشق سوپخوری
نان ساندویچی ۴عدد
کره یا مارگارین ۳ قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای سبز و قرمز متوسط ۲عدد خلالی شده
سیر له شده ۲ حبه
طرزتهیه:
میگوهای تمیز و شسته شده را در ادویه ی ماهی غلتانده، درون یک ظرف کوچک ریخته،در آن را ببندید.
ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند .مایونز و خردل را با آبلیمو و خلوط کرده و کنار بگذارید. نان را برش داده و بخشی از مغز آن را خالی کنید.
در تابه ای نچسب ۲ قاشق سوپخوری روغن را روی حرارت کم داغ کرده و برای ۵ دقیقه فلفل ها را در تابه تفت دهید.
سیر را اضافه کرده و ۵ دقیقه ی دیگریا تا وقتی که فلفل ها نرم شود تفت دادن را ادامه دهید. این مواد را از تابه به ظرف دیگری منتقل کرده و کنار بگذارید.
درون همان تابه کره را آب کرده و روی حرارت متوسط میگوها را برای ۵ دقیقه تفت دهید. ۲قاشق چایخوری از مخلوط مایونز و خردل و آبلیمو را روی دو طرف نان ها بمالید .
یک قاشق از مواد فلفل روی قسمت سس مالی شده ی نان گذاشته و میگو ها را روی آن بگذارید. بقیه ی سس مایونز را روی میگو ریخته و ساندویچ راببندید و سرو کنید.