امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طنــــــز دُختــــــر است دیگر.... بِ یآد 92

(13-04-2014، 14:52)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در مـورد مَــــن صدق میکنه^ـــ^      =====>             دخـــــــــــتر اســــــــــــت دیگر…
                                                                           گاﻫﯽ ﻫﻮﺱ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﻨﺪ ولی کو شوهر !

سـوگـنـد اسـت دیگر . . . گـآهی دوسـت میدارد جوابـــــ  پیـام خصوصی اَم را ندهد-ــــ-

اِاِ 
من کی ج ندآدم تو ج نمیدی
سوگند است دیگر گآهی دلش میخوآهد بدآنید از شما متشکرر است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MADE IN AM
پاسخ
 سپاس شده توسط m016
آگهی
من هستم دیگر...دلم می خواهد نظر بدهم
سخته بگی سخته و کسی نباشه بگه چرا؟چته؟چی سخته؟نترس من هستم
سخته سختیاتو تنهایی به دوش بکشی .

طنــــــز دُختــــــر است دیگر....  بِ یآد 92 2
پاسخ
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт
(13-04-2014، 15:05)...Sogand♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2014، 14:52)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در مـورد مَــــن صدق میکنه^ـــ^      =====>             دخـــــــــــتر اســــــــــــت دیگر…

سـوگـنـد اسـت دیگر . . . گـآهی دوسـت میدارد جوابـــــ  پیـام خصوصی اَم را ندهد-ــــ-

اِاِ 
من کی ج ندآدم تو ج نمیدی
K!nd~G!Яl راست میگه جواب خیلی از پیام های منو ندادی

پاسخ
(14-04-2014، 8:42)m016 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2014، 15:05)...Sogand♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِاِ 
من کی ج ندآدم تو ج نمیدی
K!nd~G!Яl راست میگه جواب خیلی از پیام های منو ندادی

مث اینکه همه اینجا برضد منن
شما پیام بدید سوگند نیستم ج ندم
دیه هم بحثو ببنید که الان تاپیکو میبندن
میـسی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MADE IN AM
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  تـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرول و دیگر هیچ
  جوک و پیامک ... است دیگر - سری 10
  جوک است دیگر
Thumbs Up دختر است دیگر!!!
  غول پیکر ترین مار ها همراه با حیوانات دیگر
  خُـب اینم یه نوع ماشین سواری است دیگر((:.........
  جوک و پیامک ... است دیگر - سری 14
  است دیگر... بیا نیایی ضرر کردی
Tongue راه های نوین خود آزاری و دیگر آزاری&بیا خداییش اثر داره
  جوک و پیامک ... است دیگر - سری 1

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان