14-12-2013، 23:25
سعی کن بگی آقا . بعدشم کی گفته بحث تمام شد؟
|
موسیقی شیطانی |
||||||||
14-12-2013، 23:25
سعی کن بگی آقا . بعدشم کی گفته بحث تمام شد؟
15-12-2013، 18:51
من میخوام درباره ی فراماسیونرها تحقیق کنم
جای جالب توجهش اینه که برخلاف گفته های آقا یا خانم sharrr فراماسیونر اتفاقا رابطه زیادی با شیطان پرستی داره و اصلا مروج اصلی شیطان پرستی بی بندو باری فحشا و در کل فساد هستش
15-12-2013، 21:43
(15-12-2013، 21:27)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اونوقت میگه من کلی کتاب خوندم و فلان و فلان. آقا اولین لژفراماسونری در سال 1717 در اسکاتلند اعلام حضور کرد،بعدشم سردم دارانشم اگر ماکسیمم قدمتشون رو در نظر بگیریم،بعد از جنگ های صلیبی شروع کردند به ساختن جوامع مخفی.اونوقت میگی قبل از خدا پرستی؟
15-12-2013، 22:12
(15-12-2013، 22:00)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پیدایش اولین جوامع مخفی حدودا قرن 7الی8میلادی بود،این به کنار،سال ظهور قرآن هم سال610میلادی بود،یعنی حدود یک قرن قبل از فراماسونری.بعدها فراماسونرها برای نشان دادن اهمیت و قدمت تشکیلات خود ، پیشینه خود را به حضرت آدم ، موسی و سلیمان و حتی مانی رساندند.شما سندتو رو کن ببینم این انجیلی که ازش دم میزنی کجا و توسط چه کسی نوشته شد(اسم نویسنده مهمه) تا فردا .ما که رفتیم بخوابیم (15-12-2013، 21:27)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. زمان آتلانتیس اون وقت این بعضیا کی هستن؟ (15-12-2013، 21:27)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. راستی یه چیز دیگه مگه شما نمی گفتین فراماسیون و شیطان پرستی یکی نیست پس چرا میگی برای این درست شده نماد شیطان پرستی با فراماسیون یکسانه عقایدش یکسانه فقط تنها تفاوتش در اینه که شیطان پرستی شیطان رو موجودی بسیار کهن تر از انسان میدونه و وجود خدا رو تکذیب میکنه که کهن بودن شیطان از انسان دزسته ولی این احمقانست که وجود شیطان رو بپذیری و وجود خدا رو نه (15-12-2013، 22:00)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ببین ادم باید ادب داشته باشه کسی که احترام حالیش نیست سطح درکش پایینه فهمیدین (15-12-2013، 22:24)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پس برین از دوستتون بپرسین حرفات درس مث آیدینه اسمش یادم نیس یادم نیس کجا خوندمش من 300تا کتاب دارم من چه بدونم کدومش بود شما دارین منو مسخره میکنین واسه همین نمیگم اگه فلان کس بپرسه جوابشو میدم در غیر این صورت نمیگم خودشم فردی با اطلاعات عمومی بالا میدونست در حالی که از اینم کمتر حالیش بود:nea::nea::L28::L28:
(15-12-2013، 23:41)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.در هرم چشمی وجود داره که منظور داره کل جهان رو میبینه اونو هم خدای خورشید مصرمیدوننوهم(چشم شیطان) که شیطان پرستان هم اونوبه این معنا میدونن البیته اونو بیشتر به عنوان چشم شیطان میدونن شیطان پرستان حدود4 دسته اند فلسفی لاویی دینی شر پرستان داستان در بارهی شیطان هم طو لانیه هم متنوع بله قبول دارن و حتی سجده نکردن شیطان به انسان رو ستایش میکنن(البته هموجور که گفتم بعضیاش شم وجود خدارو قبول ندارن ولی شیطان رو آره) آقای نسبتا محترم حرف دهنتو بفهم ایشون دوس پسر بنده نیس ولی هر جور باشه ما در یک جبهه ایم علاوه بر این حفظ احترام در بحث یک اصوله که باید رعایت بشه وگرنه به این حرف ابلهانه یی که شما زدین ربطی نداره لطفا آبرو و احترام طرفین رو حفظ کنین و گرنه با شما بد جوری برخورد میکنم این اصول رو باید رعایت کنین چه زمانی که با من بحث میکنین و چه در زمانی که با این آقای محترم حرف میزنین اگه این فرد که از نظر شما اطلاعاتش فوق کامله پس این استعداد چطور نهفته باقی مونده خدایا انیشتین و سایر دانشمندان و پژوهشگرانی که فوت کرده بودن الان تنشون تو گور میلرزه:84::84::84: اوناییم که زندن برای این وضع مملکت ما که افرادی مانند آیدین و امثال اون دارای اطلاعات فوق کاملن گریه میکنن اگه ابنطوری باشه واقعا باید یکی به وضع این مملکت با این علم اندک بیاد کمک کنه:hlp::hlp: وا راستی یعنی تو تو اول ابتدایی آب بابایی که خوندی رو از یاد بردی ماشالله به این هوش ذکاوت افسانه ایت | ||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|