امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اس ام اس شب یلدا ۲۰۱۳

Heart 
نقل قول:
اس ام اس شب یلدا ۲۰۱۳

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس شب یلدا ۲۰۱۳ 1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس شب یلدا ۲۰۱۳ : اس ام اس های داغ و تازه مخصوص شب یلدا برای شما آماده کرده ایم امیدواریم از خواندن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس شب یلدا ۲۰۱۳ لذت ببرید.

اس ام اس شب یلدا ۲۰۱۳

رفیق… زمستون رسید! سردت شد خبرم کن تا برات بسوزم. یلدات مبارک.

بیا تا در بلندترین فرصت شبانه از هزار رنگی پاییز به یکرنگی زمستان برسیم

گردش سال فقط ۱ شب یلدا دارد من بدون تو هزاران شب یلدا دارم یلدا مبارک

گردش سال فقط ۱ شب یلدا دارد من بدون تو هزاران شب یلدا دارم یلدا مبارک

اس ام اس شب یلدا ۲۰۱۳

دلهایتان دریایی ؛ شادیهایتان یلدایی؛ پیشاپیش مبارک باد این شب آریایی!!!

اگر میم مشکلات را برداریم زندگی شیرین میشه ، برایت هزاران یلدای شکلاتی آرزو دارم . عمرتان طولانی ، قلبتان آفتابی

به اخر پاییز پاییز رسیدیم,همه دم میزنند از شمردن جوجه ها!!! روی تختت امشب, بشمار تعداد دلهایی را که به دست اوردی بشمار تعداد لبخندهایی که بر لب دوستات نشاندی بشمار تعداد اشک هایی که از سر شوق و غم ریختی فصل زردی بود,تو چقدر سبز بودی? جوجه ها را بعدا با هم میشماریم!!

تو که نیستے ، “یلدا” بلندترین شب سال نیست اوج دلتنگیست…

اس ام اس شب یلدا ۲۰۱۳

هموطن آذری عزیزم تو که تو چادرت از شدت سرما نای خوردن هندونه نداری میدونم شب یلدا باید بیشتر تحمل سرماوسختی رو داشته باشی فکر نکنی شب یلدا شب بلا است دلای گرممون خانه تو ،دعا ونیت خیرمون پشتوانه توست

میان دوستـــان افتاده ای تک / رخت هندونه ،زلفت عین پشمک! برایت می زنم اینک پیامک / شب یلدای تو ای گــــــل! مبارک!

۷ شاخه گل رز برات فرستادم روزی یه دونشو بو کن تموم که شد بدون که شب یلدا شده ومن اولین کسی هستم که دراز ترین شب سال رو بهت تبریک گفته.

اس ام اس شب یلدا ۲۰۱۳

به جای اینکه رز یا پونه باشیم/ برای هم بیا گلخونه باشیم/ نکن تلخی به یمن جشن یلدا/ برای هم بیا هندونه باشیم/

همه لحظه های پایانی پاییزیت پر از خش خش آرزوهای قشنگ(پیشاپیش یلدا مبارک)

یلداست بگذاریم هر چه تاریکی هست هرچه سرما و خستگی هست تا سحر از وجودمان رخت بربندد امشب بیداری را پاس داریم تا فردایی روشن راهی دراز باقیست شب یلدا مبارک!

شب یلداست مراقب باش خرابت نکند غافل از واقعه کرببلایت نکند ای که دم میزنی ازعشق حسین بن علی آنچنان باش که ارباب جوابت نکند

اس ام اس شب یلدا ۲۰۱۳ 1
پاسخ
 سپاس شده توسط saeedh sohrabifar
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان