12-05-2014، 12:52
ای کسانی ک شبکه های تلوزیون ایرانو میدید ....ایا میدانستید شیطان پرستید؟
سوره...ایه....
اول من بگم اکانت قلیه من بلاک ده تا ی ماه قبل :| نمیدونم چجوری :| الان هیچی سپاس ندام ممنون میشم سپاس بدین مث قبل شه
خب دیدیم ک باب اسفنجی شیطان پرست ده و بچه های مسلمون ما چقد باهوشن ک میگن کارتون غیر اخلاقی بچه ببینه بزرگ ک بشه فیلم های جنسی براش عادی میشه باید کارتون های غیر اخلاقیو سانسور کنیم تا بزرگ ک شد عقده فیلم جنسی یا ی صحنهرو داشته باشه :|
گوگل کروم هم ک استفاده کنیم شیطانیم
حسن کچلم ک داره شیطان پسرت میشه میره تو فرقه حشاشیون
خب ایا شبکه 1 و شبکه 5 را میبینید؟
ایا برنامه هاشو تماشا میکنید؟
ایا از دیدن این شبکه ها لذت میبرید؟
سوره...ایه....
اول من بگم اکانت قلیه من بلاک ده تا ی ماه قبل :| نمیدونم چجوری :| الان هیچی سپاس ندام ممنون میشم سپاس بدین مث قبل شه
خب دیدیم ک باب اسفنجی شیطان پرست ده و بچه های مسلمون ما چقد باهوشن ک میگن کارتون غیر اخلاقی بچه ببینه بزرگ ک بشه فیلم های جنسی براش عادی میشه باید کارتون های غیر اخلاقیو سانسور کنیم تا بزرگ ک شد عقده فیلم جنسی یا ی صحنهرو داشته باشه :|
گوگل کروم هم ک استفاده کنیم شیطانیم
حسن کچلم ک داره شیطان پسرت میشه میره تو فرقه حشاشیون
خب ایا شبکه 1 و شبکه 5 را میبینید؟
ایا برنامه هاشو تماشا میکنید؟
ایا از دیدن این شبکه ها لذت میبرید؟
دست نگه دارید
شما شیطان پرست خطاب میشید
باور ندارید؟
ببینید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میبینید ک در تضویر بالا چشم جهان بین وجود دارو و هعمچنین در تصویر پایین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب من برم ب اککتشافیات دیگرم برسم
باور ندارید؟
ببینید
میبینید ک در تضویر بالا چشم جهان بین وجود دارو و هعمچنین در تصویر پایین
خب من برم ب اککتشافیات دیگرم برسم