امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

غذاهای آسیایی از تایلند تا چین و ژاپن

#1
آکاایران به نقل از برترین ها : در این مطلب، 5 نوع غذای آسیایی به شما آموزش داده ایم که بیشتر آنها ساده هستند و سریع نز حاضر می شوند. بخش اعظم این غذاها را سبزیجات تشکیل داده اند. 

شوید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگو  با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پلو

•    تعداد: 4 نفر
•    زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذاهای آسیایی از تایلند تا چین و ژاپن 1


مواد لازم

•    یک قاشق غذاخوری کره
•    2/3  پیمانه تره فرنگی خرد شده
•    1.5 پیمانه هویج رنده شده
•    یک پیمانه نخود فرنگی
•    یک قاشق چایخوری پودر عصاره مرغ
•    340 گرم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگو ی پوست کنده
•    دو پیمانه برنج پخته شده
•    یک قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
•    یک قاشق غذاخوری شوید تازه

طرز تهیه

1. در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. تره فرنگی، هویج و نخود فرنگی ها را داخل آن دو تا سه دقیقه تفت دهید. 

2. پودر عصاره مرغ را در ¼ پیمانه آب داغ مخلوط کنید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگو ، برنج و پوست لیمو را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را 5 دقیقه بپزید تا گرم شوند. سپس شوید را اضافه کنید. آنها را داخل ظرف بکشید و با شوید تازه سرو کنید. 

سوپ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیف  تریاکی

•    تعداد: 5 نفر
•    زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذاهای آسیایی از تایلند تا چین و ژاپن 1


مواد لازم

•    225 گرم فیله گوساله
•    دو قاشق چایخوری روغن زیتون
•    یک عدد پیازچه بزرگ خرد شده
•    4 پیمانه آب
•    یک پیمانه آب سیب
•    دو عدد هویج خلالی شده
•    1/3 پیمانه برنج دانه بلند
•    یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
•    نصف قاشق چایخوری عصاره گوشت
•    3 حبه سیر رنده شده
•    دو پیمانه بروکلی خرد شده
•    دو قاشق غذاخوری سس تریاکی

طرز تهیه

1. چربی های گوشت را جدا کنید و آنها را به شکل نوارهای باریک و نازک برش دهید. در یک قابلمه متوسط، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. آنها را با پیازچه به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید تا گوشت ها طلایی و برشته شوند. آنها را از قابلمه خارج کنید. 

2. در همان قابلمه، آب، آب سیب، هویج، برنج خام، زنجبیل، سیر و عصاره گوشت را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشند و سپس حرارت را کم کنید تا 15 دقیقه نیم جوش بمانند. 

3. بروکلی را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر نیم جوش کنید و در آخر، سس تریاکی را اضافه و گرم سرو کنید.  

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیف  و سبزیجات فلفلی

•    تعداد: 4 نفر
•    زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذاهای آسیایی از تایلند تا چین و ژاپن 1


مواد لازم

•    115 گرم اسپاگتی
•    نصف پیمانه آب
•    3 قاشق غذاخوری سس سویا 
•    دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
•    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
•    1/8 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
•    روغن
•    یک پیمانه نخود فرنگی
•    نصف پیمانه فلفل دلمه ای سبز یا قرمز
•    یک حبه سر رنده شده
•    یک پیمانه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قارچ  خرد شده
•    یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
•    340 گرم فیله گوساله

طرز تهیه

1. اسپاگتی را بپزید و آبکش کنید و گرم نگه دارید. 

2. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، آب، سس سویا، نشاسته ذرت، فلفل سیاه و قرمز را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. 

3. تابه عمیق یا واگ (تابه چینی) را روی حرارت گرم کنید و کمی روغن بریزید. نخود فرنگی ها، فلفل دلمه ای و سیر را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قارچ  ها را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر نیز تفت دهید تا سبزیجات کمی نرم شوند. آنها را از تابه خارج کنید. 

4. کمی روغن داخل تابه بریزید و پس از داغ شدن، گوشت ها را سه تا 4 دقیقه داخل آن تفت دهید. گوشت ها را کنار تابه بگذارید. سس را وسط تابه بریزید تا بجوشد و کمی غلیظ شود. سبزیجات را به تابه اضافه کنید و همه مواد را یک دقیقه روی حرارت با هم مخلوط کنید. در آخر اسپاگتی را اضافه کنید.

سوپ نودل و مرغ پر ادویه

•    تعداد: 4 نفر
•    زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذاهای آسیایی از تایلند تا چین و ژاپن 1


مواد لازم

•    دو پیمانه آب
•    400 گرم آب مرغ
•    دو عدد پیازچه خرد شده
•    دو قاشق چایخوری سس سویا
•    دو حبه سیر رنده شده
•    ¼ قاشق چایخوری ادویه هفت رنگ
•    1/8 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
•    دو پیمانه ¬باک‌ چوى (نوعى‌ کلم‌ برگ‌ چینى‌)
•    یک عدد فلفل دلمه قرمز متوسط
•    60 گرم نودل
•    1.5 پیمانه مرغ پخته و خرد شده

طرز تهیه

1. در یک قابلمه بزرگ، آب، آب مرغ، پیازچه، سس سویا، سیر، ادویه و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشند. باک چوی، فلفل دلمه ای و نودل ها را اضافه کنید و بگذارید تا دوباره بجوشد. سپس شعله را کم کنید تا 5 دقیقه هم نیم جوش روی حرارت کم روی گاز باشند. در آخر، مرغ های پخته شده را اضافه و گرم سرو کنید.  

آکاژو چیکن

•    تعداد: 6 نفر
•    زمان تهیه: 15 دقیقه
•    زمان پخت: 4 تا 6 ساعت


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذاهای آسیایی از تایلند تا چین و ژاپن 1


مواد لازم

•    300 گرم سوپ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قارچ  آماده
•    سه قاشق غذاخوری سس سویا
•    یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
•    680 گرم مرغ 
•    450 گرم بروکلی
•    110 گرم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قارچ  تازه خرد شده
•    نصف پیمانه آکاژو (بادام هندی)

طرز تهیه

1. در یک قابلمه سوپ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قارچ ،سس سویا و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس مرغ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قارچ  و سبزیجات سرخ شده را اضافه کنید. 

2. در قابلمه را بگذارید و به مدت 4 تا6 ساعت روی حرارت کم قرار دهید تا پخته و نرم شوند. 

3. بادام هندی را به مخلوط مرغ اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید آن را با برنج پخته سرو کنید. 
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  غذاهای محلی گلستان؛ منویی پر از تنوع و خوشمزگی
  عکس هایی از گرانترین غذاهای سال 2016
  طرز تهیه سالاد مرغ آسیایی
  بخار پز سبزیجات,غذاهای گیاهی,سبزیجات
  بایدها و نبایدهایی درباره غذاهای سرخ کردنی
  پیش غذاهای ایتالیایی
  نکاتی برای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی
  غذاهای ساده در 20 دقیقه
  طرز تهیه انواع غذاهای نذری ماه محرم !
  نکاتی برای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان