امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

برت ام 107

• اسلحه برتر تک تیراندازی دوربرد : بَرِت ام 107 کالیبر نیم اینچ
"Barrett M107 Long Range Sniper Rifle, Caliber 0.50

• تفنگ تک تیرانداز دوربرد نیمه خودکار، تفنگ نیمه خودکار ضد تجهیزات، تفنگ تک تیرانداز سنگین

• کشور سازنده : ایالات متحده آمریکا
• تاریخ تولید : 2002
• کالیبر : 0.50 اینچ (7/12)
• گلوله : 99 * 7/12 میلی متر
• نوع عمل : گلنگدن کورس کوتاه
• وزن ( تفنگ و اسکوپ ) : 28.5 pound ( 9/12 کیلوگرم)
• طول : در حالت سرهم شده 1488 میلی متر - حالت جمع شده 965 میلی متر
• طول لوله : 738 میلی متر
• خان لوله : R.H، هشت برآمدگی و فرو رفتگی، گام یک در 15 اینچ (381 میلی متر)
• اقدامات ایمنی : اهرم انگشتی دست
• گنجایش خشاب : 10 گلوله (ترجیحا 8 تا 9 گلوله)
• وزن خشاب : 10 گلوله 1.87 کیلو گرم، 8 گلوله 1.64 کیلو گرم
• کارایی با گلوله : 660 grain
• سرعت دهانه : 854 مایل بر ثانیه
• انرژی دهانه : 15582 ژول
• حداکثر برد : 6812 متر
• حداکثر برد مفید : 1829 متر
• سایت ها : سایت جلویی 1.91 میلی متر به همراه محافظ و حلقه ضد تابش نور برای مگسک
• سایت عقبی : دارای درجه تنظیم برای ارتفاع و تنظیم تیر
• اسکوپ دید در روز
• نوع : لئوپولد Vary X 4.5 * 14
• طول : طول20.80 میلی متر
• شبکیه : Mil dot
• لنز : 50 میلی متر

اینم برای علیرضاخان یاهمون میلیتاری که بفهمن بردبرت چقدره تامن بعدسعی کنن اطلاعات ناقص خودشونومسخره کنن
زندگۓ سزاۓ کسۓ است که به شکم مادرش لگد مۓ زند
پاسخ
 سپاس شده توسط لامیا
آگهی
اینم برای علیرضاخان یاهمون میلیتاری که بفهمن بردبرت چقدره تامن بعدسعی کنن اطلاعات ناقص خودشونومسخره کنن ؟
در جواب شما بگم شما اصلا نمیفهمی ببخشید رک گفتم فک کنم این اقای علیرضا زیادی تو بحث های نظامی رو اعصابتون رفته که فکر میکنین همه ایشون هستند
در ضمن چک ای پی یادتون نره Wink
راستی منبع؟
عکس؟
اصلا شما اون چشات منو کشته که برت رو مقایسه با شاهر میکنی
یه سوییچ یادگرفتید و مارو کشید
برت  ام 107 1
این برت
الحق که بی سوادید .....
واقعا حرص منو در اوردید که اشتباهتونم قبول نمیکنید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/207158/%D8%B1%D8%B2%D9%85%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%87%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%A8%D9%88%D8%B3-%D9%87%D8%A7%D9%85%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%86%D8%AF-%D8%B9%DA%A9%D8%B3
اینو بخونید یه ذره سوادتون بره بالا
این عکسم ببین به منب گو شما با اون چشات چه شباهتی میبینی بین این و برت شما خشابی هم میبینی؟ سوییچ شدس؟
شما میدونی یا رییس ستاد ارش که خودش میگه خشاب نداره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.upload.tehran98.com/img1/nuwjsv8ht7w4vaiapv5o.jpg
پاسخ
منبع:سلاح برترکه شماوامثال شماوگنده های میلیتاریم راه نمیدن بهم زنگ بزن آدرسشوبدم بری یه نگاه بندازی
والله من کم کم دارم کلافه میشم ازاین رویی که شماداری خودتم میدونی داری رسماحرف مفت میزنی ولی روش پافشاری میکنی
پدرجان این منبعی که به من دادی خودش شاهروبابرت مقایسه کرده
من سه کلاس درست استراتژی پاس کردم سوال جوابم خواستی بکنی بکن امتحانم پس میدم سویچ فقط یه پاورقیه
اون تهشوببینی یه برآمدگی داره اون خشابشه که بایدسویچ شه اتصال نداره
پدرجان شمااین عکسی که گذاشتیوخودت ترجمه کن اون کلمه هاشوبه پیغمبرقسم نمیتونی ترجمش کنی اومدی ادعای پروفسوری میکنی من برات بدون نگاه به عکس تشریحیشون میکنم تازه عکسه ناقصم هست
برت همون کلاس شاهره سلاح تک تیراندازنیم اینچی سنگین جفتشون مشابهن ونمیشه وقتی دوسلاح مشابهن یکی خشاب داشته باشه اونیکی نداشته باشه خشاب برتم سویچیه
من نمیفهمم کی به شماگفته ازاطلاعات نظامی چیزی حالیته جوگیرت کرده
مطالعه وتجربه به پیغمبرقسم یکیشم نداری
پاسخ
بعله درسته بیا میلیتاری دوست عزیز
ببین بچه ها دارن به شما و دوستتون پی بوی که نمیدونم کیه میخندن ها ها ها ها
قراره بیان اینجا از شما تقدیر هم بکنن
شما چقدر لاف میزنی دوست عزیز
هیچی هم بلد نیستی پز عالی جیب خالی
من دارم باهات بحث نظامی میکنم تو میگی به قران نمیدونی چی نوشته تو عکسه ها ها ها چه ربطی داره اصلا تو کجای نوشته مقایسه با برت شده؟ چشماتون صعیفه
تو گوگل میشه پیدا کرد معنی اینارو
تمام این حرفاتم عکس میگیرم میزارم میلیتاری و تمام فروم هاب نظامی تا ادب بشین و اینقدر وقتی چیزی رو نمیدونین ادعا نکیند تا هم به شما بخندیم که دل مارو شاد میکنی
شما نمیتونی جواب سئواله منو بدی میگی استراتژی پاس کردم؟
اونوقت کجا
نکه اطلاعاتی هستین ها ها ها
چقدر دروغ
به به
برات جواب بچه هارو میارم خودت ببینی

http://www.upload.tehran98.com/img1/yiw457vxuf7px8fq028f.png
پاسخ
من اصلانمیدونم وزارت اطلاعات باکدوم ت نوشته میشه ماشاالله الکی براخودتم میبری ومیدوزی وخودتم میگی وخودتم میخندی
اگه دوست داری توهم میتونی بری استراتژی پاس کنی چهل وهفت هشت واحداستراتژی هست که من سه واحدشوپاس کردم وتاواحدپنجم هرکی دلش بخوادمیتونه بره بخونه پاس کنه بقیش مال نظامیاس لازم نیست حتمااطلاعاتی باشی افرادمعمولی باسطح درک واطلاعات متوسط مثل شماهم میتونن برن توکلاساش شرکت کنن
ازقدیم گفتن نادون به سوراخ دیوارم میخنده
خوش باشین حتماتشریف بیارن منتظرشون هستیم
ببین توبرواون مطلبی که دادیواول بخون بعدخوب تحلیلش کن بعدبیادربارش اظهارنظرکن
اون عکسه ربطش اینه که شماکه نمیتونی بخش های یک تفنگ خودکارویانیمه خودکارروتجزیه وتحلیل کنی ادعات صفحه آسمونوپاره کرده
اصلاشمابروتوگوگل بزن ازروی گوگل معنی کن اگه درست بودشمادرست میگی

(03-05-2013، 16:10)military_ir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دارم باهات بحث نظامی میکنم تو میگی به قران نمیدونی چی نوشته تو عکسه ها ها ها چه ربطی داره اصلا تو کجای نوشته مقایسه با برت شده؟ چشماتون صعیفه
تمام این حرفاتم عکس میگیرم میزارم میلیتاری و تمام فروم هاب نظامی تا ادب بشین و اینقدر وقتی چیزی رو نمیدونین ادعا نکیند تا هم به شما بخندیم که دل مارو شاد میکنی
اونوقت کجا
چقدر دروغ
به به

درضمن دستتم روشدخودت گفتی تویه جایی به من که آی دیت توفلشخورشهاب 3هست
درضمن کاملامشخصه یه مشت چرت وپرت تحویلشون دادی اونام هیچی ازحرفات نفهمیدن فقط یه نفرجوابتوداده اونم یکیه مثل خودت
میلیتاری تنهادک وپزش اینه که اولین منبع نظامی ایرانه ونه بهترین وتوش هرجورآدمی ازتفکرات عامی شماواون دوست عزیزآقارضاگرفته تاتفکرات بالاکه شماوامثال شمامسخرشون میکنین نمیشه به حرفای یکی دوکاربراستنادکرد
دقت کردی مدارکت برعلیهته علیرضا؟
پاسخ
(03-05-2013، 16:45)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اصلانمیدونم وزارت اطلاعات باکدوم ت نوشته میشه ماشاالله الکی براخودتم میبری ومیدوزی وخودتم میگی وخودتم میخندی
اگه دوست داری توهم میتونی بری استراتژی پاس کنی چهل وهفت هشت واحداستراتژی هست که من سه واحدشوپاس کردم وتاواحدپنجم هرکی دلش بخوادمیتونه بره بخونه پاس کنه بقیش مال نظامیاس لازم نیست حتمااطلاعاتی باشی افرادمعمولی باسطح درک واطلاعات متوسط مثل شماهم میتونن برن توکلاساش شرکت کنن
ازقدیم گفتن نادون به سوراخ دیوارم میخنده
خوش باشین حتماتشریف بیارن منتظرشون هستیم
ببین توبرواون مطلبی که دادیواول بخون بعدخوب تحلیلش کن بعدبیادربارش اظهارنظرکن
اون عکسه ربطش اینه که شماکه نمیتونی بخش های یک تفنگ خودکارویانیمه خودکارروتجزیه وتحلیل کنی ادعات صفحه آسمونوپاره کرده
اصلاشمابروتوگوگل بزن ازروی گوگل معنی کن اگه درست بودشمادرست میگی

(03-05-2013، 16:10)military_ir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونوقت کجا
چقدر دروغ
به به

درضمن دستتم روشدخودت گفتی تویه جایی به من که آی دیت توفلشخورشهاب 3هست
درضمن کاملامشخصه یه مشت چرت وپرت تحویلشون دادی اونام هیچی ازحرفات نفهمیدن فقط یه نفرجوابتوداده اونم یکیه مثل خودت
میلیتاری تنهادک وپزش اینه که اولین منبع نظامی ایرانه ونه بهترین وتوش هرجورآدمی ازتفکرات عامی شماواون دوست عزیزآقارضاگرفته تاتفکرات بالاکه شماوامثال شمامسخرشون میکنین نمیشه به حرفای یکی دوکاربراستنادکرد
دقت کردی مدارکت برعلیهته علیرضا؟

بعله بعله
بهشون ادرس فرومو دادم خودشون خوندن
چیه حرصت میگیره دوست عزیز که دروغاتو مردم میفهمن؟
بعله شما دانایی
موفق باشی به مزخرف نوشتن و دروغ گفتنت ادامه بده
بعله اونا سواد ندارن شما داری خوش به حالت
این اخرین پسته منه
شما فک کنید خیلی بلدید
خوش حال شدم
چیزی که یاد نگرفتم ولی خوشحالم تونستم دستتونو رو کنم
موفق باشید
خدانگهدار
Blush
(به دلیل توهین ویرایش شد)
پاسخ
باتشکرازاین که باحرف هاتون کاربرهاروگمراه کردین
برای بارآخرتمامی پست های من منبع ومدرک هستن یعنی کپی پاست هستن زیراکثرشون هم مینویسم برداشت ازفلان جا
شماهم موفق باشی وبه توهماتت ادامه بده اگه من دروغ میگم پس هرسایتی که ازش کپی میکنم دروغ میگه پس مشکل من نیست حتماشمااونقدردانشمندهستین که این سایت هاروزیرسوال ببرین خوش به حالتون مامعمولاازدهنمون گنده ترحرف نمیزنیم ایناچیزاییست که سایت های معتبرنظامی میذارندوماهم کپی میکنیم مشخصات برت هم عیناکپی ازیکی ازهمین سایت هاست ویادتون باشه من قبلش به بردبرت اشاره کرده بودم وصرفاجهت اثبات به شماگذاشتم
حرص خوردن نداره اون کاربری که اونجاست ازقشرشماست ومثل شمااطلاعات سطحی وزیرسطح عوام روداره ومثل شماهم احتمالاتوهم دانایی
به سلامت
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان