۱- صبح ها زود از خواب بیدار شوید ! تا جایی که می توانید .. انیشتین ساعت ۴/۵ صبح روز خود را آغاز میکرد !
۲- دوش آب سرد معجزه می کند ! کلورا دایسون .. هرروز صبح زود با دوش آب سرد صبح خود را آغاز می کرد .
۳- هیچ چیز جای یک صبحانه مقوی را نمی گیرد ! در صبحانه تان شیر و غلات . تخم مرغ و نون تازه فراموش نشود ... کیازوآ والتر می گوید : صبحانه پوست را شاداب و خون را تمیز می کند !
۴- به خودتان قول بدهید هر روز سه نفر را خوشحال کنید ! .. داون هوبنر .
۵- هر روز صبح عزیز ترین شخص زندگی تان را ببوسید ! .. فلورانس اسکاول شین !
۶- هر روز صبح حداقل بیست دقیقه نرمش کنید .. تفاوت دیدنی است ! .. کلورا دایسون ( مانکن مکزیک )
۷- فقط سه نفس عمیق در اولین ثانیه آغاز روز .. خودتان امتحان کنید ! فلورانس اسکاول شین .
۸ - هر روز صبح یک نقاشی بکشید ! بدون اینکه غر بزنید : نقاشی من خوب نیست !
۹- جلوی آینه وایسا.. دو نفس عمیق بکش و برای خودت بگو ! از آرزوهایت .. از نقشه هایت ! فلورانس اسکاول شین .
۱۰- بهترین لباس هایت را بپوش و حداقل سالی یکبار سری به خانه سالمندان بزن ! اگر وضع مالی مناسبی داری برایشان هدیه بخر ... یا حتی کمی یا غذا بپز !
۱۱- با خودت تکرار کن : امروز هزاران نیکی از هزاران راه با لطف تعالی بر من نازل می شود ... این جمله معجزه می کند ! فلورانس اسکاول شین .
۱۲- هر روز سه دروغی که در زندگی ات گفته ای را روی کاغذ بنویس و به شخصی که به آن دروغ گفته ای بده ! ... ( ماچ فراموش نشود ! )
۱۳ - سعی کن هر روز یک اخلاق بدت را ترک کنی .. با این کار زندگی ات را میسازی !
۱۴ - در مورد چیزهایی که به آن ها علاقه داری تحقیق کن ! .. ادیسون .
۱۵ - فعال باش .. همه جا و همه چیز !
۱۶ - یادبگیر در جواب طعنه ها فقط لبخند بزنی ... : )
۱۷ - کتاب بخوان .. هر چقدر که شد !
۱۸ - هر روز صبح طلوع آفتاب را نگاه کن و خدایت را شکر کن .. تا می توانی ! فلورانس .
۱۹ - به مشکلت فکر کن و آن را نقاشی کن .. به مسخره ترین شکل ممکن !
۲۰ - کوله پشتی برای خاطرات بدت درست کن و هر روز داخلش را تمیز کن .. فکرت را هم ! داون هوبنر !
سپاس ندی حلالت نمی کنم !
:cool:
۲- دوش آب سرد معجزه می کند ! کلورا دایسون .. هرروز صبح زود با دوش آب سرد صبح خود را آغاز می کرد .
۳- هیچ چیز جای یک صبحانه مقوی را نمی گیرد ! در صبحانه تان شیر و غلات . تخم مرغ و نون تازه فراموش نشود ... کیازوآ والتر می گوید : صبحانه پوست را شاداب و خون را تمیز می کند !
۴- به خودتان قول بدهید هر روز سه نفر را خوشحال کنید ! .. داون هوبنر .
۵- هر روز صبح عزیز ترین شخص زندگی تان را ببوسید ! .. فلورانس اسکاول شین !
۶- هر روز صبح حداقل بیست دقیقه نرمش کنید .. تفاوت دیدنی است ! .. کلورا دایسون ( مانکن مکزیک )
۷- فقط سه نفس عمیق در اولین ثانیه آغاز روز .. خودتان امتحان کنید ! فلورانس اسکاول شین .
۸ - هر روز صبح یک نقاشی بکشید ! بدون اینکه غر بزنید : نقاشی من خوب نیست !
۹- جلوی آینه وایسا.. دو نفس عمیق بکش و برای خودت بگو ! از آرزوهایت .. از نقشه هایت ! فلورانس اسکاول شین .
۱۰- بهترین لباس هایت را بپوش و حداقل سالی یکبار سری به خانه سالمندان بزن ! اگر وضع مالی مناسبی داری برایشان هدیه بخر ... یا حتی کمی یا غذا بپز !
۱۱- با خودت تکرار کن : امروز هزاران نیکی از هزاران راه با لطف تعالی بر من نازل می شود ... این جمله معجزه می کند ! فلورانس اسکاول شین .
۱۲- هر روز سه دروغی که در زندگی ات گفته ای را روی کاغذ بنویس و به شخصی که به آن دروغ گفته ای بده ! ... ( ماچ فراموش نشود ! )
۱۳ - سعی کن هر روز یک اخلاق بدت را ترک کنی .. با این کار زندگی ات را میسازی !
۱۴ - در مورد چیزهایی که به آن ها علاقه داری تحقیق کن ! .. ادیسون .
۱۵ - فعال باش .. همه جا و همه چیز !
۱۶ - یادبگیر در جواب طعنه ها فقط لبخند بزنی ... : )
۱۷ - کتاب بخوان .. هر چقدر که شد !
۱۸ - هر روز صبح طلوع آفتاب را نگاه کن و خدایت را شکر کن .. تا می توانی ! فلورانس .
۱۹ - به مشکلت فکر کن و آن را نقاشی کن .. به مسخره ترین شکل ممکن !
۲۰ - کوله پشتی برای خاطرات بدت درست کن و هر روز داخلش را تمیز کن .. فکرت را هم ! داون هوبنر !
سپاس ندی حلالت نمی کنم !
:cool: