17-10-2013، 23:12
به زودی ...
.
.
.
.
.
نوکرتم حاجی...
بفرما منزل در خدمت باشیمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
. ...
. ...
.
.
.
.
.
.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه های امروزی+عکس.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
. ..
. ..
.
.
.
.
.
.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینم عکس لو رفته از گوشی آینده سامسونگ.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
. .
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
ترول درس خوندن...
.
.
.
.
ﺍﻧﻘﺪﺭ ﻭﺿﯿﻌﯿﺖ ﺣﺴﺎﺏ ﺑﺎﻧﮑﯿﻢ ﻗﺸﻨﮕﻪ ..دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
. .
ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﻣﯿﺎﺩ ﻭﺍﺳﻢ ﺍﺯ ﺑﺎﻧﮏ
ﺁﺧﺮﺵ ﻫﻢ ﯾﻪ ﺧﺨﺨﺨﺨﺨﺨﺨﺦ ﻧﻮﺷﺘﻪ : (((((
داداشم نوجوون بود میرفت باشگاه کونگ فو و کشتی, منم اون موقه ها بچه بودم....دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.. .
هر وقت که تو باشگاشون یه فن جدید بهشون یاد میدادن میومد تو خونه رو من اجرا میکرد
منم به ازای هر فن پول میگرفتم
یعنی از کوچیکی من با این سختی پول درمیاوردما !
یکی از شادی های زندگیم اینه که آدم سرمایه داری نیستم.....دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
. .
که بخوام با بالا و پایین شدن دلار حرص بخورمD:
به نظر من آدم باید دلش پاک باشه حموم و اینا بهونس!..دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
. ..
. ..
جی ال ایکس گوشی ساخته که راحت از جیب در میاد! نمیدونه ما شلوار کردی داریم توش تبلت میذاریم .دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
. .. )
عاغا یه بارم دم درِ یه خونه ای رسیدیم بلند بلند با ذوق گفتم وای مامان بیا ببین بوی بابابزرگ میاد اینجا!....دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
. .
گف آبرویزی نکن پدسّگ بوی تریاکه!
[b][b]))))[/b][/b]
. .
گف آبرویزی نکن پدسّگ بوی تریاکه!
[b][b]))))[/b][/b]
ضدحال یعنی با دوست دخترت بری کافی شاپ دخترخالتو ببینی....دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
. ..
. ..
بچه رو به مادرش : مامان چرا بابا کچله ؟..دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url]..
مادر : بخاطر اینکه بابات خیلی فکر میکنه!
[b][b]بچه : پس چرا موهای تو اینقدر بلنده ؟ [/b][/b]مادر : خفه شو !
[/url]..
مادر : بخاطر اینکه بابات خیلی فکر میکنه!
[b][b]بچه : پس چرا موهای تو اینقدر بلنده ؟ [/b][/b]مادر : خفه شو !
داداشمتو توالت بود… یک هو یکی محکم زدم به در … گفت بله … ؟
گفتم اه تو اونجایی !؟!؟! گفتم پـَـ نـَـ پـَـ این صدای منشی توالته .[url=http://kzz.blogfa.com/]. .
لطفا بعد از شنیدن بوق بفرمایین داخل
گفتم اه تو اونجایی !؟!؟! گفتم پـَـ نـَـ پـَـ این صدای منشی توالته .[url=http://kzz.blogfa.com/]. .
لطفا بعد از شنیدن بوق بفرمایین داخل
[b][b]چرا “خردل” اسم سس باشه ولی “بزدل” یه نوع توهین باشه ؟[/b][/b].دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
. .
[b][b]بین بز و خر هم تبعیض آخه ؟[/b][/b]
[b][b]
[/b][/b]
[b][b]خوب امیدوارم خوشتون اومده باشه.[/b][/b]
[b][b]سپاسوردکن بیاد.......[/b][/b]
. .
[b][b]بین بز و خر هم تبعیض آخه ؟[/b][/b]
[b][b]
[/b][/b]
[b][b]خوب امیدوارم خوشتون اومده باشه.[/b][/b]
[b][b]سپاسوردکن بیاد.......[/b][/b]