موضوعها: 44
سپاس ها 813
سپاس شده 384 بار در 149 ارسال
حالت من:
۶:شما مرموز هستید. هنوز خودتان را کشف نکردهاید و همین باعث میشود که برای اطرافیانتان نسبتا مبهم باشید. در صحبت کردن پردهپوشی نمیکنید و اهل عمل هستید. و هیچ حرفی نمیزنید مگر اینکه راجع به آن اطمینان داشته باشید.
کمی درست بود
موضوعها: 36
سپاس ها 2981
سپاس شده 2670 بار در 1265 ارسال
حالت من: هیچ کدام
جالب بود... و کاملا درست..
اگر جذب چشم شمارهی ۸ شدید:
شما دیوانهاید! علائق، فعالیت و سیستمهای اعتقادی غیرمعمول دارید. و احتمالا دیگران شما را یک آدم عجیب و غریب مینامند. اما نگران نباشید، شاید اینها توهینآمیز به نظر برسند اما همان چیزهای هستند که شما را خاص و متفاوت نشان میدهند. شما سنتها را با خنده و تمسخر رد میکنید و هرگز آنها را تایید نمیکنید.
Isn’t it lovely all alone??
موضوعها: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 3 بار در 3 ارسال
اگر جذب چشم شمارهی ۲ شدید:
شما روح آگاهی دارید. همیشه به دنبال انجام کار درست برای جامعه و دنیایتان هستید. باور دارید که کارهایتان تاثیرگذار هستند، حتی اگر کوچک باشند. شما معتقد هستید برای زندگی در این سیاره، کنشگرایی بهایی است که باید پرداخت کنید.
خواهش می کنم عسیزم:29dz:
موضوعها: 3
سپاس ها 45
سپاس شده 198 بار در 100 ارسال
اگر جذب چشم شمارهی ۹ شدید:
شما اهل بصیرت و شهود هستید. آدمها، فرهنگها و کل دنیا را به خوبی درک میکنید. شما میتوانید آدمها را مانند یک شعر بخوانید و میدانید چه زمانی به شما دروغ میگویند. همهی کارهای شما حساب شدهاست و هیچ کاری را سرسری نمیگیرید. میتوانید دیگران را بازیچه و ملعبهی دست قرار بدهید، هرچند ما چنین رفتاری را توصیه نمیکنیم.
تا حدی درست بود اما همش نع!
ب هر حال مرسی
سپاس