تلفن ما ۵تا زنگ میخوره دوتاى اولش اهالی خونه دارن مذاکره میکنن کی برداره، دوتاى دوم دنبال گوشی میگردن، آخرى هم در حال آنالیز شماره هستن ! والا !
.
.
میگم چطوره واحد پول ایران رو از ریال به شارژ ایرانسل تغییر بدن ؟ چون در حال حاضر تمام معاملات اینترنتی با شارژ ایرانسله !
.
.
یه استکان چایی میریزی رو فرش وقتی جمش میکنی میشه اندازه ی یه فلاسک چایی !
.
.
این مشکله پرتاب شدن ناخن از تو ناخن گیر حین گرفتن ناخن حل بشه خیلی خوبه …
.
.
رفتم تو کوه داد زدم یعنی از من خوشگل تر هم هست ؟
صدا اومد هست هست هست … هیچی دیگه ضایع شدم برگشتم خونه !
.
.
دستمال کاغذی رو از فاصله حدودن ۴ متری پرت کردم و افتاد داخل سطل آشغال ! این موفقیت رو اول به خودم و بعد به جامعه گشادها تبریک میگم !
.
.
ماهیمون هی میخواست یه چیزی بهم بگه تا دهنشو وا میکرد آب می رفت تو دهنش نمی تونست بگه …
دست کردم تو آکواریوم درش آوردم شروع کرد از خوشالی بالا پایین پریدن …
دلم نیومد دوباره بندازمش اون تو ، اینقده بالا پایین پرید خسه شد خوابید …
دیدم بهترین موقع تا خوابه دوباره بندازمش تو آب ولی الان چند ساعته بیدار نشده ، یعنی فکر کنم بیدار شده دیده انداختمش اون تو قهر کرده خودشو زده به خواب … مگه نه ؟؟؟
.
.
بیماری یخچال گرایی:
نوعی بیماری روانیست که فرد را تحریک به باز کردن درب یخچال میکند در حالی که نه تشنه است نه گرسنه است و نه اصلا میداند که چه میخواهد، از علائم این بیماری این است که فرد از اتاقش خارج میشود و سرگردان راه آشپزخانه را در پیش میگیرد، درب یخچال را باز میکند، چیزی برنمیدارد و درب را میبندد.
این بیماری به وفور در میان متولدین دهه های ۶۰ و ۷۰ به چشم میخورد.
.
.
کاشکی علم آن قدر پیشرفت کرده بود که از همین جا با بیل می زدم تو سرت !
.
.
میگم چطوره واحد پول ایران رو از ریال به شارژ ایرانسل تغییر بدن ؟ چون در حال حاضر تمام معاملات اینترنتی با شارژ ایرانسله !
.
.
یه استکان چایی میریزی رو فرش وقتی جمش میکنی میشه اندازه ی یه فلاسک چایی !
.
.
این مشکله پرتاب شدن ناخن از تو ناخن گیر حین گرفتن ناخن حل بشه خیلی خوبه …
.
.
رفتم تو کوه داد زدم یعنی از من خوشگل تر هم هست ؟
صدا اومد هست هست هست … هیچی دیگه ضایع شدم برگشتم خونه !
.
.
دستمال کاغذی رو از فاصله حدودن ۴ متری پرت کردم و افتاد داخل سطل آشغال ! این موفقیت رو اول به خودم و بعد به جامعه گشادها تبریک میگم !
.
.
ماهیمون هی میخواست یه چیزی بهم بگه تا دهنشو وا میکرد آب می رفت تو دهنش نمی تونست بگه …
دست کردم تو آکواریوم درش آوردم شروع کرد از خوشالی بالا پایین پریدن …
دلم نیومد دوباره بندازمش اون تو ، اینقده بالا پایین پرید خسه شد خوابید …
دیدم بهترین موقع تا خوابه دوباره بندازمش تو آب ولی الان چند ساعته بیدار نشده ، یعنی فکر کنم بیدار شده دیده انداختمش اون تو قهر کرده خودشو زده به خواب … مگه نه ؟؟؟
.
.
بیماری یخچال گرایی:
نوعی بیماری روانیست که فرد را تحریک به باز کردن درب یخچال میکند در حالی که نه تشنه است نه گرسنه است و نه اصلا میداند که چه میخواهد، از علائم این بیماری این است که فرد از اتاقش خارج میشود و سرگردان راه آشپزخانه را در پیش میگیرد، درب یخچال را باز میکند، چیزی برنمیدارد و درب را میبندد.
این بیماری به وفور در میان متولدین دهه های ۶۰ و ۷۰ به چشم میخورد.
.
.
کاشکی علم آن قدر پیشرفت کرده بود که از همین جا با بیل می زدم تو سرت !