موضوعها: 900
سپاس ها 35287
سپاس شده 53136 بار در 19668 ارسال
![کاربران حرفه ای](http://www.flashkhor.com/forum/images/medals/m_prou.gif)
حالت من: هیچ کدام
ایول برادران موشک ساز بزنین بترکونینشون
موضوعها: 0
سپاس ها 5
سپاس شده 19 بار در 10 ارسال
22-07-2013، 8:08
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-07-2013، 8:14، توسط haghighatyab.)
من تو میلیتاری عضو هستم اونجا بحث و ازنظر فنی برسی میکنن نه از نظر احساسی بچه ها لطفا یه کم مطالعاتتونو بالاببرید تابتونیم بحثو از نظر فنی بالا ببریم نظر من به شخصه اینه که آمریکا با تجربه ی نبرد های پیاپی نمیاد ناو های چندین میلیارد دلاری رو حتی تو خطر برخورد حتی یک موشک قرار بده ناو های هواپیمابر آمریکایی دارای سه لایه ی دفاعی هستن که عبور 20موشک از هر لای ی اون مثل عبور توپ از درز سوزن هست!! بله تعجب نکنید خود امریکایی ها برای بالا بردن روحیهی کار کنان ناو های هواپیمابر یک ماکت از اونو که دارای سیستم پدافند واقعی که در ناو های هواپیمابر موجود است رو هدف 50عدد از بهتری نوع موشک های کروز که در حال حاضر به نظر من و اکثر کارشناسان مناسب ترین گزینه برای زدن ناوهای هواپیمابر است قرار دادند در لایه ی دفاعی اول 15 عدد از انان مورد اصابت پدافند قرار گرفته وباقی آنان در لایه دوم منهدم شدند من اینهارو از خودم نمیگم تو تلویزیون من و تو یه بار فیلمشو دیدم خودم یه بار توی اینتر نت مشاهده کردم الان دربه در دنبالشم که پیداش کنم یه هفته فرست بدین حتما پیداش میکنم ولینکشو بهتون میدم فعلا بای
در ضمن من باید اینو اضافه کنم که ناو های هواپیما بر در شرایط جنگی هیچگاه به تنهایی مورد استفاده قرار نمیگیرد بلکه استفاده ی اون در یک ناوگان محتمل تر هست اگر نفوذ 100 موشک به عرشه ی ناو هواپیمابر محتمل باشد نفوذ 200-300 موشک به یک ناوگان غیرممکنه فعلا بای
سپاس ها 5
23-07-2013، 13:42
(آخرین ویرایش در این ارسال: 23-07-2013، 15:30، توسط haghighatyab.)
شاید بشه قایق های تند رو ی سپاه رو جایگزین بهتری دونست البته من اطلاعی ازش ندارم ولی حتما تحقیق میکنم ویه هفت هشت خطی دربارش مینویسم
سپاس ها 5
البته باید به این نکته هم اشاره کنم که موشک های کروز پرتاب شده در یک لحظه به هدف رسیدند اگر فاصله ی زمانی بین موشک ها وجود داشته باشد کار نفوذ یک موشک به مراتب سخت تره حتی یک ثانیه . ایران در حال حاضر پایگاه موشکیی نداره که توان پرتاب 50 موشک همزمان رو داشته باشه اگر هم داشته باشه موشک ها به علت برخورد به جریان های هوایی مختلف و مهم تر از اوناختلاف اندک در سرعت سوختن سوخت ومیزان سوخت امکان نداره در صورت نزدیک بودن هدف (فاصله ی 100 کیلومتر)با فاصله ی زمانی کمتر از 10 ثانیه به هدف برسند که این یعنی تلف شدن موشک ها یکی پش از دیگری!!!!
سپاس ها 12
سپاس شده 9 بار در 6 ارسال
همون طور که دوستم حقیقت پاب اشاره کرد نفوز به درون یه ناوگان بسیار سخته من که حرفشونو کاملا تائید می کنم منم اون فیلم ر و دیدم تو من و تو ولی تو اینتر نت نمی دونم واقعا که سیستم پدافند خاراقالعاده ای داره به یه نکته اشاره نکردی این که توانش از این هم بیشتره چون تو اون آزمایش از سیستم جنگ الکترونیک که کار موشک ها رو بسیار سخت میکنه استفاده نشد چون می بایست برای این کار یه برجک سنگین رو وصل میکردن که باعث کم شدن تعادل ماکت میشد (بخصوص هنگام پرتاب موشک پدافندی)
سپاس ها 0
سپاس شده 10 بار در 8 ارسال
وقتی 60 تا اف-22 به پرواز دربیان دیگه جلودارشون نیستیم ، آش و لاش میشیم.