29-07-2013، 8:59
مواد لازم :
مرغ " 1 عدد، ریز خرد شده
نمک، فلفل و پودر سیر" به مقدار لازم
زعفران "به مقدار لازم
پیاز "1 عدد، ریز سرخ شده
کره" 20 گرم
فلفل دلمه" 1 عدد متوسط، نگینی ریز شده (به دلخواه
طرز تهیه :
مرغ را پوست گرفته و خرد کنید ( گوشت مرغ همراه با استخوان خرد میشود )، سپس شسته و و بگذارید آب آن کاملا خشک شود.تکه های مرغ را در تابه مناسبی اما بدون روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، نمک، فلفل و پودر سیر را افزوده، درب تابه را گذاشته تا با بخار خودش پخته شود.
پس از اینکه گوشتها پخته شدند زعفران را اضافه کنید و بعد از اینکه آب جوجهها کشیده شد کره را بیفزایید و اجازه دهید با کره تفت بخورد.در صورت دلخواه پیاز داغ و فلفل دلمه را به مواد افزوده و بعد از چند بار هم زدن جوجهها را در ظرف مورد نظر چیده و همراه با برنج یا نان سرو نمایید.
مرغ " 1 عدد، ریز خرد شده
نمک، فلفل و پودر سیر" به مقدار لازم
زعفران "به مقدار لازم
پیاز "1 عدد، ریز سرخ شده
کره" 20 گرم
فلفل دلمه" 1 عدد متوسط، نگینی ریز شده (به دلخواه
طرز تهیه :
مرغ را پوست گرفته و خرد کنید ( گوشت مرغ همراه با استخوان خرد میشود )، سپس شسته و و بگذارید آب آن کاملا خشک شود.تکه های مرغ را در تابه مناسبی اما بدون روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، نمک، فلفل و پودر سیر را افزوده، درب تابه را گذاشته تا با بخار خودش پخته شود.
پس از اینکه گوشتها پخته شدند زعفران را اضافه کنید و بعد از اینکه آب جوجهها کشیده شد کره را بیفزایید و اجازه دهید با کره تفت بخورد.در صورت دلخواه پیاز داغ و فلفل دلمه را به مواد افزوده و بعد از چند بار هم زدن جوجهها را در ظرف مورد نظر چیده و همراه با برنج یا نان سرو نمایید.