27-07-2013، 21:20
مواد لازم:
برگ اسفناج= ۱۰ برگ
کلم بنفش خردشده =چهار قاشق سوپخوری
فیله گریپفروت= ۱۰ تکه
روغن زیتون= سه قاشق سوپخوری
آب پرتقال= یک پیمانه
کاهو و کنجد= به میزان لازم
نمک و فلفل =به میزان لازم
طرز تهیه:
کلم را کف ظرف ریخته برگهای اسفناج را با فیله گریپفروت به صورت لایه لایه میچینیم. آب پرتقال را روی مواد ریخته، روغن زیتون و سرکه بالزامیک را اضافه میکنیم. کاهو را خرد کرده کمی کنجد روی سالاد میریزیم و در صورت نیاز نمک و فلفل را اضافه میکنیم.