07-05-2013، 19:33
آشنایی با روش تهیه یخمک کیوی
تغذیه > دسر- همشهری آنلاین – شهره فرجی:
کیویهای رسیده را برای تهیه این دسر انتخاب کنید.
مواد لازم:
آب: یک پیمانه
شکر: نصف پیمانه
کیوی رسیده متوسط: 7- 6 عدد
آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• درون قابلمهای آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط آنها را جوش آورده سپس از روی حرارت برداشته و خوب هم بزنید تا شکر آن کاملا حل شود. بگذارید شربت تهیه شده خنک شود.
• کیویها را پوست کنده، به قطعات کوچک درآورده، سپس درون دستگاه غذاساز آنها را به صورت پوره درآورید.(دو پیمانه پوره).
• شربت، پوره کیوی و 2 قاشق غذاخوری آب لیمو را درون دستگاه غذاساز ریخته و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
• پوره را درون ظرف کم عمقی ریخته و آن را درون فریزر به مدت 2 ساعت قرار دهید.
نکته: برای پوره کرده بهتر است از دستگاه بستنیساز استفاده کنید در غیر این صورت میتوانید مخلوط یخزده را دوباره درون دستگاه غذاساز مخلوط کرده و درون فریزر قرار دهید تا یخمک بافت نرمتری داشته باشد.
تغذیه > دسر- همشهری آنلاین – شهره فرجی:
کیویهای رسیده را برای تهیه این دسر انتخاب کنید.
مواد لازم:
آب: یک پیمانه
شکر: نصف پیمانه
کیوی رسیده متوسط: 7- 6 عدد
آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• درون قابلمهای آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط آنها را جوش آورده سپس از روی حرارت برداشته و خوب هم بزنید تا شکر آن کاملا حل شود. بگذارید شربت تهیه شده خنک شود.
• کیویها را پوست کنده، به قطعات کوچک درآورده، سپس درون دستگاه غذاساز آنها را به صورت پوره درآورید.(دو پیمانه پوره).
• شربت، پوره کیوی و 2 قاشق غذاخوری آب لیمو را درون دستگاه غذاساز ریخته و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
• پوره را درون ظرف کم عمقی ریخته و آن را درون فریزر به مدت 2 ساعت قرار دهید.
نکته: برای پوره کرده بهتر است از دستگاه بستنیساز استفاده کنید در غیر این صورت میتوانید مخلوط یخزده را دوباره درون دستگاه غذاساز مخلوط کرده و درون فریزر قرار دهید تا یخمک بافت نرمتری داشته باشد.