امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فواید و کارکرد های فلسفه

فواید و کارکرد های فلسفه 1

لینک دانلود پاورپوینت:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://imgurl.ir/uploads/k294159_____.pptx
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
پاسخ
 سپاس شده توسط ꧁☬Konkur☬꧂
آگهی
توضیحات عامیانه

فلسفه چیه؟ به طور ساده، فلسفه یه سری سوالات بنیادی که همه ما توی زندگیمون میپرسیم رو بررسی میکنه. مثلا چی هست وجود؟ چطوری میتونیم بدونیم چیزی واقعیت داره یا نه؟ کارِ خوب چیه و بد چیه؟ هنر چیه و چرا آدما بهش علاقه دارن؟

فلسفه فقط یه درس دانشگاهی نیست، بیشتر یک سبک زندگیه که باعث میشه بهتر فکر کنیم و نگاهمون رو به دنیا عوض کنه.

پس فلسفه چی میده؟ چه فایده ای داره؟

* فکر بهتر: فلسفه یادمون میده چطوری بهتر و عمیق‌تر  فکر کنیم، سوالات بیشتری بپرسیم و جوابا رو با منطق و دلیلی بررسی کنیم.
* دیدگاه وسیع تر: فلسفه به ما کمک میکنه تا دیدگاه های مختلف رو درک کنیم و یه نگاهی کلی به دنیا داشته باشیم.
* زندگی بهتر: با اینکه فلسفه بهمون میگه چطوری بهتر زندگی کنیم، ولی جوابا رو خودش نمیده. فقط روش فکر کردن رو بهمون یاد میده تا خودمون به جوابای سوالات زندگی برسیم.
* ارتباطات بهتر: فلسفه باعث میشه بتونیم بهتر با بقیه حرف بزنیم و نظرهای متفاوتی رو بدون این که قضاوت کنیم، بشنویم.

چرا باید به فلسفه بپردازیم؟ چرا وقت بذاریم واسه این سوالات عمیق و سخت؟

دلایلش  ایناست:

* جایگاه ما کجاست؟: همه از خودمون میپرسیم "من کی هستم؟" و "ما اینجا چیکار میکنیم؟". فلسفه یه تلسکوپ قویی واسه درک این سوالات هست. بهمون کمک میکنه تا عمق بیشتری به وجود، دنیا و جایگاه خودمون تو اون بریم.
* دردسر ها رو حل کن!:  فلسفه مثل یه شمشیر دو لبه هست. یکی از لبه ها برای فکر کردن قشنگ و عمیق استفاده میشه.  این تفکر کمک میکنه تا مسائل پیچیده رو با منطق و تحلیل بهتر درک کنیم و حلشون کنیم.
* زندگی خوب تر: فلسفه میتونه بهمون کمک کنه یه زندگی بهتر داشته باشیم. با اینکه فلسفه خود به خود بهمون جواب نمیده که "چطوری خوشبخت بشیم"، ولی  بهما یاد میده چطوری به این سوالات پاسخ بدیم و تصمیمات عاقلانه ای بگیریم.

خلاصه، فلسفه مثل یه چراغ راهنماست که ما رو در مسیر زندگی هدایت میکنه. باعث میشه بهتر فکر کنیم ، مشکلات رو حل کنیم و یه زندگی معنوی و پر معنا داشته باشیم.
----------------------------------

فلسفه و خودشناسی، یه جور همدیگه رو پیدا کردن! فلسفه با سوالاتی که میپرسه مثل "من کی هستم؟"  و "چی باعث میشه من اینجوری باشم؟" بهمون کمک میکنه تا خودمون رو بهتر بشناسیم.

فلسفه چطوری به ما کمک میکنه خودمون رو بهتر بشناسیم؟

* خورشید از کجا طلوع میکنه؟: فلسفه با اینکه یه عالمه سوالات عمیق و کلیدی درباره ی انسان میپرسه، ما رو به شناخت خودمان میبره. مثلا "چه چیزی باعث میشه من اینجوری فکر کنم؟" یا "من واقعاً دوست دارم چی کار کنم؟".
* عاطفه‌مونو بشناسیم: فلسفه به ما کمک میکنه تا احساسات و عواطف خودمون رو بهتر درک کنیم.  با اینکه یه آدم منطقی هستم، ولی بعضی وقتا دلایل احساسامونو نمیدونیم! فلسفه بهمون کمک میکنه تا این ریشه ها رو پیدا کنیم.

فلسفه نه فقط یه درس دانشگاهی هست، بلکه یه راه برای شناخت خودمون و بهتر زندگی کردن.

فلسفه یه جور قفسه‌بندیِ دنیا نیست، بلکه یه وسیله واسه  "دیدن دنیا از زوایه‌های مختلف" و "باز کردن ذهن"!

چطوری؟

* نظرات مختلف رو ببینید: فلسفه بهمون یاد میده که دنیا رو با چشمای خودمون نگاه ن کنیم. هر کس یه دیدگاه داره، و مهم اینه که سعی کنیم اونها رو بدون قضاوت بفهمیم.
* سوالات بپرسید: فلسفه به ما کمک میکنه تا  هر چی رو زیر سوال ببریم و "چرا؟" رو یادمون بیاره.

خلاصه، فلسفه یه جور "کلید" هست که باعث میشه به نظرات مختلف با دید باز نگاه کنیم، سواالت بیشتری بپرسیم و ذهنِ خودمون رو  بازتر بکنیم.

فلسفه یه جور "مدارس تفکر انتقادی" هست! باهاش میشه مثل یه کارآگاه حرفه‌ای فکر کنین و به همه چی با دقت نگاه کنین.

چطوری؟

* فکر می‌کنیم مثل یک استاد: فلسفه ابزارهای منطقی رو بهمون یاد میده تا بتونیم بهتر فکر کنیم و به جوابا برسیم، نه اینکه فقط یه سری جملات رو قبول کنیم. 
* دلقکای فکری رو بشناسید: "مغلطه" اسمش هست، یعنی حرفی که به نظر درست میاد ولی درواقع اشتباهه! فلسفه بهمون یاد میده چطوری این "دلقکای فکری" رو تشخیص بدیم. 
* حرف های قاطع بزنید: با فلسفه میتونید استدلالات محکم و منطقی ارائه بدید، نه اینکه فقط حرف بزنید و هیچی نگید!

خلاصه، فلسفه یه جور "مدار مغز" هست که کمک میکنه به همه چی با دقت فکر کنیم و بهتر از بقیه حرف بزنیم.

فلسفه یه "راهنمای اخلاقی" برای زندگیه! 

چطوری؟

* هر چی رو به حساب میاریم: فلسفه بهمون یاد میده وقتی با یه مشکل اخلاقی مواجه شدیم، تمام جوانب رو در نظر بگیریم و تصمیم درست و آگاهانه اتخاذ کنیم.
* چی خوبیه؟: فلسفه به ما کمک میکنه تا بفهمیم "چطوری زندگی خوبی زندگی می کنیم؟" و "کدام ارزش ها برای ما مهم هستن؟".

* منصف باشیم:  با فلسفه میتونیم قضاوت های عادلانه تر و منصفانه تری داشته باشیم، نه اینکه فقط به یه دلیلی یه نظر بدیم.

فلسفه یه جور "جستجوی معنا" واسه زندگیِ ماست!

چطوری؟

* مطلب اصلی چیه؟: فلسفه بهمون یاد میده که چرا اینجا هستیم و زندگی رو چطوری معنی بدیم.
* من کجای این همه چی هستم؟:  فلسفه به ما کمک میکنه تا بفهمیم "جایگاه" مون توی دنیا چیه و با بقیه چطور ارتباط برقرار کنیم.

* چی ارزش داره؟: فلسفه بهمون یاد میده که چی به زندگیِ ما ارزش داره و چی رو باید دنبال کنیم.

فلسفه یه "مولد خلاقیت" برای مغزِ شماست!

چطوری؟

* با دید جدید نگاه می کنیم:  فلسفه بهمون یاد میده چطور به مشکل ها با یه چشم انداز تازه نگاه کنیم و ایده های جالب رو پیدا کنیم.
* ایده های قشنگ خلق میکنیم: فلسفه مثل یه استادِ "خلاقیت" هست که بهمون یاد میده چطور ایده های جدید و خفن تولید کنیم!

* مشکلات رو حل می کنیم: با فلسفه میتونیم مثل یک "مهندس" فکر کنیم و راه حل های خلاقانه برای مشکلات سخت پیدا کنیم.

فلسفه یه "مربیِ ارتباطات" برای زندگیِ شماست!

چطوری؟

* گفته هامون رو قشنگ بیان کنیم: فلسفه بهمون یاد میده چطور حرف هایمون رو به طرز منطقی و قانع کننده ای بیان کنیم تا دیگران متوجه ما بشن.
* به درک متقابل برسیم:  فلسفه کمک میکنه که با دقت و شفافیت با بقیه صحبت کنیم تا یه مفهوم مشترک پیدا کنیم.

* با همدیگه حرف بزنیم: فلسفه بهمون یاد میده چطور واقعا به حرف های دیگران گوش بدیم و بفهمیم چی میگن.

خلاصه، فلسفه یه جور "کلید" هست که با کمکش میتونیم ارتباطاتِ بهتر و عمیق تری برقرار کنیم!

فلسفه یه "سلاحِ فوق العاده" برای زندگیِ بهتره!

چطوری؟

* دنیا رو بیشتر درک کنیم: فلسفه بهمون کمک میکنه تا  موضوعات مهم رو با عمیق تر فکر کنیم و بفهمیم توی این دنیا کجاییم.
* فکر کردن رو بهتر کنیم: فلسفه مثل یه "ورزش" برای مغزِ ماست که باعث میشه بتونیم به خوبی فکر کنیم و تصمیمات درست بگیریم.

* بهتر زندگی کنیم: فلسفه بهمون یاد میده چطور  تصمیم های عاقلانه بگیریم، خلاقیت رو پرورش بدیم و با بقیه ارتباطاتِ بهتری داشته باشیم.

خلاصه، فلسفه یه "راهنما" هست که بهمون کمک میکنه تا یه زندگیِ بیشتر معنا دار و هدفمند داشته باشیم!
پاسخ
اینم از این ارائه

https://imgurl.ir/uploads/o789154_video_AgADCBoAAnO8oVM.mp4
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فلسفه و منطق در ۸ صفحه
  امتحان نهایی فلسفه ۲ خرداد ۱۴۰۳
Book جزوه فلسفه دوازدهم
  نهایی پلاس فلسفه ۲
  آزمون تشریحی سنجش 22 اردیبهشت فلسفه
  آزمون شبیه نهاییچ فلسفه (۲) ( طرح سیب تا بیست)
  پاسخنامه تشریحی تمام فعالیت‌های کتاب فلسفه دوازدهم انسانی
Book کتاب فلسفه و منطق یازدهم جواهری نشر دریافت
Book جزوه فوق العاده کل فلسفه و منطق دهم تا دوازهم
Question سوالات نهایی فلسفه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان