امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ناگت مرغ

#1
مراحل
خب بریم سراغ آماده کردن ناگت ها من از قبل سینه مرغ رو با غذا ساز آماده کردم شما میتونید با چرخ گوشت با غذا ساز با هر چیزی که تو خونه دارید خوب له کنید منظورم از ۵۰۰ گرم یعنی چرخ شدش ۵۰۰ گرم باشه
مراحل دستور ناگت مرغ عکس 1
مراحل دستور ناگت مرغ عکس 1
بعد اگه غذا سازتون برقی هستش ابتدا سینه ها رو که آماده کردید کردید بعد پیاز رو هم رنده ی ریز کنید و بعد و کمی آبشو بگیرید و بعد سیر رو هم یا له کنید یا رنده ی ریز کنید
بعد همه مواد سینه مرغ له شده (چرخ شده)، پیاز رنده ریز شده و آب گرفته شده پنیرپیتزا، سس خردل و نمک و فلفل همه با هم بریزید تو غذا ساز برقی یا دستی فرقی نمکینه کمی با هم مخلوط شه به حدی که خوب همه مواد مخلوط شد کافیه
مواد مون حالت چسبنده داره یعنی باید چسبندگی لازم رو داشته باشه من خودم با غذاساز دستی درست کردم اگر هم تودسترس نداشتید میتونید دستکش بپوشید و خوب همه ی مواد حالت چنگ زدن بزنید به خورد هم بره بعد موادتون رو بگذارید یه نیم ساعت تو یخچال استراحت کنه.
آرد سوخاریمون از این نارجی رنگ های بازاری باشه یا اینکه بعضی از عزیزان برای خوش رنگ شدنش پودر پفک میریزن که اصلا برای سلامتمون خوب نیست اصلا رنگ ناگت مهم نیست حتما حالت نارنجی رنگ باشه همین که درست و سالم تهیه بشه کافیه
یه نکته در مورد آرد سوخاری بگم آرد سوخاری من از همین معمولی ها بود یعنی از این نارنجی رنگ ها نبود من فقط۱ قاشق چایخوری زردچوبه رو خوب با آرد سوخاری مخلوط کردم اینقدر خوشرنگ شد اصلا مهم نیست
خب بعد از اینکه مواد ناگت رو نیم ساعت استراحت دادیم روی یه سطح صاف کمی از آرد سوخاری رو بریزد من روی سینی این کارو انجام دادم و بعد با پشت قاشق کمی صاف کنید و بعد دوباره روش آرد سوخاری بریزید و خوب اطرافش رودرست کنید که سطح ناگتتون به انداره ۱ سانت بشه و بعد قالب بزنید و یا اینکه با دستتون حالت گرد شکل بدید و بعد دو طرفش رو تو آرو سوخاری بزنید
مراحل دستور ناگت مرغ عکس 7
مراحل دستور ناگت مرغ عکس 7
مراحل دستور ناگت مرغ عکس 7
یه روش دیگه هم میتونید از مایه ی ناگت بردارید تو کفت دستتون گرد کنید بعد یه کم پهن کنید بعد با قالب کوچیکتر و ارتفاعش یکسانت بیشتر هستش قالب بزنیدو بعد تو کف دست یکم پهنش کنید که هم شکلتون بزرگتر بشه و هم ارتفاعش به یک سانت بشه یا ازیک سانت کمی کمتر مثل این قالب قلبی من که خودش کوچکتر هستش ولی ارتفاعش بیشتر من بعد از قالب زدن تو دست پهن تر کردم و خوب دو طرفش رو آرد سوخاری زدم
مراحل دستور ناگت مرغ عکس 8
مراحل دستور ناگت مرغ عکس 8
مراحل دستور ناگت مرغ عکس 8
بعد ازاینکه یه مقدار از ناگت ها تو رو قالب زدید و آرد سوخاری زدید همون دقیقه سرخ نکنید بگذازید یکم خودش رو بگیره و بعد تو قابلمه مورد نظر روغن بریزید و بگذارید رو شعله کم با شعله ی کم خوب خوب داغ بشه با شعله زیاد روغن رو داغ نکنید چون باعث میشه ناگتاتون بسوزه با شعله کم داغ بشه و بعد به اندازه ی قابلمتون ناگتاتون رو توش بریزید و با شعله ی کم رو به متوسط بگذارید ناگت ها ها سرخ بشن هرز از چند گاهی هی این اون ورش کنید
این جا یه سری از ناگت ها رو هم دخترم با دستش شکل داده گفتم خوشش میاد کمکم کنه با دستش به شکل دایره و حالت اشک درست کرد دوتا هم با قالب به شکل گل درست کرددیگه زیاد اگه تمیز در نیومده دیگه دخترم زحمتشو کشیده دیگه این شکلی شد دستش درد نکنه مامان قربون دستاش برم
مراحل دستور ناگت مرغ عکس 10
بعد از اینکه روغنتون داغ شد ناگت ها رو به اندازه تمام قابلمه که جا میشیه بریزید و صبر کنید تمام ناگت ها که سرخ شد روغنتون رو یک بار از صافی رد کنید تا روغنتون تمیز بشه و بعد دوباره بقیه ی ناگت ها رو سرخ کنید اینم مراحل سرخ شدن ببخشید من از همه مراحل سرخ شدن ناگت ها یادم رفت عکس بگیرم
مراحل دستور ناگت مرغ عکس 11
مراحل دستور ناگت مرغ عکس 11
مراحل دستور ناگت مرغ عکس 11
دیگه تقریبا آخرش بود دخترم گفت مامان از شکل گلی هاش که یادت رفت عکس نگرفتی این چهار تای آخر دیگه داشت تموم میشد دخترم گفت حداقل از این قلبی ها بگیر اینجا دیگه آخرش بود دیگه اگه میخواستم برای بعد سرخ کنم باید رو صاف میکردم همون طور که میبینید احتیاج به صاف کردن داره اگه روغنش رو صاف نکنیدخورده های سوخته میچسبه به ناگت های تازه وشکل ناگتتون بد میشه و هم برای سلامتیتون خوب نیست اگرم هم که روغنتون خیلی کهنه شد حتما روغن رو عوض کنید
مراحل دستور ناگت مرغ عکس 12
اینم ناگت های خوشمزه ما که آماده شدن البته این همه ی ناگت ها نیست که آماده شدن مقداری از ناگت ها هستش که تو عکس میبینید با این اندازه مواد به من ۲۸ عدد ناگت به شکل های مختلف داد که یه سری هاشو بچه های نازم خوردن دیگه همشو تو عکس نذاشتم که زیاد شلوغ شه
مراحل دستور ناگت مرغ عکس 13
امیدوارم این ناگت های خوشمزه رو آماده کنید و لذت ببرید
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طبخ ناگت سبزیجات رژیمی
  چگونگی تهیه ناگت گیاهی
  ناگت مرغ

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان