امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه مسقطی لاری

طرز تهیه مسقطی لاری
در میان تمام مسقطی‌ها، مسقطی لاری طرفداران بیشتری دارد، چرا که ترکیبات آن خاص، خوشمزه و مقوی هستند. این نوع مسقطی ساده یک انتخاب خوب برای اعیاد، مهمانی‌ها و میان وعده محسوب می‌شود که علاوه بر ظاهر جذاب، خواص بی‌شماری نیز به همراه دارد.

برای تهیه مسقطی لاری ساده شما به ۱ لیوان نشاسته گل، ۲ لیوان شکر، یک‌دوم لیوان گلاب، ۴ لیوان آب، سه‌چهارم لیوان روغن مایع، ۶ تا ۷ عدد هل سابیده شده، نصف فنجان زعفران دم کرده و مقداری گردو، بادام و پسته خرده نیاز دارید.

ابتدا یک لیوان نشاسته گل و ۴ لیوان آب را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را روی حرارت گاز قرار دهید و این ترکیب را هم بزنید تا کمی غلیظ شود. پس از آن، ۲ لیوان شکر را به ترکیبات اضافه کنید و آن را به صورت مداوم هم بزنید.

پس از آن نیمی از پیمانه روغن را به ترکیبات افزوده و به صورت مداوم تا ۴۵ دقیقه هم بزنید. به یاد داشته باشید که میزان حرارت گاز ملایم باشد تا مسقطی لاری به خوبی پخته و سفت شود و قوام لازم را داشته باشد.

در صورتی که مسقطی لاری را به اندازه کافی هم نزنید، ممکن است ته بگیرد و قوام لازم را پیدا نکند. پس از این مرحله باقی روغن را به ترکیبات حلوای مسقطی لاری مجلسی اضافه کنید و دوباره آن را به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید. سپس گلاب و زعفران دم کرده را به ترکیبات اضافه نمایید و آن را هم بزنید.

در ده دقیقه پایانی پخت مسقطی لاری، گردو، بادام و پسته‌های خرد شده را به ترکیبات اضافه کنید و آن را هم بزنید. هنگامی که احساس کردید مسقطی به خوبی پخته است و قوام آن کافی می‌باشد، دسر را داخل ظرف مورد نظر خود بریزید.

زمانی که حلوای مسقطی لاری خنک شد، آن را به مدت ۵ تا ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید. برای تزئین مسقطی لاری مجلسی می‌توانید آن را به چندین روش تزئین کنید. یک روش استفاده دوباره از گردو، خلال بادام یا خلال پسته است. در روش دوم می‌توانید از زرشک استفاده کنید که دسر مزه ترش و شیرین جذابی پیدا خواهد کرد. در روش سوم می‌توانید از گل محمدی خشک شده استفاده نمایید.

herang.co
پاسخ
آگهی
منتقل شد
وایسا ببینم... نکنه دارو باشه ؟ Telegh_42
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان