08-11-2020، 19:19
افرادی که نباید سرکه سیب مصرف کنند
سرکه سیب اصل خواص بسیار زیادی دارد و در انواع سالادها به کار می رود. با مصرف سرکه سیب وزن شما کاهش می یابد و سیستم گوارشی شما سالم تر می شود. در این مقاله اطلاعاتی در مورد اینکه آیا سرکه سیب بی خطر است یا خیر جمع آوری کرده ایم. توصیه می کنیم که حتما این مقاله را مطالعه کنید و از دست ندهید. با ما همراه شوید.
سرکه سیب یکی از محصولات پراستفاده است. این ماده برای بهبود عطر و طعم غذا در آشپزی استفاده میشود و همچنین جزو چاشنیهای محبوب برای سالاد است.
یکی از دلایل محبوبیت سرکه سیب اثر مثبت آن در کاهش وزن است و از این رو روند رو به رشد نوشیدن این محصول برای کمک به کاهش وزن، بهبود گوارش و بسیاری فواید سلامت دیگر را شاهد هستیم. اما آیا نوشیدن سرکه سیب بیخطر است؟ با توجه به چندین عامل پاسخ کوتاه به این پرسش هم آری و هم خیر است.
نخست، نوشیدن سرکه سیب به صورت مستقیم از بطری و بدون رقیق کردن آن بیخطر نیست. در شرایطی که سرکه سیب حاوی میکروبهای مفید فراوانی است – انواع مختلف باکتری و مخمر – اما قند طبیعی موجود در آن توسط برخی از این میکروبها (به طور خاص، استوباکتر) به اسید استیک تبدیل میشود. این نام شیمیایی سرکه است که بو و مزه متمایزی را به سرکه سیب میبخشد.
اسیدیته اسیداستیک برای دستگاه گوارش لطیف انسان با غشاهای مخاطی در دهان و سراسر این دستگاه بسیار قوی است. هنگامی که قدرت اسیدی به معده، اندامی که برای سر و کار داشتن با اسیدیته قوی شکل گرفته است، میرسد، این اندام میتواند آن را تاب بیاورد. اما تا پیش از آن، امکان تجربه احساس سوزش وجود دارد. در نتیجه، رقیق کردن سرکه سیب با آب پیش از مصرف ایده خوبی محسوب میشود.
دوم، نوشیدن سرکه سیب حتی زمانی که رقیق شده است، برای افرادی که به اولسرها یا دیگر اختلالات دستگاه گوارش مبتلا هستند، توصیه نمیشود، زیرا میتواند موجب التهاب دستگاه گوارش شود.
سوم، اگر از یک بیماری دیابتی به نام گاستروپارسیس رنج میبرید – در این شرایط اعصاب معده به خوبی کار نمیکنند و از این رو غذا برای مدتی طولانی در معده باقی میماند – در این شرایط بهتر است، از نوشیدن سرکه سیب پرهیز کنید.
بنا بر پژوهش منتشر شده در نشریه European Journal of Clinical Nutrition، سرکه سیب میتواند مدت زمان باقی ماندن غذا در معده را افزایش دهد که این شرایط میتواند گاستروپارسیس را تشدید کند. با این وجود، اگر به گاستروپارسیس دیابتی مبتلا نیستید، اما گوارشی ضعیف دارید، این اثر میتواند بسیار مفید باشد، زیرا هرچه غذا مدت زمان بیشتری در شیرههای گوارشی معده باقی بماند، احتمال گوارش درست آن زمانی که معده را ترک کرده و وارد روده کوچک شود، افزایش مییابد.
به این ترتیب نوشیدن سرکه سیب به هیچ عنوان بیخطر نیست. اما اگر سرکه سیب را رقیق کنید و به یک بیماری مبتلا نباشید، سرکه سیب میتواند فواید سلامت قابل توجهی را ارائه کند که از آن جمله میتوان به تنظیم حساسیت به انسولین در افراد مبتلا به دیابت یا آنهایی که از سندرم متابولیک رنج میبرند، کشتن باکتری بیماریزای ایکولای موجود در غذا، بهبود کاهش وزن و کمک به ایجاد تعادل در شیمی خون در افراد مبتلا به بیماری قلبی به لطف محتوای اسید کلروژنیک آناشاره کرد. اما همانند هر چیز دیگری، مصرف به اندازه سرکه سیب بهترین گزینه است. برای کمک به تقویت گوارش خود میتوانید یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را در یک لیوان آب رقیق کرده و ۱۰ دقیقه پیش از وعدههای غذایی مصرف کنید. اگر با توجه به بیماریهایی که به آنها مبتلا هستید درباره بیخطر بودن مصرف سرکه سیب تردید دارید، پیش از انجام هر کاری با پزشک خود مشورت کنید.
منبع تاپ ناز
سرکه سیب اصل خواص بسیار زیادی دارد و در انواع سالادها به کار می رود. با مصرف سرکه سیب وزن شما کاهش می یابد و سیستم گوارشی شما سالم تر می شود. در این مقاله اطلاعاتی در مورد اینکه آیا سرکه سیب بی خطر است یا خیر جمع آوری کرده ایم. توصیه می کنیم که حتما این مقاله را مطالعه کنید و از دست ندهید. با ما همراه شوید.
سرکه سیب یکی از محصولات پراستفاده است. این ماده برای بهبود عطر و طعم غذا در آشپزی استفاده میشود و همچنین جزو چاشنیهای محبوب برای سالاد است.
یکی از دلایل محبوبیت سرکه سیب اثر مثبت آن در کاهش وزن است و از این رو روند رو به رشد نوشیدن این محصول برای کمک به کاهش وزن، بهبود گوارش و بسیاری فواید سلامت دیگر را شاهد هستیم. اما آیا نوشیدن سرکه سیب بیخطر است؟ با توجه به چندین عامل پاسخ کوتاه به این پرسش هم آری و هم خیر است.
نخست، نوشیدن سرکه سیب به صورت مستقیم از بطری و بدون رقیق کردن آن بیخطر نیست. در شرایطی که سرکه سیب حاوی میکروبهای مفید فراوانی است – انواع مختلف باکتری و مخمر – اما قند طبیعی موجود در آن توسط برخی از این میکروبها (به طور خاص، استوباکتر) به اسید استیک تبدیل میشود. این نام شیمیایی سرکه است که بو و مزه متمایزی را به سرکه سیب میبخشد.
اسیدیته اسیداستیک برای دستگاه گوارش لطیف انسان با غشاهای مخاطی در دهان و سراسر این دستگاه بسیار قوی است. هنگامی که قدرت اسیدی به معده، اندامی که برای سر و کار داشتن با اسیدیته قوی شکل گرفته است، میرسد، این اندام میتواند آن را تاب بیاورد. اما تا پیش از آن، امکان تجربه احساس سوزش وجود دارد. در نتیجه، رقیق کردن سرکه سیب با آب پیش از مصرف ایده خوبی محسوب میشود.
دوم، نوشیدن سرکه سیب حتی زمانی که رقیق شده است، برای افرادی که به اولسرها یا دیگر اختلالات دستگاه گوارش مبتلا هستند، توصیه نمیشود، زیرا میتواند موجب التهاب دستگاه گوارش شود.
سوم، اگر از یک بیماری دیابتی به نام گاستروپارسیس رنج میبرید – در این شرایط اعصاب معده به خوبی کار نمیکنند و از این رو غذا برای مدتی طولانی در معده باقی میماند – در این شرایط بهتر است، از نوشیدن سرکه سیب پرهیز کنید.
بنا بر پژوهش منتشر شده در نشریه European Journal of Clinical Nutrition، سرکه سیب میتواند مدت زمان باقی ماندن غذا در معده را افزایش دهد که این شرایط میتواند گاستروپارسیس را تشدید کند. با این وجود، اگر به گاستروپارسیس دیابتی مبتلا نیستید، اما گوارشی ضعیف دارید، این اثر میتواند بسیار مفید باشد، زیرا هرچه غذا مدت زمان بیشتری در شیرههای گوارشی معده باقی بماند، احتمال گوارش درست آن زمانی که معده را ترک کرده و وارد روده کوچک شود، افزایش مییابد.
به این ترتیب نوشیدن سرکه سیب به هیچ عنوان بیخطر نیست. اما اگر سرکه سیب را رقیق کنید و به یک بیماری مبتلا نباشید، سرکه سیب میتواند فواید سلامت قابل توجهی را ارائه کند که از آن جمله میتوان به تنظیم حساسیت به انسولین در افراد مبتلا به دیابت یا آنهایی که از سندرم متابولیک رنج میبرند، کشتن باکتری بیماریزای ایکولای موجود در غذا، بهبود کاهش وزن و کمک به ایجاد تعادل در شیمی خون در افراد مبتلا به بیماری قلبی به لطف محتوای اسید کلروژنیک آناشاره کرد. اما همانند هر چیز دیگری، مصرف به اندازه سرکه سیب بهترین گزینه است. برای کمک به تقویت گوارش خود میتوانید یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را در یک لیوان آب رقیق کرده و ۱۰ دقیقه پیش از وعدههای غذایی مصرف کنید. اگر با توجه به بیماریهایی که به آنها مبتلا هستید درباره بیخطر بودن مصرف سرکه سیب تردید دارید، پیش از انجام هر کاری با پزشک خود مشورت کنید.
منبع تاپ ناز