امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه سالاد تبوله

#1
طرز تهیه سالاد تبوله 1

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سالاد تبوله را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۲ لیوان جعفری ریز خرد شده
۱ لیوان کینوا پخته شده (جایگزین بلغور دانه ریز گندم)
۱ تا ۲ لیوان گوجه فرنگی
۱/۲ لیوان پیازچه
۱/۲ یه پیاز ریز خرد شده
۱ لیوان دانه انار شیرین (۱ عدد انار)
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
آب ۱ لیمو ترش
۱ تا ۴ قاشق انار ملس (اختیاری)
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا یه لیوان کینوا را با آب سرد بشوید و با ۲ لیوان آب بزارید روی اجاق گاز برای مدت تقریبا ۱۵ دقیقه بپزد (در ظرف رو بزارید) تا موقعی که کامل آب جذب کینوا شده باشه، از روی حرارت بردارید بزارید خنک شود همزمان جعفری، پیازچه، گوجه فرنگی، پیاز را خرد کرده و در یک کاسه قرار دهید. دانه‌های انار و کینوا‌ی پخته شده را هم اضافه کنید نمک، فلفل، آب لیمو، روغن زیتون و رب انار را هم در آخر اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند. به همین راحتی

نوش جان.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان