24-04-2020، 10:52
کنترلر پلیاستیشن ۵ یعنی DualSense هم جامعهی بازیبازان و هم توسعهدهندگان را بسیار هیجانزده کرده است. این شرکت ژاپنی با قابلیتهای بازخورد لمسی و تریگرهای تطبیقپذیر قدم بزرگی در زمینهی ارتقای ویژگی و طراحی کنترلر برمیدارد تا از این طریق بتواند باز هم به موفقیتهای گذشتهی خود برسد.
به تازگی طراح ارشد بازی Dying Light 2 که استودیوی تکلند (Techland) توسعهی آن را بر عهده دارد در مورد نوآوریهای DualSense نظرات خود را ارائه داد. تایمون اسمکتالا (Tymon Smektala) در این باره گفت:
نقل قول: این کنترلر فوقالعاده به نظر میرسد. من کاملا عاشق آن شدهام. DualSense به همان اندازه که طراحی شگفتانگیزی دارد، آیندهنگرانه محسوب میشود. دقیقا همان محصولی است که انتظار داشتیم در سال ۲۰۲۰ ببینیم. از نظر طراحی ظاهری ما نیاز داریم تا ببینیم چگونه در دستان بازیبازان جای میگیرد اما چیزی که من شاهد آن بودم انتقال مستقیم حس بازی به بازیبازان است. من فکر میکنم این شانس را دارد که یکی از بهترینهای تاریخ باشد.
تصور میکنم که بازخورد لمسی و تریگرهای تطبیقی میتوانند در بازیها تغییرات عمدهای ایجاد کنند و این مسیری است که جامعهی بازیبازان و صنعت بازیسازی انتظار آن را دارد. البته من در مورد استقامت این کنترلر کنجکاو هستم. به نظر میرسد که بدنهی براق و ظریفی دارد اما مشخص نیست که در برابر سقوط و ضربه چقد استحکام داشته باشد. با این اینکه میدانم نظرات اولیه در مورد این کنترلر متنوع بودند، اما برای من کاملاً خارقالعاده است.
با مشاهدهی ابراز علاقه و شگفتی اکثر توسعهدهندگان و بازیسازانی که در حال ساخت عناوین برای نسل بعد یا کنسول پلیاستیشن ۵ هستند، کاملاً واضح است که برای استفاده از قابلیتهای این کنترلر آماده هستند. همچنین طبق گفتهها بازی Dying Light 2 احتمالا به خوبی از این قابلیتهای کنترلر بهره ببرد. در حالی که این بازی پس از تاخیر در زمان انتشارش تاریخ جدیدی دریافت نکرد اما استودیو تکلند اعلام داشت که در حال کار برروی نسخهی پلیاستیشن ۵ بازی است.