18-04-2020، 19:42
سرمربی ایتالیایی با چشمان گریان باشگاه چلسی را ترک کرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از بی ساکر، مائوریتسیو ساری که در بحران کرونا در قرنطینه به سر میبرد در یک مصاحبه درباره زندگی و نحوه مربیگریاش صحبت کرد. سرمربی یوونتوس هواداران را با انتخاب چارلز بوکوفسکی شگفت زده کرد و اعلام کرد بیش از همه رالینگ استونز را میپسندد تا گروه بیتلز. سرمربی ایتالیایی اظهار کرد: از کودکی عاشق نوشتههای بوکوفسکی بودم که به لطف معلم ایتالیاییام با این نویسنده آشنا شدم.
ساری درباره فوتبال گفت: بعضی از بازیهای قدیمی را تماشا میکنم و هر بار که دیدارهای میلان ساکی را میبینم متوجه میشوم چرا ۲۰ سال برتری داشتند.
سرمربی ایتالیایی اصولا از بازیکنان انتقاد میکند تا تمجید. او در این رابطه اظهار کرد: من کسی نیستم که دست نوازش بر سر بازیکنی بکشم. اگر اشتباه کنند میگویم. بیشتر درباره عملکرد بد یک بازیکن صحبت میکنم و در مورد خوبیهایش کمتر حرف میزنم. با این حال از من قدردانی میکنند.
ساری مدت کوتاهی هدایت چلسی را بر عهده داشت. سرمربی ایتالیایی درباره آن دوران گفت: در ماههای نخست با بازیکنان رابطه سخت و پیچیدهای داشتم اما زمانی که پس از فینال لیگ اروپا به آنها گفتم از تیم جدا خواهم شد مانند اغلبشان گریه کردم.