09-04-2020، 15:37
»مکس دیوانه: جادهی خشم»( Mad Max: Fury Road) سال گذشته با صحنههای اکشن عظیم و دنیای دیوانهواری که خلق کرده بود توجهات زیادی را به سوی خودش کشید و حالا قرار است حداقل دو فیلم دیگر هم در ادامهی آن ساخته شود.
به گزارش مووی مگ به نقل از فیلم نت، تام هاردی به تازگی در نشستی که به مناسبت شروع سریال تابو (Taboo) برگزار میشد، به سؤالهایی دربارهی مکس دیوانه پاسخ گفته است. او در جواب اینکه در قسمتهای بعدی این سری فیلم انتظار چه چیزهایی را دارد گفت: «من واقعاً شوق دارم که زودتر از داستانهایشان سر در بیاورم. در دنیای مکس دیوانه قصهها و افسانههای فراوانی وجود دارد. خصوصیت فوقالعادهی جیمز میلر این است که او حماسههای مختلفی را برای مکس و فیوریوسا خلق کرده است و حالا باید تصمیم بگیرد کدامشان را میخواهد تعریف کند. من واقعاً فقط منتظرم به من زنگ بزند و بگوید کار شروع شده است. خیلی مشتاق هستم.»
او همچنین تأیید کرد که برای بازی در سه فیلم از مجموعه مکس دیوانه قرار داد بسته است و قسمت بعدی آن یعنی مکس دیوانه: برهوت(Mad Max: The Wasteland) آخرین قسمت نخواهد بود: «بله، من برای بازی در سه فیلم قرار داد بستهام و فقط مسئلهی زمان ساختشان مطرح است. نمیدانم نامش همین برهوت میماند یا نه. چون این عنوانها مدام عوض میشوند ولی این را میدانم که صد در صد یک مکس دیوانهی دیگر در حال ساخت است.»
جرج میلر، کارگردان استرالیایی، اولین قسمت مکس دیوانه را در سال ۱۹۷۹ ساخت که نقش اصلیاش را مل گیبسون بازی میکرد و داستانش در آیندهای نه چندار دور میگذشت. او دو دنبالهی دیگر برای این فیلم به نامهای مکس دیوانهی۲ در سال ۱۹۸۱ و مکس دیوانه: فراتر از توفان(Mad Max Beyond Thunderdome) در سال ۱۹۸۵ ساخت که داستانهایش لزوماً در پی هم نبودند، اما در هر سه فیلم مل گیبسون در نقش مکس به ایفای نقش میپرداخت. سی سال گذشت و میلر در سال ۲۰۱۵ بار دیگر پا به دنیای پسا آخرالزمانی و دیوانه وار مکس دیوانه گذاشت و این بار به جای مل گیبسون، تام هاردی را به عنوان بازیگر مکس انتخاب کرد. این فیلم که مکس دیوانه: جادهی خشم نام داشت به شدت مورد استقبال قرار گرفت و در اسکار برندهی ۶ جایزه شد.