14-06-2019، 12:49
سلنا در مصاحبهای که با برنامه Tonight Show داشت، درباره آلبوم جدید گفت:
«این آهنگ تنها قطعهای از آلبوم هست که در قالب تصنیف (شعر یا آهنگی که روایتگر یک داستان عاشقانه به شکل داستانی و روایتگونه باشد) اجرا شده. تصنیف قالب زیبایی هست و به نظرم عاقلانه نیست که نسبت بهش بیتفاوت باشم.»
«چهار سال طول کشید تا در نهایت در رابطه با این آلبوم احساس رضایت بکنم، و این بخاطر این بود که در این مدت اتفاقات عظیمی در زندگی من رخ داد. من چطور میتوانستم این لحظات را ثبتوضبط بکنم، و چطور میتوانستم نسبت به آن چیزی که قصد بیاناش را داشتم احساس رضایت بکنم؟»
سلنا در چهار سال گذشته، از زمان انتشار آلبوم Revival به بعد، حوادث و چالشهای زیادی را در زندگی شخصی از سر گذارنده است: مبارزه با بیماری لوپوس و عوارض جسمی و روانی آن مانند افسردگی، فشارهای ناشی از فضای مجازی و خداحافظیهای موقت گاهوبیگاه او از آن، و مهمتر از تمامی اینها عمل پیوند کلیه او و اهدای کلیه به سلنا توسط دوست نزدیکاش فرانسیا رایسا. سلنا قصد دارد که تمامی این حوادث بزرگ و تاثیرگذار در زندگیاش را که در طی چهار سال گذشته برای رخ داده است در آلبوم جدیدش منعکس کند. او درباره موانعی که در مسیر ساخت این آلبوم بر آن غلبه کرده است میگوید: «و همچنان به تلاش خودم ادامه دادم و از پای نایستادم و الان دیگر احساس راحتی میکنم.»
سلنا دربارۀ فضا و حسوحال حاکم بر آلبوم میگوید:
«فکر میکنم که همیشه تا حدی قطعاتی از پاپ تند در کارهای من وجود داشته باشد، اما بدون شک در این آلبوم تجربههای بیشتری با گیتار الکترونیک صورت گرفته است، قطعات روحنواز بسیار بیشتری که سازهایی همچون گیتار آکوستیک در آن بکار رفته است. در این آلبوم به اقلیمهای گوناگونی سرک کشیده شده که احساس میکنم جزوی از مشی موسیقایی من است. کار در یک چنین وادیهایی سیر میکند. کار لطیف و روحنوازی است.»
سلنا درباره سطح کیفی و ماهیت آهنگهایی که کار میکند بیان کرد:
«من هر کاری را که انجام میدهم و بخشی از آن هستم دوست دارم، اما آن کارهایی که از لحاظ احساسی و عاطفی با مردم ارتباط برقرار میکند آهنگهای محبوب من هستند.»
سلنا پیشتر هم در مصاحبهای درباره بالادها و آهنگهای ملایم احساسی در آلبوم Revival و آهنگ Camouflage در آن گفته بود:
«این آهنگ تنها قطعهای از آلبوم هست که در قالب تصنیف (شعر یا آهنگی که روایتگر یک داستان عاشقانه به شکل داستانی و روایتگونه باشد) اجرا شده. تصنیف قالب زیبایی هست و به نظرم عاقلانه نیست که نسبت بهش بیتفاوت باشم.»