
“اسنک مرغ” غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که در
همه مواقع میچسبه و زمان اماده سازی این غذا 15
دقیقه و زمان پخت آن 45 دقیقه است. این مقدار
مناسب 6 نفر است.
مواد لازم برای اسنک مرغ
- فیله مرغ 8 عدد
- فلفل دلمه 2 عدد
- پیاز 1 عدد
- قارچ 400 گرم
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- نان تست 12 عدد
- نمک و فلفل سیاه به مقداری لازم

طرز تهیه اسنک مرغ
برای شروع کار ابتدا فیله ها را نازک برش بزنید.فلفل دلمه ای ها را نگینی خرد کنید و قارچ ها را حلقه ای ببرید.
سپس پیاز ها را با رنده ی درشت رنده کنید و فیله مرغ برش زده را به همراه کمی نمک و فلفل با هم مخلوط کنید تا به خوردش برود. کمی بعد فیله ها را در روغن تفت دهید تا حدی که خشک نشود و رنگ آن طلایی شود.
قارچ ها را تفت دهید و کمی نمک روی آن بپاشید.
کف و روی دستگاه ساندویج سازتان را چرب کنید و نان تست را روی آن بگذارید و روی نان تست یک لایه مرغ، قارچ ، فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا بگذارید و روی آن را با یک نان تست دیگر بپوشانید و در دستگاه ساندویج میکر را ببندید.
حدود 3 تا 5 دقیقه بعد ساندویج های آماده شده و برشته شده را خارج کنید و با سس خردل و کچاپ میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد اسنک مرغ
اسنک مرغ جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد .
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
اسنک مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .