مصاحبه از JULIE SCHOTT
ELLE.com
من و سلنا گومز داریم درباره ورزش کردن صحبت میکنیم. او به حرکت پیلاتس علاقهمند است، اما نمیتوانم وارد جزئیات قضیه که چگونه تمریناتی را پشت سر میگذارد و مکان آن کجاست بشوم. برای مدتزمانی طولانی، سلنا را همه به عنوان پردنبالکنندهترین کاربر اینستاگرام میشناختند، عنوانی که او هرگز برای حفظ آن تلاشی از خودش نشان نمیداد تا آنکه اخیرا آن را به کریستیانو رونالدو واگذار کرد؛ کسانی که هر دو تقریبا نزدیک به 150 میلیون دنبالکننده دارند. به همین خاطر، یک چنین آدم مشهوری طبیعی است که بعضی چیزها را پنهان نگه دارد. برخلاف رونالدو، سلنا همیشه رابطهای شکننده با رسانههای اجتماعی داشته، و به طور ادواری از آنها خداحافظیهای موقت کرده است، که آخرین مورد آن در سپتامبر امسال اتفاق افتاد.
ما در این مصاحبه درباره برنامه روزانه ورزشی او داشتیم صحبت میکردیم، که برای فرار از کسالت انجام میشود؛ فعالیتهای گوناگونی – به غیر از پیلاتس – همچون رقص، شنا، دوچرخهسواری و پیادهروی. سلنا در اینباره میگوید: «من بیشتر روشهای را دوست دارم که خیلی نامنعطف و شاق نباشد.» سلنا چنین انعطافی را درباره چیزهایی که میپوشد هم اعمال میکند. او در اینباره میگوید: «وقتی دارم برای ورزش لباس میپوشم، احساسم این است که انگار دارم برای رسیدن به چیزی آمده میشوم و لباس میپوشم، مثل یک هدف.» «اگر قصدم این باشد که تیشرت گشاد بپوشم و تیپ پسرانه بزنم به آن شیوه عمل می کنم. اما خب اگر قرار باشد که لباسهای تنگتر بپوشم، دلم میخواهد پیلاتس انجام بدهم.»
سلنا هماکنون با عرضه آخرین مجموعه پویا و متنوع خودش با پوما، که Strong Girl نامیده میشود، در تلاش است که گزینه های دل گرمکننده و ساده را برای ورزش ارایه بدهد. سلنا میگوید: «گاهی واقعا احساس عدم اعتماد به نفس بهم دست میدهد؛ پستی و بلندیهای عجیبی را تجربه میکنم، اما در کل دلم میخواهد مردم آن چیزی را بپوشند که در آن احساس راحتی میکنند.» سلنا ادامه میدهد: «دستیار من هر روز لباس ورزشی تن میکند، اما ورزش نمیکند. این شیوه پوشش به یک سبک زندگی بدل شده است و او آن را دوست دارد. او از این احساس و از اینکه این لباسها را میپوشد لذت میبرد؛ می خواهم بگویم این دقیقا همان چیزی است که دلم میخواهد هر شخص دیگری تجربه کند. او همچنین خیلی باعث الهام و انگیزه گرفتن من است.»
فرصتی دست داد تا سایت ELLE.com درست در زمانی که سلنا داشت برای عکسبرداری کمپین جدید خودش با پوما به نام SGxPUMA آماده میشد به صحبت با او و نزدیکترین دوستش بنشیند؛ یک مصاحبه اختصاصی درباره پیامهای رازآلود لباسها، فشارهای رسانههای اجتماعی، و آنچه که او را ظاهرا و باطنا قوی میکند.
ادامه دارد...
دانلود PDF کامل مصاحبه از آدرس زیر:
s8.picofile.com/file/8346425476/Selena_Gomez_Interview_with_ELLE.pdf.html