27-04-2016، 12:44
(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-04-2016، 12:46، توسط atrina81.
دلیل ویرایش: به دلیل فونت خیلی بزرگ
)
من یه پسرم پس: باید تعمیر هرچیزی تو خونه رو بلد باشم.
من یه پسرم پس: اگه از جولیا رابرتز خوشم نیاد میگن طرف کی هست.
من یه پسرم پس: همه انتظار دارن مثل مایکل شوماخر رانندگی کنم.
من یه پسرم پس: باید حتما یه سبیل چخماخی داشته باشم تا مرد بهنظر بیام.
من یه پسرم پس: با هیچ دختری اگه حرف عشق بینمون نباشه نمیشه دوست باشم.
من یه پسرم پس: اصلا با هیچ دختری بدون اینکه حرف مردم پشت سرمون باشه نمیتونم دوست باشم.
من یه پسرم پس: اگه حرف زنم رو گوش کنم میشم زن ذلیل، اگه گوش نکنم میشم ظالم.
من یه پسرم پس: وظیفهام هست که از صبح تا نیمه شب جون بکنم تا زن و بچهام در آسایش کامل زندگی کنن.
من یه پسرم پس: تو همهی فیلمها و داستانها من هستم که خیانت میکنم به عشق.
من یه پسرم پس: یا فمینیست هستم یا عقبافتاده. (راه سومی نیست)
من یه پسرم پس: باید دو سال تو پادگان توسری بخورم تا یه کارت کوفتی بگیرم. ( خدا پدر خاتمی و خرید خدمت رو بیامرزه)
من یه پسرم پس: باید مثل بدبختها هر هفته برم خواستگاری تا شاید یه نفر لطف کنه و از من خوشش بیاد. ( عمرا، بمیرم پا خواستگاری نمیذارم)
من یه پسرم پس: اگه دماغم اندازهی باذمجون هم باشه نباید عملش کنم چون زیبایی مرد مهمترین مسئلهی زندگیش نیست.( من که هرچی دماغ چسبی دیدم، طرف پسر بوده )
من یه پسرم پس: باید هر روز دو ساعت وزنه بزنم و ورزش کنم تا بدنم رو فرم باشه و همه مردونهگیم رو از روی زور بازوهام ببینن.( بابا هیکل)
من یه پسرم پس: اگه اهل دود و دم نباشم همه میگن طرف بچه سوسوله.( هستم تا جون فضولش در بره)
من یه پسرم پس: اگه دلم نازک باشه و با مردن یه پرنده اشکم در بیاد میگن طرف هنوز بزرگ نشده.( این یکی از بزرگترین عیبهام هست)
من یه پسرم پس: باید اگه از دختری خوشم اومد اونقدر مثل بدبختها دنبالش بدوم تا شاید نگاهی بهم بندازه.( به همین خیال باش)
من یه پسرم پس: این منم که همیشه باید دستم تو جیبم بره و خرج کنم.( خداییش دوستای من اینجوری نیستن)
من یه پسرم پس: بعد کشته شدن هنرپیشهی خوب فیلم باید خودم رو بزنم به منگلی تا کسی نفهمه دلنازکم.
من یه پسرم پس: وقتی با دوستام میرم بیرون فقط بحث دختر بازی هست و بس.
من یه پسرم پس: خوندن رشتهی مامایی برام یه آرزو بیشتر نیست.
من یه پسرم پس: باید بهجای محمدرضا فروتن عاشق نیکی کریمی باشم.( این پیشنهاد بدک هم نیست)
من یه پسرم پس: هرننه قمری به اسم بسیجی بهم گیر میده. (اگه دخترم بودم همین بود)
من یه پسرم پس: اگه به این دلیل که اونقدر زنم رو دوست دارم که حاضر نباشم حق طلاق بهش بدم، میگن آنتی فمینیسته.
من یه پسرم پس: اگه تو دانشگاه احترام دخترها رو بذارم متهم میشم به پاچهخواری.
من یه پسرم پس: چهطوری به این دخترهای دروغگو اعتماد کنم. (کاش فقط دروغگو بودن)
من یه پسرم پس: عاشق دختر مهربون هستم تو کارتون ممول. (آخ نگو، یادتونه چشماش چه معصوم بود)
من یه پسرم پس: پانزده سالم که شد دیگه حق دیدن کارتون ندارم چون مردها کارهای مهمتری دارن.
من یه پسرم پس: همه از من انتظار دارن که ارزشهای غلط اجتماع رو یه تنه حل کنم.
من یه پسرم پس: عاشق گردش و مسافرتم.
من یه پسرم پس: میتونم شبها برم گردش و تو فضای آزاد بخوابم.
من یه پسرم پس: چندان وابستگی به خانواده ندارم.
من یه پسرم پس: اگه هیپی شدم و سر گذاشتم به بیابون تعجب نکنید.
من یه پسرم پس: همه انتظار دارن تریپ فرهاد بیام و براشون کوه بکنم.
من یه پسرم پس: اگه کسی خونه نباشه چون جز املت چیزی بلد نیستم درست کنم، در نتیجه بعد یک هفته قدقد میکنم.
من یه پسرم پس: چرا عاشق دختر هندی تو فیلمها نیستم؟
من یه پسرم پس: باید الکیخوش باشم تا کسی نفهمه دلم شکسته.
من یه پسرم پس: اگه بخوام یه شب تو هفته فوتبال نگاه کنم صد تا متلک میشنوم.
من یه پسرم پس:...
من یه پسرم پس: اگه از جولیا رابرتز خوشم نیاد میگن طرف کی هست.
من یه پسرم پس: همه انتظار دارن مثل مایکل شوماخر رانندگی کنم.
من یه پسرم پس: باید حتما یه سبیل چخماخی داشته باشم تا مرد بهنظر بیام.
من یه پسرم پس: با هیچ دختری اگه حرف عشق بینمون نباشه نمیشه دوست باشم.
من یه پسرم پس: اصلا با هیچ دختری بدون اینکه حرف مردم پشت سرمون باشه نمیتونم دوست باشم.
من یه پسرم پس: اگه حرف زنم رو گوش کنم میشم زن ذلیل، اگه گوش نکنم میشم ظالم.
من یه پسرم پس: وظیفهام هست که از صبح تا نیمه شب جون بکنم تا زن و بچهام در آسایش کامل زندگی کنن.
من یه پسرم پس: تو همهی فیلمها و داستانها من هستم که خیانت میکنم به عشق.
من یه پسرم پس: یا فمینیست هستم یا عقبافتاده. (راه سومی نیست)
من یه پسرم پس: باید دو سال تو پادگان توسری بخورم تا یه کارت کوفتی بگیرم. ( خدا پدر خاتمی و خرید خدمت رو بیامرزه)
من یه پسرم پس: باید مثل بدبختها هر هفته برم خواستگاری تا شاید یه نفر لطف کنه و از من خوشش بیاد. ( عمرا، بمیرم پا خواستگاری نمیذارم)
من یه پسرم پس: اگه دماغم اندازهی باذمجون هم باشه نباید عملش کنم چون زیبایی مرد مهمترین مسئلهی زندگیش نیست.( من که هرچی دماغ چسبی دیدم، طرف پسر بوده )
من یه پسرم پس: باید هر روز دو ساعت وزنه بزنم و ورزش کنم تا بدنم رو فرم باشه و همه مردونهگیم رو از روی زور بازوهام ببینن.( بابا هیکل)
من یه پسرم پس: اگه اهل دود و دم نباشم همه میگن طرف بچه سوسوله.( هستم تا جون فضولش در بره)
من یه پسرم پس: اگه دلم نازک باشه و با مردن یه پرنده اشکم در بیاد میگن طرف هنوز بزرگ نشده.( این یکی از بزرگترین عیبهام هست)
من یه پسرم پس: باید اگه از دختری خوشم اومد اونقدر مثل بدبختها دنبالش بدوم تا شاید نگاهی بهم بندازه.( به همین خیال باش)
من یه پسرم پس: این منم که همیشه باید دستم تو جیبم بره و خرج کنم.( خداییش دوستای من اینجوری نیستن)
من یه پسرم پس: بعد کشته شدن هنرپیشهی خوب فیلم باید خودم رو بزنم به منگلی تا کسی نفهمه دلنازکم.
من یه پسرم پس: وقتی با دوستام میرم بیرون فقط بحث دختر بازی هست و بس.
من یه پسرم پس: خوندن رشتهی مامایی برام یه آرزو بیشتر نیست.
من یه پسرم پس: باید بهجای محمدرضا فروتن عاشق نیکی کریمی باشم.( این پیشنهاد بدک هم نیست)
من یه پسرم پس: هرننه قمری به اسم بسیجی بهم گیر میده. (اگه دخترم بودم همین بود)
من یه پسرم پس: اگه به این دلیل که اونقدر زنم رو دوست دارم که حاضر نباشم حق طلاق بهش بدم، میگن آنتی فمینیسته.
من یه پسرم پس: اگه تو دانشگاه احترام دخترها رو بذارم متهم میشم به پاچهخواری.
من یه پسرم پس: چهطوری به این دخترهای دروغگو اعتماد کنم. (کاش فقط دروغگو بودن)
من یه پسرم پس: عاشق دختر مهربون هستم تو کارتون ممول. (آخ نگو، یادتونه چشماش چه معصوم بود)
من یه پسرم پس: پانزده سالم که شد دیگه حق دیدن کارتون ندارم چون مردها کارهای مهمتری دارن.
من یه پسرم پس: همه از من انتظار دارن که ارزشهای غلط اجتماع رو یه تنه حل کنم.
من یه پسرم پس: عاشق گردش و مسافرتم.
من یه پسرم پس: میتونم شبها برم گردش و تو فضای آزاد بخوابم.
من یه پسرم پس: چندان وابستگی به خانواده ندارم.
من یه پسرم پس: اگه هیپی شدم و سر گذاشتم به بیابون تعجب نکنید.
من یه پسرم پس: همه انتظار دارن تریپ فرهاد بیام و براشون کوه بکنم.
من یه پسرم پس: اگه کسی خونه نباشه چون جز املت چیزی بلد نیستم درست کنم، در نتیجه بعد یک هفته قدقد میکنم.
من یه پسرم پس: چرا عاشق دختر هندی تو فیلمها نیستم؟
من یه پسرم پس: باید الکیخوش باشم تا کسی نفهمه دلم شکسته.
من یه پسرم پس: اگه بخوام یه شب تو هفته فوتبال نگاه کنم صد تا متلک میشنوم.
من یه پسرم پس:...